Şimdi Ara

bu ev telefonu nasıl bağlanıyordu bi yardım edin SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün itibariyle cep telefonu kullanmayı bıraktım ev telefonu aldım ancak bi türlü çalıştıramıyorum evinde telefon bağlı olan varsa bi yardım edebilir mi...

ss leri atıyorum....

telefon bu bu ev telefonu nasıl bağlanıyordu bi yardım edin SS li

arkasında 4 tane pil yeri var  bu ev telefonu nasıl bağlanıyordu bi yardım edin SS li

arkasında LİNE ve EXT yzan iki yer var bu ev telefonu nasıl bağlanıyordu bi yardım edin SS li

bide sarı kırmızı yeşil renklerin bulunduğu anahtar giren bi yer var  bu ev telefonu nasıl bağlanıyordu bi yardım edin SS li

internet ile telefonu ayıran parçadan LİNE yazan yere hat çekiyorum ama bi türlü çevir sesi gelmiyor EXT yazan yere başka bişey mi takmam gerekiyor

• yan yatırcılar gelir şimdi
  • yan yatır
  • internetle telefonu ayıran yeri lineye tak diğer boşluğa da ahizenin fişini tak pilleeri tak çalışır bu arada konu yanlış yerde
  • Telefona line indirmelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilleri takmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Breakst-

internetle telefonu ayıran yeri lineye tak diğer boşluğa da ahizenin fişini tak pilleeri tak çalışır bu arada konu yanlış yerde

nereye açmam gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

Orijinalden alıntı: -Breakst-

internetle telefonu ayıran yeri lineye tak diğer boşluğa da ahizenin fişini tak pilleeri tak çalışır bu arada konu yanlış yerde

nereye açmam gerekiyor

teknik yardım heralde
  • line a eve gelen telefon hattını tak ext e ahizenin kablosunu tak o renklerde telefonu açık veya kapalı duruma getiriyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.