Bildirim
BU 2 İLACI KULLANAN VAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
muscoril kas gevşetici kremdir bi zararı olmaz genelde boyun ağrısı için kullanıyorum ben ama parafon hakkında bir bilgim yok -
Muscoril hap formu kullandım piyasadaki kaliteli olanlardan bi tanesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: black label
muscoril kas gevşetici kremdir bi zararı olmaz genelde boyun ağrısı için kullanıyorum ben ama parafon hakkında bir bilgim yok
Hap'ı kullanmasam,kullanmayı sevmim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
Muscoril hap formu kullandım piyasadaki kaliteli olanlardan bi tanesi.
inş. bende memnun kalırım. -
Kalmak zorundasın zaten ,bu arada yıl 2010 hala akıllı ilaçlar çıkmadı hala içtiğimiz bir hap tüm vücudun sistemlerini etkiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 26 Şubat 2010; 19:48:42 > -
Şu an kas spazmı çekmekteyim ve oturduğum yerde sağa sola dönmek, ayağa kalkmak, kalktıktan sonra tekrar oturmak çok acı veriyor. Senede en az 1 defa yaşıyorum bu baş belası spazmı. Bazen iğne gerekiyor ve sanırım bu seferkide o şiddette. Ama genel olarak muscoril hap 4mg kullanıyorum ve çok faydası oluyor. 2-3 gün içinde yumuşatıp 1 haftada da tamamen geçiyor.
Ve önümüzdeki hafta sonu Sınavlarım var, kara kara düşünüyorum. -
Parafon'da kas gevşeticidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X