Şimdi Ara

Evlenecek Kız Nasıl Bulacağım ? CİDDİ KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LimonPili

hiç aklımızdan kötü bir şey geçmiyor

De get Baktır sen kendine.

• bende edirnedeyim bi gün misafirliğe gelebilirmiyim size
  • valla ben sizinle kalsaydım aklımdan kötü şeyler geçerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

bende edirnedeyim bi gün misafirliğe gelebilirmiyim size

arkadaşım edirnedeysen ortamını bilirsin zaten niye bize geliyon
  • hem kızlarla aynı evde kal,sonra ortada düzgün kız yok diye gez...
    sana puanım 0 kanka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

olm o zaman sen niye kalıyon kızlarla.ilk önce kendini düzelt

arkadaşım ben mi onların evinde kalıyorum onlar benim evimde kalıyor kovayımmı iyi arkadaşız diyorum

tamam o zaman senin evleneceğin kız başkasının evine gitmez başka erkekler gelip o kızın odasında yatar kız da kovamaz sence boyle olur mu?

Kişi önce kendine bakmalı bence

• quote:

quote:

sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

olm o zaman sen niye kalıyon kızlarla.ilk önce kendini düzelt

+1
  • quote:

quote:

devlet yurdunda aynı odalarda kalamıyoruz biz :D
  • quote:

quote:

quote:

devlet yurdunda çalılıkların 0 rüzgarda bile fırtına koparmış gibi hareket ettiğini bilmiyorsun o zaman

• bi de namusunu iffetini korumayan umrunda olmayanlar var. onu ne yapacağız hocam?

bulamayacaksın. bende bulamayacağımı düşünüyorum.
  • Bende edirneliyim niye baştan söylemiyonuz.Kışın bi gece kalayım usta ? Ayşekadın'a yakınmı ev ?
  • quote:

biz hiç bir kötü düşünceye sahip değiliz hiç aklımızdan kötü bir şey geçmiyor

Bence senin kız bulmakdan daha büyük bir sorunun var : Cinsel kimlik bunalımı . Bir erkek nasıl olurda kötü düşünmez yahu . Düşünürsün iradeden vardır yapmazsın ayrı ama
  • Sexless inkeeper
    Kızlar kira ödemiyor bişey yapmıyor. Bayaa kullanıyorlar sizi anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrash Metal

quote:

biz hiç bir kötü düşünceye sahip değiliz hiç aklımızdan kötü bir şey geçmiyor

Bence senin kız bulmakdan daha büyük bir sorunun var : Cinsel kimlik bunalımı . Bir erkek nasıl olurda kötü düşünmez yahu . Düşünürsün iradeden vardır yapmazsın ayrı ama

arkadaşım bazı evreleri geçmişiz artık olaylara daha geniş bakabiliyoruz demek sana gün boyu gezdiğin kız arkadaşlarını bol hayal etmeler

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Sexless inkeeper
    Kızlar kira ödemiyor bişey yapmıyor. Bayaa kullanıyorlar sizi anladığım kadarıyla

emin ol yaptıkları yemek ve temizlik 10 kiraya bedel
  • ben öle durumda olsam direk icraat aga uzak dursun böle durumlar benden ben dayanamam uçarım .....
  • sen git kızlarla yat,sonra evleneceğin kızın böyle olmamasını iste.oh ne ala memleket.

böyle zhiniyetlerle aynı ülkede yaşıyoruzya,utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shattered Glass

Hakikaten buna bende acayip takmışımdır, kızlar şimdi çok rahat içersinde bir sürü erkeğin barındığı bir evde nasıl oluyorda kalıyorlar yahu? Bu kızlar cevresindeki herkes tarafından O. damgasını yediklerinin de farkındalar mıdır acaba?

Namusunu korusada yanlış onuda bırak erkek arkadaş buna nasıl izin veriyor? Ben olsam gelme derim bu konuda kararım kesin ve nettir.

Bunları düşündükçe birde evliliklerdeki sorunları gördükçe temelli kafayı yiyecek gibi oluyorum anneme söyledim zaten belki ben evlenmem ama bir çocuğum olmasını istiyorum birinden çocuk peydahlayabilirim dedim :o böyle baktı sonra güldü. Sanırım kendime bebeğimi taşıması için bir adet anne bulmam lazım

Kızlar rahat evet, kanımca o.... damgası yediklerinin farkındalar ama takmıyorlar. O... damgası yiyecek birşey degil bence arakdasının evinde kalmak. İyi anlaşıyorsan cinsiyetin bence bir önemi yok. Gelme diyeceginide sanmıyorum evde 1 arkadasınla kalıyor olsan iki tanede kız arkadasınız normal olarak gelse yemek yeseniz aksamda kalalım biz kücük odada uyuruz deseler ne diyeceksin ? kovacakmısın kızları ?

Artık yeter yaaa, kız sana bakıyorsa seni istiyordur. Kız senin evinde kalmışsa seni sitiyordur diye saçmalayın bu kadar düz mantıklı olmayın. Makyajlı külüstür arabalar gibisiniz. Neymiş kızlar her zaman erkeklerden daha çok isterler, ne biliyorsun güzel kardeşim 2 cinsiyetede büründünmü ? Hadi diyelim o kızlarla yattın. Senin kardeşin kuzenin hiçmi akraban yok ? Onları düşün kendine yapılmasını istemedigin seyi baskasına yapma, basına gelirsede ahlayıp vahlama asarım keserim ayakları yapma.
    Ayrıca banada oldu 2 tane arkadasım vardı onlarla konusurken gezerken aklımdan en ufak cinsel bir fikir geçmiyordu onlara karşı arkadaslık boyle birşey. Ama bazıları kadın değince direk bacak arası akıllarına geliyor, ilginç...

Evlenilecek kız bulması gerçekten zor. Hele buldum sanıp evlendikten sonra gerçek mazisini başkalarından duymak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 25 Ağustos 2010; 17:58:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

devlet yurdunda çalılıkların 0 rüzgarda bile fırtına koparmış gibi hareket ettiğini bilmiyorsun o zaman

orası bilinmez mi spor salonunun arkası karaköyden beter

Off 2009 mayıs gibi elemanın biri kızla beraber açık sahadaki tribünlerde iş üstünde yakalandı. Güvenliklerin alayıyla sağlam ortamımız var kanka gibiyiz adamlar gelir odamızda batak oynardık muhabbet ederdik ama elemanla kızın kim oldugunu bi türlü öğrenemedik herkesin ağzı baya sıkıymış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.