Şimdi Ara

Pc bir anda kilitlendi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar valorant oynarken pc bir anda dondu kulaklıktan trrr sesi geldi ve resetlendi. Bilgisayarım yeni korktum bir sorun mu oldu acaba sizce neden olmuştur oyun ssdye kurulu ve pc açıldığında ssd sıcaklık 50 küsür dereceydi

Sistem özellikleri;

Rx580 8 gb
    Ryzen 5 1600
    480 gb adata ssd
    1tb hdd
    b450m anakart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sıcaklıklar ne alemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 15 Eylül 2020; 9:31:17 >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Hdd 30-45
    Gpu 50-65
    İşlemci 55-60

• yemreak Y kullanıcısına yanıt
    güç kaynağın kaç watt
    tam bilgim yok ama 550watt sanırım

hocam güç kaynağınıza bir bakın marka ve modelini bana yazın
    Corsair vs550

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam bana tam olarak neler oldu yazın. Hatanın nereden kaynaklandığına bakalım. Bu olaydan sonra tekrar donma oldu mu?
    Yani dün normal valorant maçı atıyordum anlık dondu pc bir kaç saniye kulaklıktan drrrrrr sesi geldi seste kayma oldu oda dondu galiba bilirsiniz pc donunca öyle ses gelebiliyor sonra pc kendini resetledi hd tune indirdim ssd sıcaklık 62 yi gördü sonra düştü 52 ye ama genelde 50-60 arası seyretti bugün henüz daha denemedim korkuyorum yeni kasa sonuçta az para bağlamadım

Kasa yerdeydi arkasında havayı üfleyecek dar alanı vardı çapraz yerleştirdim biraz alan açıldı oyundayken ssd şuan max 50 oldu anlık 55 olup düştüğüde oldu

Biraz kullanın tekrar ederse sorunun neyden kaynaklandığını çözmeye çalışırız.Birde bir kez daha olursa windows da arama yerine basın olay görüntüleyicisi yazın ve açın orada size bir liste oluşacak kırmızı hataları ss alıp bize paylaşın.
    Tamamdır ilgin için çok teşekkür ederim

Dün o hata olduğu saatte böyle bir uyarı vermiş diğerleri hata ama bu önemli yazıyor

Şimdi eventlog 6008 hatası almışsınız bu hata sistemin anlık olarak aniden kapanmasından meydana gelir.Yani kasadan elle direk reset atınca veya direk kapatınca bu hata oluşur siz oyunu oynarken kendisinin donduğunu söylediniz.2.durum da kernel power hatası bu da aynı durumdan meydana gelmektedir. Şimdi bu programı indirin ve açın mavi ekran sistem arkada vermiş mi birde ona bakalım.
    nirsoft
    Blue screen of death (STOP error) information in dump files.
    https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

Bu ekran geldi bir şeye girmemiz mi gerekiyor

• SSD sata mı yoksa NVME M2 olandan mı ? 62 derece yüksek geldi bana sıcaklık olarak.
    Tmm mavi ekran vermemiş. Sorununuz büyük ihtimalle Psu kablolarında olabilir. Kasayı açın anakart üzerinde en üsteki bağlı olan kabloyu, anakart üzerindeki büyük kabloyu ve ekran kartı üzerindeki güç kablosunu sökün. 5dk bekleyin tekrar hepsini aynı yerlerine takın. Bu size tekrar doğru montaj yapma imkanı sağlayacaktır.Montaj sırasında ufak bir sorun varsa giderecektir. Bu işlemden sonra oyunumuzu oynayın tekrar yaparsa buraya yazın ama kabloların tamamen bağlandığından kesinlikle emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık yüksek ama sorun yapacak değerler değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.