Şimdi Ara

Evlenecek Kız Nasıl Bulacağım ? CİDDİ KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xreleave

Kızlar rahat evet, kanımca o.... damgası yediklerinin farkındalar ama takmıyorlar. O... damgası yiyecek birşey degil bence arakdasının evinde kalmak. İyi anlaşıyorsan cinsiyetin bence bir önemi yok. Gelme diyeceginide sanmıyorum evde 1 arkadasınla kalıyor olsan iki tanede kız arkadasınız normal olarak gelse yemek yeseniz aksamda kalalım biz kücük odada uyuruz deseler ne diyeceksin ? kovacakmısın kızları ?

Artık yeter yaaa, kız sana bakıyorsa seni istiyordur. Kız senin evinde kalmışsa seni sitiyordur diye saçmalayın bu kadar düz mantıklı olmayın. Makyajlı külüstür arabalar gibisiniz. Neymiş kızlar her zaman erkeklerden daha çok isterler, ne biliyorsun güzel kardeşim 2 cinsiyetede büründünmü ? Hadi diyelim o kızlarla yattın. Senin kardeşin kuzenin hiçmi akraban yok ? Onları düşün kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapma, basına gelirsede ahlayıp vahlama asarım keserim ayakları yapma.
    Ayrıca banada oldu 2 tane arkadasım vardı onlarla konusurken gezerken aklımdan en ufak cinsel bir fikir geçmiyordu onlara karşı arkadaslık boyle birşey. Ama bazıları kadın değince direk bacak arası akıllarına geliyor, ilginç...

Evlenilecek kız bulması gerçekten zor. Hele buldum sanıp evlendikten sonra gerçek mazisini başkalarından duymak

sonunda yazdıklarımı doğru şekilde anlayan birisi çıktı
    teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LimonPili

quote:

Kızlar rahat evet, kanımca o.... damgası yediklerinin farkındalar ama takmıyorlar. O... damgası yiyecek birşey degil bence arakdasının evinde kalmak. İyi anlaşıyorsan cinsiyetin bence bir önemi yok. Gelme diyeceginide sanmıyorum evde 1 arkadasınla kalıyor olsan iki tanede kız arkadasınız normal olarak gelse yemek yeseniz aksamda kalalım biz kücük odada uyuruz deseler ne diyeceksin ? kovacakmısın kızları ?

Artık yeter yaaa, kız sana bakıyorsa seni istiyordur. Kız senin evinde kalmışsa seni sitiyordur diye saçmalayın bu kadar düz mantıklı olmayın. Makyajlı külüstür arabalar gibisiniz. Neymiş kızlar her zaman erkeklerden daha çok isterler, ne biliyorsun güzel kardeşim 2 cinsiyetede büründünmü ? Hadi diyelim o kızlarla yattın. Senin kardeşin kuzenin hiçmi akraban yok ? Onları düşün kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapma, basına gelirsede ahlayıp vahlama asarım keserim ayakları yapma.
    Ayrıca banada oldu 2 tane arkadasım vardı onlarla konusurken gezerken aklımdan en ufak cinsel bir fikir geçmiyordu onlara karşı arkadaslık boyle birşey. Ama bazıları kadın değince direk bacak arası akıllarına geliyor, ilginç...

Evlenilecek kız bulması gerçekten zor. Hele buldum sanıp evlendikten sonra gerçek mazisini başkalarından duymak

sonunda yazdıklarımı doğru şekilde anlayan birisi çıktı
    teşekkür ederim

Ayıptır söylemesi haftaya edirneye gelicem sizde kalabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

sanırım bi yerlerde problem var. aynı odada yatmayı geçtim aklının köşesinden hiç mi kötü birşey geçmiyor ya uyurken çatalı falan gözüne çarpmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

tmm açıklıyorum bendim o

Tabi canım yedim bende Kaçıncı sınıf, hangi bölümsün bakayım sen hatta hangi blokta kalıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 25 Ağustos 2010; 18:42:08 >
  • Ulen şöyle delikanlı adama bile çamur atmışsınız ya ne diyim size ben. Konudışı genel tayfa yobaz kesimden değil ancak daha hayata gözünü yeni açmış sayılan ergen kardeşlerimizden oluştuğundan seni anlayamamaları normal

Konuya gelince , düzeni değişeremizsin dostum, ayak uydurmaya bak.
  • limon pili hangi bölümde okuyosun evin nerede :) bizde edirneliyiz ihtiyaç fazlası varmı :) espri bi yana zübeyde civarında takıldıysan görmüşündür beni :D ps cafede felan.herneyse sen burda danışma bunları otur düşün kendin karar ver.insanoğlu beşerde şaşarda.herkezin fikri kendine.
  • konunun başlığını Trakya Üniversitesi ve Edirne Kazananlar Buraya diye değiştirsem olur sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

quote:

tmm açıklıyorum bendim o

Tabi canım yedim bende Kaçıncı sınıf, hangi bölümsün bakayım sen hatta hangi blokta kalıyosun

3 mak. müh. 5. blok

Ben 2. bloktaydım. ama mezun oldugumdan çıktım yurttan zaten. Arada abileri dolaşmaya geliyorum edirneye. Yurda girmeye çalışıyorum internet 2 nin sahibi Aşkın abi ve çalışanı Güney abiyi tanıyorum, sen internet 2'ye takıldıysan beni görmüşsündür 30 numaranın başında ya dizi film indiriyorum yada flash disklere bişeyler atıyordum yandaki berber kasapla adaşız zaten çarşıdaki dükkanını bile biliyorum AAh ah özledim ya. Güvenik Gazi abiyi, zenci İsmail'i Blok kantincimiz Ali ve Hüseyin abiyi. Merkez kantinde maç izlemeyi özledim ya. Her maçta başı çekerdik ne güzel. Kavgaların bile ortasında kalırdım. Hatırlarmısın bilmiyorum 2009 başında yemeklere zam gelmişti. İmza toplama takımında bende vardım. Masa masa dolaştık istediğimizede ulaştık 25 kuruş kardır bizim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadMonster -- 25 Ağustos 2010; 20:57:29 >

• quote:

kesin görmüşümdür o zaman

Siyah orta boy saç. Hafif kiloluyum. Belkide birbirimizi tanıyoruz yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Hakikaten buna bende acayip takmışımdır, kızlar şimdi çok rahat içersinde bir sürü erkeğin barındığı bir evde nasıl oluyorda kalıyorlar yahu? Bu kızlar cevresindeki herkes tarafından O. damgasını yediklerinin de farkındalar mıdır acaba?

Namusunu korusada yanlış onuda bırak erkek arkadaş buna nasıl izin veriyor? Ben olsam gelme derim bu konuda kararım kesin ve nettir.

Bunları düşündükçe birde evliliklerdeki sorunları gördükçe temelli kafayı yiyecek gibi oluyorum anneme söyledim zaten belki ben evlenmem ama bir çocuğum olmasını istiyorum birinden çocuk peydahlayabilirim dedim :o böyle baktı sonra güldü. Sanırım kendime bebeğimi taşıması için bir adet anne bulmam lazım

2. paragraftan itibaren söylediklerin beni ilgilendirmiyor. O sözleri ben söylemedim söyleyen kişinin nickini kopyalayıp yapıştırsaydın keşke.

Ayrıca "iki tanede kız arkadasınız normal olarak gelse yemek yeseniz aksamda kalalım biz kücük odada uyuruz deseler ne diyeceksin ? kovacakmısın kızları" demişsin;

Her kız öyle demez bu işleri artık yüzsüzlükle yapan veya geçmişinde erkeklerle bir mazisi olan kızlar evde kalmakta hiçbir sakınca görmezler. İçlerinde tamamen saf duygularla bu akşam burda kalalım diyen çıkar ama onlarında ne derece temiz olduğunu arkadaşları bilir. Ben evde tek erkek kalıyorsam o zaman kız arkadaşım geliyorsa kalsın ona bişey demem ama evde başka erkek arkadaşlarım kalırken kız bu akşam burda yatayım vs dese ağzının üstüne iki tane yapıştırır evine bırakırım onu. Bir çok çift yapıyor bunu kalanları gördüm ama onlarda onların ahlak anlayışı bana ters arkadaşım yanlış bu sonuçta insanoğlundan herşey beklenir.

Kız gece sıkışır tuvalete kalkar erkek arkadaşınımı uyandırıcak yok kıyamaz belki uyusun ben bir su döküp geliyim der sonra odadan cıkınca evdeki diğer erkekler belki pusuya yatmış kızı bekliyorlar kızı duvara yapıştırıp bişeyler yapsa sonra ahmete söylersen sen beni ayarttın derim dese ne olucak? Olması o kadar kuvvetli ihtimaller ki bu yüzden bu iş yanlış etik değil.

• quote:

quote:

quote:

Hakikaten buna bende acayip takmışımdır, kızlar şimdi çok rahat içersinde bir sürü erkeğin barındığı bir evde nasıl oluyorda kalıyorlar yahu? Bu kızlar cevresindeki herkes tarafından O. damgasını yediklerinin de farkındalar mıdır acaba?

Namusunu korusada yanlış onuda bırak erkek arkadaş buna nasıl izin veriyor? Ben olsam gelme derim bu konuda kararım kesin ve nettir.

Bunları düşündükçe birde evliliklerdeki sorunları gördükçe temelli kafayı yiyecek gibi oluyorum anneme söyledim zaten belki ben evlenmem ama bir çocuğum olmasını istiyorum birinden çocuk peydahlayabilirim dedim :o böyle baktı sonra güldü. Sanırım kendime bebeğimi taşıması için bir adet anne bulmam lazım

2. paragraftan itibaren söylediklerin beni ilgilendirmiyor. O sözleri ben söylemedim söyleyen kişinin nickini kopyalayıp yapıştırsaydın keşke.

Ayrıca "iki tanede kız arkadasınız normal olarak gelse yemek yeseniz aksamda kalalım biz kücük odada uyuruz deseler ne diyeceksin ? kovacakmısın kızları" demişsin;

Her kız öyle demez bu işleri artık yüzsüzlükle yapan veya geçmişinde erkeklerle bir mazisi olan kızlar evde kalmakta hiçbir sakınca görmezler. İçlerinde tamamen saf duygularla bu akşam burda kalalım diyen çıkar ama onlarında ne derece temiz olduğunu arkadaşları bilir. Ben evde tek erkek kalıyorsam o zaman kız arkadaşım geliyorsa kalsın ona bişey demem ama evde başka erkek arkadaşlarım kalırken kız bu akşam burda yatayım vs dese ağzının üstüne iki tane yapıştırır evine bırakırım onu. Bir çok çift yapıyor bunu kalanları gördüm ama onlarda onların ahlak anlayışı bana ters arkadaşım yanlış bu sonuçta insanoğlundan herşey beklenir.

Kız gece sıkışır tuvalete kalkar erkek arkadaşınımı uyandırıcak yok kıyamaz belki uyusun ben bir su döküp geliyim der sonra odadan cıkınca evdeki diğer erkekler belki pusuya yatmış kızı bekliyorlar kızı duvara yapıştırıp bişeyler yapsa sonra ahmete söylersen sen beni ayarttın derim dese ne olucak? Olması o kadar kuvvetli ihtimaller ki bu yüzden bu iş yanlış etik değil.

ev arkadaşlarını iyi tanımadan seçersen bu olay başına gelir sanırım ha tanıyarak seçtiysen demekki sende onlar gibisin

• Ne diyosun kardeşim sen bir örnek varsayımda bulunduk diye onlar gibi mi oluyoruz ne alakası var. Uygulamaya geçilmese bile zihinde bile halleder olayı. Daha sonra evde kalan o diğer arkadaşlar başka arkadaşlık ortamında ahmetin kız arkadaşı bana yazılıyo ama yüz vermiyorum diyebilecek kadar yüzsüzleşeceklerinide düşünüyorum.

Ev arkadaşlarını ne kadar tanırsan tanı hiç birşey olmayacağına dair tam emin olsan bile o olay yanlış kızın evde kalma olayı bana ters. Ben sevgilimin benle aynı öğrenci evinde kalıp bazı sohbetlere maskara edilmesinden hoşlanmam. Bu devirde insanlar artık babana bile güvenme cümlesini o kadar benliklerine yerleştirmişler ki bir arkadaşın yapacağı yanlış hiç bişey.

Benimde ciddi bir sevgilim oldu bayağı planlar yapardık ama bir şekilde ayrıldık. Şimdi kız ilerde hayatına birisi girince onda unutamayacağı bir iz bırakmadım hayatına giren yeni kişi( ki bu düşünce beni düşündükçe kafayı yedirtecek akdar acıtıyor) açısından hemde kız arkadaşım açısından son derece önemli bişey.

• Evlenecek kız bulmak zor. En kısa zamanda uygun birini bulmak şart..
  • @LimonPili

Arkadaşım düşüncen güzel eminim ki çoğu erkek senin yerinde olsa farklı şeyler yapardı ancak burada hataya düştüğün bir nokta var. Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol hiçbir şekilde bir kızın mahremi olmayan bir erkeğin evinde kalması doğru değil, çok yanlıştır. Ha diyorsun ki napiim o zaman koviim mi? hayır kovma ama nazikçe durumu izah et, eğer karşındaki kız da gerçekten ahlaklı bir anlayışa sahipse seni anlayacaktır ve orda kalmaya devam etmeyecektir. ama halen kalmaya devam ederse o kızdan hayır bekleme.
    Eğer o gitmiyorsa sen gideceksin doğrusu budur. Sen de gerçekten böyle şeylere önem veriyor ve gelecekte evleneceğin kişinin de böyle olmasını istiyorsan doğru olanı yapmalısın.

haa bu arada Edirne'deymişsin, kızların erkeklerle beraber kalmasına hiç şaşırmadım doğrusu.

• @MuSoniC

hocam haklısın aslında aslında yaşadığımız şehirdende kaynaklanıyor edirneliler bana kızabilir ama durum böyle [
  • Çakma konu atlamayın.

• bu sen misin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcıadıolmayanadam -- 26 Ağustos 2010; 4:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanet herif

Çakma konu atlamayın.

Katılım zamanı: 24 Ağustos 2010;
    Gerçek Ad Hamdi Çok kayar

kimin çakma olduğu çok belli arkadaşım

@Kullanıcıadıolmayanadam

o resimleri koyarak tatmin oluyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonPili -- 26 Ağustos 2010; 4:49:58 >
  • evlenilecek kız çok ama 0 rını bulmak zor hatta imkansız ikinci el bulursan dua et.0 rını bulmak için kendin büyütme lazım.kolay gelsin.yaşın daha küçük takma kafana.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.