sokakta kızlar erkekler birbirlerine sarılıyorlar.. kafeye gidiyorlar.. ben hala yalnızım ne yapcam en tipsiz çocukların yanında bile çok güzel kızlar var kaç senedir tek arkadaşım olmadı.. |
Kaç yaşıma geldim.. hala kız arkadaşım yok..

-
-
Yaş kaç meslek ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafey gitmeyi bırak aynı evde kalıyorlar.
-
kac yasina geldin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 22 yaşına geldim bi mok yok bu saatten sonra olsa ne olur gencliğim bitmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su iç , şınav çek , bandıl dambıl kaldır
28'e kadar vakit var
ondan sonra kafayi yiyormussun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kız arkadaş o kadar önemli değil full avantaj sanıyorsunuz siz sadece. ama ufak da olsa bir arkadaş çevresi şart. düzgün insanlar olmalı tabii sırf arkadaşım olsun diye herkesle samimiyet kurmaya gerek yok
-
Daha hayatının baharındasın
Evlenmek en iyisi zina günah
Baran var mı ?
-
Baran kim Hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düzeltiyorum, paran var mı ? #komikemoji
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 7 Ocak 2022; 20:22:45 > -
Her sabah erken kalk, yürüyüşe çık, bol su iç, ingilizce öğren, yazılım çalış.
-
-
Ben 23, elime kız eli değmedi.
-
Ben de gençken böyleydim. Asıl problem burada kız değil arkadaşlar. Asıl sorun sosyal yeteneklerimizi kullanmayı bilmememiz. Bunun kişiden kişiye farklı nedenleri olabilir. Ben genelde küçük yaşlarda kızlarla arkadaşlık kurmamaya bağlıyorum. Hep erkeklerle takılmak daha kolay geliyor. Bir yerden sonra da artık kızları insandan bambaşka canlılar olarak görmeye başlıyorsun, iletişim kuramıyorsun.
Tabii bazılarının hiç arkadaşı olmuyor veya annesiyle küçük yaşta problemler yaşıyor ya da SF li doğuyor ama ailesi dahil herkes bunu çocuğun kişisel başarısızlığı olarak ona yansıtıp faturayı kesiyor. Ben şunu gözlemledim, sosyal yetenekleri gelişmiş erkekler öyle ya da böyle kız buluyor. Hatta kendisi o konuda tutuk bile olsa kızlar bir şekilde yanaşıyor.
Bunu bir iletişim problemi olarak almak lazım cinsellik olarak değil. En kötü tarafıysa, bu durumda olan cidden çok genç var ve toplumun bunu hala profesyonel yardımla çözülmesi gereken bir sorun olarak görmüyor olması fena bişey. Çok küçük yaşta müdahale edilmesi lazım. Fizyolojik rahatsızlıklara gösterilen ilginin, duyarlılığın yarısı psikolojik sorunlara gösterilse bile çözülürdü bu iş. Hala geç değil, terapi ile bu işi çözebilirsiniz. Tabii seanslara ödeyebilecek paranız varsa.
-
Ben 23te yemek üzereyim.
-
Benzer içerikler
- r10 davetiye kodu
- spotify liste indirme
- falım sakız falı harf hesaplama
- viski soğuk mu içilir
- doğum tarihi öğrenme
- telegram indirim
- zara indirim ne zaman 2025
- huawei boykot mu
- 5g nedir zararları
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X