Şimdi Ara

Evlenecek Kız Nasıl Bulacağım ? CİDDİ KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler üniversite öğrencisiyim arkadaşlarımla ev tuttuk evde kalıyoruz sınıfımızdaki bir çok kız bizimle gelip evimizde kalıyor aynı odada yatıyoruz içiyoruz felan vb .biz hiç bir kötü düşünceye sahip değiliz hiç aklımızdan kötü bir şey geçmiyor arkadaşımız olarak görüyoruz onlarda bunu bildiklerinden bizimle aynı odada yatmaktan aynı evi paylaşmaktan hiç rahatsız olmuyorlar.
    sizlere sorum ben evleneceğim kızın bu şekilde erkek evinde aynı odada erkeklerle kalmasını istemem, namusunu korumuş olabilir fakat bu bile beni çok rahatsız ediyor. Henüz yaşım 21 evlenmeme var ama bu zamanda böyle ise 5-6 sene sonra nasıl kız bulupta evleneyim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonPili -- 25 Ağustos 2010; 0:52:53 >

• Çok mutluyum lan
  • olm o zaman sen niye kalıyon kızlarla.ilk önce kendini düzelt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highér

Çok mutluyum lan

Hocam noldu unutabildin mi sen. En son ayrılmıştın galiba sevgilinden diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highér

Çok mutluyum lan

bu sene üniversiteyi kazandın heralde?
  • esra erol
    zuhal topal ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

olm o zaman sen niye kalıyon kızlarla.ilk önce kendini düzelt

arkadaşım ben mi onların evinde kalıyorum onlar benim evimde kalıyor kovayımmı iyi arkadaşız diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • '' Henüz yaşım 21 evlenmeme var ama bu zamanda böyle ise 5-6 sene sonra nasıl kız bulupta evleneyim ben ''

bak şimdi bu sözün beni de etkilemiş oldu :(
  • Harbi delikanlıymışsın.Ama evlenilcek kız yok bu devirde o da bir gerçek.
  • quote:

sizlere sorum ben evleneceğim kızın bu şekilde erkek evinde aynı odada erkeklerle kalmasını istemem

o zaman sen niye kalıyon kızla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

quote:

sizlere sorum ben evleneceğim kızın bu şekilde erkek evinde aynı odada erkeklerle kalmasını istemem

o zaman sen niye kalıyon kızla ?

quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

olm o zaman sen niye kalıyon kızlarla.ilk önce kendini düzelt

arkadaşım ben mi onların evinde kalıyorum onlar benim evimde kalıyor kovayımmı iyi arkadaşız diyorum

• Aynı oda da kalmanız, çok günah ve haram..
    bunun hesabını diğer tarafta veremezsiniz, bence önce kendinizden başlayın sonuçta herkesin anası bacısı karısı var değil mi hepimiz namus sahibiyiz
    siz istermisiniz kız kardeşiniz başkalarıyla aynı oda da kalsın niyet ne kadar iyi olursa olsun, tabiatin insana verdiği bir kıskançlık hissi vardır düşünceniz son derece güzel ama dediğim gibi ilk önce kendinizi arındırmalısınız bu tür şeylerden
  • gittigidiyor.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

gittigidiyor.com

konu dışı özele açmalıydım sanırım
  • Sen onu bulamazsın o da seni bulamaz. O sizi bulur.
  • quote:

biz hiç bir kötü düşünceye sahip değiliz hiç aklımızdan kötü bir şey geçmiyor

hadi len ordan
  • şişmesi var ama bulaşık yemek camasır yapanı henuz icat edilmedi beklemede kal
  • sanırım bi yerlerde problem var. aynı odada yatmayı geçtim aklının köşesinden hiç mi kötü birşey geçmiyor ya uyurken çatalı falan gözüne çarpmıyor mu
  • ailen bulur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.