Şimdi Ara

Hiç sevgilim olmadı ve sevilmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba, sizlere paylaşmak istediğim bir konu var. İzninizle hemen konuya gireyim. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, hatta kız eli bile tutmadım marketteki kasiyer ablalar hariç.

21 yaşındayım, hemşirelik okuyorum. 1.75 boyunda, 74 kiloyum. Liseyi açıktan okudum ve şu an üniversitedeyim ama kızlarla pek muhabbetim yok, genelde kendi kendime takılıyorum.

Anksiyete, panikatak ve depresyon gibi sıkıntılarla mücadele ediyorum, ayrıca çekingen bir yapım var ve öz güven problemlerim var. Aslında ailemin durumu iyi, güzel bir arabam var, tipim de ortalama. Bütün bunları düşününce “neden sevgilim olmuyor?” diye kendime soruyorum. Etrafıma bakınca diğer insanlardan bir eksiğim olmadığını, hatta fazlam olduğunu düşünüyorum ve yalnız olmam daha da zoruma gidiyor.

Bu arada sosyal medya kullanmıyorum ve daha önce kimseye yazmadım, böyle bir niyetim de olmadı. Ama oturup bekleyerek de sevgili bulunmuyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana bir fikir verebilir mi? Gerçekten hayatımda birinin olmasını istiyorum, çok uzun süredir yalnızım ve bu yüzden iyice bunalıma girdim.

• quote:

hatta kız eli bile tutmadım marketteki kasiyer ablalar hariç

ilginç bir örnek verme şekli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın daha erken, ilerde olur, okuluna işine odaklan.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yazarken bende fark ettim. :)

• karagece25 kullanıcısına yanıt

Aslında sevgili bulmak için en uygun yaşlardayım, hatta bazen geç kaldığımı bile düşünüyorum. Çevremdeki insanlar 17 yaşında ilişkiye başlarken, ben hâlâ bekliyorum. Böyle giderse 25 yaşına geldiğimde de aynı durumda olacağım diye endişeleniyorum. Bu düşünce beni biraz üzüyor.

• Üzülmene gerek yok, hayatın akışında olur illaki sevgilin.Allah iyilerle karsilastirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede sosyal faaliyetlere katıl bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç sevgilim olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.