Bildirim
Yeni Taktığım HDD PC Görmüyor [YARDIM]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işletim sistemi nedir? -
xp sp3 -
Biçimlendirdin mi diski? -
Sata hdd ise,sata-raid driverını yükle,yüklüyse güncelle. -
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Biçimlendirdin mi diski?
hdd e erişemiyorumki nasıl biçimlendiricem ?
Evet sata disk ama bi tane daha diskim var oda sata sorun olsa ondada olurdu. 2 HDD takılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoney -- 6 Şubat 2010; 2:32:18 > -
Bigisayarım ikonuna sağ tıkla,ordan yönete bas ordan disk yönetimine bas,ordan diski seç biçimlendir de.bios ta görüyorsa orda da görmessi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
Bigisayarım ikonuna sağ tıkla,ordan yönete bas ordan disk yönetimine bas,ordan diski seç biçimlendir de.bios ta görüyorsa orda da görmessi lazım.
eyvallah usta oldu çok sağol -
Tamamen windowsun güvenlik ayarları ile ilgili.
Windows muhtemelen sürücü ismini görüyor fakat erişimi engelleyerek içeriğine ulaşmanıza izin vermiyor ve diski biçimlendirmenizi tavsiye ediyordur. Ben Win7 de böyle bi sorunla karşılaştım. Çözümü şu.
Sağ tuşla sürücüye tıklayıp, güvenlik, gelişmiş, izinleri değiştir (burdan kendi kullanıcı adınızı seçiniz), düzenle, tam denetim izin ver kutusu tıklanacak ve tamam uygula. Bundan sonra tüm klasörleri sizin kullanımınıza açacak geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X