Şimdi Ara

Akıllı su sayacı yardım ! [Bakiye olduğu halde su az akıyor başına gelen varsa yardım etsin lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece yattım sabah kalktım su az akıyor Allah allah dedim su sayacına baktım bir şey yazmıyor bakiyem de var 10,5

elektromed su sayacı

2 gündür böyle

daha önce başına gelen var mı nasıl çözdü ?

şu kişiyle şikayetim benzer

Akıllı su sayacı yardım ! [Bakiye olduğu halde su az akıyor başına gelen varsa yardım etsin lütfen]

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kartlı Su Sayacı Sorunları: Su Az Akıyor

Kartlı su sayaçları, su tüketimini denetlemek için kullanılan ve ön ödemeli sistemle çalışan cihazlardır. Ancak bazı durumlarda, kartınızda bakiye olmasına rağmen suyun az aktığı veya hiç akmadığı sorunlar yaşanabilir.

Kartlı Su Sayacının Su Az Akmasının Olası Sebepleri:

• Karttaki Bakiye Tükenmiş Olabilir: Kartınızda bakiye olduğunu düşünseniz bile, gerçek bakiye farklı olabilir. Kart bakiyenizi kontrol edin ve gerekirse yükleyin.
    • Sayaç Arızalı Olabilir: Sayaçta teknik bir sorun olabilir. Bu durumda, sayaç üreticisiyle veya ilgili su idaresiyle iletişime geçmelisiniz.
    • Filtre Tıkanmış Olabilir: Sayaçtaki filtre tıkanmışsa, su akışını engelleyebilir. Filtreyi temizleyin veya değiştirin.
    • Borularda Tıkanıklık Olabilir: Sayaçtan evinize uzanan borularda tıkanıklık varsa, suyun akışını etkileyebilir. Boruları kontrol edin ve gerekirse temizletin.
    • Su Vanası Kapalı Olabilir: Sayaçtan önce veya sonra bulunan su vanası yanlışlıkla kapatılmış olabilir. Vanayı açın ve su akışını kontrol edin.

Sorunu Çözemezseniz:

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala su az akıyorsa, aşağıdaki adımları izleyin:

• Su İdaresiyle İletişime Geçin: Su idaresine başvurun ve sorunu bildirin. Bir teknisyen gönderip sorunu giderebilirler.
    • Kartlı Su Sayaç Üreticisiyle İletişime Geçin: Sayaç arızalıysa, üretici ile iletişime geçin ve garanti kapsamında onarım veya değişim isteyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun filtre pislenmesinden kaynaklanıyor gibi(sayacın su giriş kısmında bulunan filtre) apartmanda bir kişinin daha başına gelmiş.

Sayacı üreten firma batmış sayaç değişimi olmuyor teknik servis artık yok !

Filtreyi kendiniz açmaya kalkışmayın sayaç kendini kitler tamamen susuz kalırsınız !

Sayacı değiştireceğim !

Adminlerden ricam konuyu silmesinler başına gelecek olanlar buradan bakıp durumu anlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 1 Mayıs 2023; 14:34:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.