Dostlar merhaba, sizlere paylaşmak istediğim bir konu var. İzninizle hemen konuya gireyim. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, hatta kız eli bile tutmadım marketteki kasiyer ablalar hariç. 21 yaşındayım, hemşirelik okuyorum. 1.75 boyunda, 74 kiloyum. Liseyi açıktan okudum ve şu an üniversitedeyim ama kızlarla pek muhabbetim yok, genelde kendi kendime takılıyorum. Anksiyete, panikatak ve depresyon gibi sıkıntılarla mücadele ediyorum, ayrıca çekingen bir yapım var ve öz güven problemlerim var. Aslında ailemin durumu iyi, güzel bir arabam var, tipim de ortalama. Bütün bunları düşününce “neden sevgilim olmuyor?” diye kendime soruyorum. Etrafıma bakınca diğer insanlardan bir eksiğim olmadığını, hatta fazlam olduğunu düşünüyorum ve yalnız olmam daha da zoruma gidiyor. Bu arada sosyal medya kullanmıyorum ve daha önce kimseye yazmadım, böyle bir niyetim de olmadı. Ama oturup bekleyerek de sevgili bulunmuyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana bir fikir verebilir mi? Gerçekten hayatımda birinin olmasını istiyorum, çok uzun süredir yalnızım ve bu yüzden iyice bunalıma girdim. |
Bildirim