Şimdi Ara

Yeni Taktığım HDD PC Görmüyor [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aldığım hdd i pc ye taktım pc açılırken ve bios tan modelini görebiliyorum. fakat bilgisayarımda göremiyorum sürücüyü. bios tan detect de yaptım ama olmuyor. Aygıt yöneticisindende baktım sorun yok. Bilgisayarımda nasıl erişebilir yardım lütfen...

• işletim sistemi nedir?
  • xp sp3
  • Biçimlendirdin mi diski?
  • Sata hdd ise,sata-raid driverını yükle,yüklüyse güncelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Biçimlendirdin mi diski?

hdd e erişemiyorumki nasıl biçimlendiricem ?

Evet sata disk ama bi tane daha diskim var oda sata sorun olsa ondada olurdu. 2 HDD takılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoney -- 6 Şubat 2010; 2:32:18 >
  • Bigisayarım ikonuna sağ tıkla,ordan yönete bas ordan disk yönetimine bas,ordan diski seç biçimlendir de.bios ta görüyorsa orda da görmessi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Bigisayarım ikonuna sağ tıkla,ordan yönete bas ordan disk yönetimine bas,ordan diski seç biçimlendir de.bios ta görüyorsa orda da görmessi lazım.

eyvallah usta oldu çok sağol
  • Tamamen windowsun güvenlik ayarları ile ilgili.
    Windows muhtemelen sürücü ismini görüyor fakat erişimi engelleyerek içeriğine ulaşmanıza izin vermiyor ve diski biçimlendirmenizi tavsiye ediyordur. Ben Win7 de böyle bi sorunla karşılaştım. Çözümü şu.
    Sağ tuşla sürücüye tıklayıp, güvenlik, gelişmiş, izinleri değiştir (burdan kendi kullanıcı adınızı seçiniz), düzenle, tam denetim izin ver kutusu tıklanacak ve tamam uygula. Bundan sonra tüm klasörleri sizin kullanımınıza açacak geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.