Şimdi Ara

çok acil yardım pc ye usb takınca kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K555LN XO177X markalı leptopum var ve daha önce 1 kere usb taktığımda (bundan 2 ay önce) bilgisayarım kapandı ve hiç açılmadı. Ne şarj oluyordu ne lambası yaniyordu. Garantiye göndermek için paketleyip kenarı koydum ve 2 hafta sonra tam garantiye göndereceğim gün tekrar denemek istedim ve yeniden çalıştı. Problem yoktu bilgisayarda ve bugun tekrar usb soktugudumda pc yine aynı şekilde kapandı ve hiç bir şekilde açılmıyor bunun sorunu ne olabilir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

kullanmış olduğunuz USB aygıtında veya USB girişinde kısa devre olabilir ve bu sebeple bilgisayara usb aygıt taktığınızda pc koruma amaçlı kendini kaptıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_erdi

Merhabalar,

kullanmış olduğunuz USB aygıtında veya USB girişinde kısa devre olabilir ve bu sebeple bilgisayara usb aygıt taktığınızda pc koruma amaçlı kendini kaptıyor olabilir.

Peki bu sorunu nasıl çözebilirim bende böyle olduğunu düşünüyorum fakat şuan ne şarj alıyor nede lambası yaniyor. Hiç bir hareketlilik yok pcde. Kendini korumaya alıp kapatması sonucunda ne kadar sürede tekrar açılır ve kullanabilirim?

• Şarj aletini ve bataryayı cihazdan çıkartın.10 sn power tuşuna basılı tutun.işlem tamamlandığında tekrardan sırasıyla bataryayı ve şarj aletini takarak cihazı açmayı deneyebilir misiniz ?bu arada usb cihazınızı farklı bir pc de denediniz mi aynı sorunu tekrarlıyor mu ?
  • quote:

Şarj aletini ve bataryayı cihazdan çıkartın.10 sn power tuşuna basılı tutun.işlem tamamlandığında tekrardan sırasıyla bataryayı ve şarj aletini takarak cihazı açmayı deneyebilir misiniz ?bu arada usb cihazınızı farklı bir pc de denediniz mi aynı sorunu tekrarlıyor mu ?

Şarj aletini pc kapandığından beri çıkartdım fakat bataryayı çıkaramıyorum çünkü leptopun kasasıyla bir batarya iphone gibi düşünün :( usb farklı bir masaüstünde denedim ama problem yok calışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkiolojii -- 10 Ağustos 2015; 12:15:19 >
  • 1- Laptobunuzda farklı bir usb aygıtı kullanmayı denemiş miydiniz peki ?
    2- Laptop üzerindeki usb portlarında herhangi bir fiziksel hasar mevcut mu ?
  • quote:

1- Laptobunuzda farklı bir usb aygıtı kullanmayı denemiş miydiniz peki ?
    2- Laptop üzerindeki usb portlarında herhangi bir fiziksel hasar mevcut mu ?

1- evet her zaman kullandıgım günlük bir usb belleğim var diğer usb belliğini takınca bu duruma geldi. Daha öncede bu sorunu yaşadığımı söylemiştim ve yine aynı marka usb bellekte olmuştu.

2. Bilgisayarım daha 2 aylık yeni aldım sayılır hiç bir şekilde yıpranma veya hor kullanılmışlık yok usb giriş yerleride ilk günki gibi sapasağlam gözüküyor hepsini kontrol ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu hakkında yardım edebilecek kimse yok mu?

• aynısı benimbaşımada geldi. Acer laptopda pilde çıkmayan cınsten
  • Format atmayı dene bence belki düzelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.