Şimdi Ara

BİR KIZIN GÖNLÜ NASIL ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 26 Mayıs 2017; 15:33:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızın Gönlü Nasıl Alınır

Bir kızın gönlünü almak, zaman ve çaba gerektiren hassas bir süreç olabilir. Ancak doğru yaklaşımla, hedeflerinize ulaşabilir ve onun kalbini kazanabilirsiniz.

İlk olarak, [bir kızın gönlü nasıl alınır] konusunu iyice araştırın. Kişisel ilgi alanlarını, hobilerini ve değerlerini öğrenmeye çalışın. Bu bilgi, onunla bağlantı kurmanıza ve ilgi çekici sohbetler başlatmanıza yardımcı olacaktır.

Kendinize güvenin ve dürüst olun. Amacınız gerçek duygularınızı ifade etmektir, bu yüzden taklit veya yapmacık davranmayın. Dürüstlüğünüz, onun size güvenmesine ve sizi daha fazla tanımasına olanak sağlayacaktır.

[Bir kızın gönlünü nasıl alırım] sorusunun cevabı, ilgi göstermektir. Onun fikirlerini dinleyin, duygularını anlamaya çalışın ve iltifatlar yapmaktan çekinmeyin. Ayrıca, onu özel hissettirecek küçük jestler yapın; örneğin, ona çiçek gönderin veya onun için anlamlı bir hediye alın.

[Bir kizin gonlu nasil alinir] konusunda dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da iletişim becerilerinizdir. Aktif olarak onu dinleyin, açık sorular sorun ve ona ilginizi gösterin. Sohbet ederken olumlu bir dil kullanın ve gereksiz tartışmalardan kaçının.

Romantik hareketler, bir kızın gönlünü almada önemli bir rol oynayabilir. Ancak abartılı veya baskıcı olmaktan kaçının. Bunun yerine, içten ve düşünceli jestler yapın. Birlikte bir yürüyüşe çıkın, bir akşam yemeğine davet edin veya piknik yapın.

Son olarak, sabırlı ve ısrarcı olun. [Bi kızın gönlü nasıl alınır] sorusunun tek bir cevabı yoktur ve her kız farklıdır. Zaman ayırın, dürüst olun ve pes etmeyin. Onun kalbini kazanmak için gereken çabayı gösterirseniz, nihai olarak karşılığını alacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Suçsuzsan sen niye gönlünü almaya çalışıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Suçsuzsan sen niye gönlünü almaya çalışıyorsun.

O kendini haklı sanıyor

• Yapman gerekenin tersini yap

• Ooo alistirirsan boyle kopegi olursun tavrını koy.

• Haksızsa haksızdır. Yüzüne karşı söylerim açık bir şekilde. Beğenmiyorsa kapıyı gösteririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

quote:

O kendini haklı sanıyor

Kendini haklı falan sandığı yok, jargonda "shit test" deniyor buna. Senin adamlığını sorguluyor. Sakın geri vites yapma, SAKIN. Geri vites yaptığın gibi senin zayıf olduğunu düşünür ve direkt çekiciliğini yitirirsin. Eğer geri vites yaparsan kesinlikle İYİ NİYETLİ OLDUĞUN İÇİN/DEĞER VERDİĞİN İÇİN yaptığını değil, sana MİKE MİKE yaptırdığını düşünecek. SAKIN diyorum bak SAKIN. Haklı olduğunu düşündüğün hiçbir konuda geri vites yapma, hatta haksız olduğunu düşündüğün konularda da yapma. Yoksa zayıf görünür, çekiciliğini yitirirsin.

Güven bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • John Wick e güven

• quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

quote:

quote:

O kendini haklı sanıyor

Kendini haklı falan sandığı yok, jargonda "shit test" deniyor buna. Senin adamlığını sorguluyor. Sakın geri vites yapma, SAKIN. Geri vites yaptığın gibi senin zayıf olduğunu düşünür ve direkt çekiciliğini yitirirsin. Eğer geri vites yaparsan kesinlikle İYİ NİYETLİ OLDUĞUN İÇİN/DEĞER VERDİĞİN İÇİN yaptığını değil, sana MİKE MİKE yaptırdığını düşünecek. SAKIN diyorum bak SAKIN. Haklı olduğunu düşündüğün hiçbir konuda geri vites yapma, hatta haksız olduğunu düşündüğün konularda da yapma. Yoksa zayıf görünür, çekiciliğini yitirirsin.

Güven bana.

Bu arkadaşa güven ben hata ettim senin gibi yaparak tam bu arkadaşın dediği gibi işliyormuş sistem,bir kere ben durdum arkasında baktım bu sefer o geriliyor.@qazwsx21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C3C40E57 -- 17 Mayıs 2017; 23:33:44 >

• Alttan almasını biliceksin klasik kadın hareketidir haksızken haklı konuma gelmek. Yukarıda kapıyı gösteririm diyenlere bakma yok öyle bir dünya. Çiçek vs ufaktan hediye gibi bir şeyler al biraz konuş özür dile yumuşar zaten. Uygun bir zamanda haklı olduğun konuya geri dönersin

Yukarıda bir arkadaşta haklıysan sakın geri vs yapma demiş ama konuda sen haklı olabilirsin fakat tartışırken muhtemelen sen kırıcı hareketler yapmış sözler söylemişsindir kızın tribi de buna. Bağırıp çağırıp bir de onun özür dilemesini bekleme. Not: Kötü kavga ettik demene göre yorumu yapıyorum. Haklı olduğun konuda düzgünce konuştuysan kendini düzgün anlattıysan özür dilemene gerek yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double or nothing -- 17 Mayıs 2017; 23:37:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Alttan almasını biliceksin klasik kadın hareketidir haksızken haklı konuma gelmek. Yukarıda kapıyı gösteririm diyenlere bakma yok öyle bir dünya. Çiçek vs ufaktan hediye gibi bir şeyler al biraz konuş özür dile yumuşar zaten. Uygun bir zamanda haklı olduğun konuya geri dönersin

Yukarıda bir arkadaşta haklıysan sakın geri vs yapma demiş ama konuda sen haklı olabilirsin fakat tartışırken muhtemelen sen kırıcı hareketler yapmış sözler söylemişsindir kızın tribi de buna. Bağırıp çağırıp bir de onun özür dilemesini bekleme. Not: Kötü kavga ettik demene göre yorumu yapıyorum. Haklı olduğun konuda düzgünce konuştuysan kendini düzgün anlattıysan özür dilemene gerek yok tabi.

Beni daha tanimiyosun böyle çocukça seylere tahamulum yok sana karşı asla birşey hissetmeyecegim bundan eminim umut falan bağlama bana hem yeterince haddini astin ne bu yuzssuzluk hiçbirşey olmamış gibi Tamam yazma birşey kendi önüne bak hosakal

son mesajı her şey çok iyiydi ama böyle oldu

• quote:

Alttan almasını biliceksin klasik kadın hareketidir haksızken haklı konuma gelmek. Yukarıda kapıyı gösteririm diyenlere bakma yok öyle bir dünya. Çiçek vs ufaktan hediye gibi bir şeyler al biraz konuş özür dile yumuşar zaten. Uygun bir zamanda haklı olduğun konuya geri dönersin

ayrıca 10 gündür görüşmüyoruz

• Ameliyatla.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

quote:

quote:

O kendini haklı sanıyor

Güven bana.

Köküne kadar haklı

(TÜRK KIZLARI İÇİN GEÇERLİDİR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu arkadaşın kafasıyla git ve o kızın kölesi ol

• quote:

quote:

Beni daha tanimiyosun böyle çocukça seylere tahamulum yok sana karşı asla birşey hissetmeyecegim bundan eminim umut falan bağlama bana hem yeterince haddini astin ne bu yuzssuzluk hiçbirşey olmamış gibi Tamam yazma birşey kendi önüne bak hosakal

son mesajı her şey çok iyiydi ama böyle oldu

iş çoktan bitmiş gibi daha gönlünü alacam felan diye boşuna uğraşırsin gibi. öyle bir yazmiş ki gözünde hiç değerin yok gibi.

• dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/cok-mu-ezigim-acaba--125253759#125253759

Sen de aynen böyle " osbire " devam
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/cok-mu-ezigim-acaba--125253759#125253759

Sen de aynen böyle " osbire " devam

Aferim

Kızın kölesi olacağıma osbirci olurum daha iyi

• dogukans13524 D kullanıcısına yanıt
    Sana da aferim böyle devam et kendi tercihin. Ama bilmediğin konular hakkında yorum yapma.
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Tamam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.