Şimdi Ara

Kızla konuşacak bir konu bulamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortada açılmak yok demişsiniz ama bu benim için bir açılmadır. Yani en azından, kızın gerçekten niyetimi anladığını düşünüyorum. O konuda kafam rahat. Bir başlangıç yapmaktı benim meselem. Kızla 2-3 gündür konuştuk demiştim ama dün hiç bir şey yazmadım kıza, o da bana yazmadı. Kızın konuşacak bir konu bulamadığını düşünüyorum ve benim de yok zaten. Aklıma bir şey gelse direkt yazacam kıza. Whatsappı açıyorum kıza bakıyorum çevrimiçi yazıyor gecenin 12sinde 1inde, tıklıyorum ismine, yazışmalarımız çıkıyor. Mesaj yazma yerine tıklıyorum klavye açılıyor. Heh işte orada tıkanıyorum ve geri çıkmak zorunda kalıyorum çünkü saçmalayıp kızı sıkmaktan çooooook korkuyorum. Ona çok önem veriyorum. O benim her şeyim. Sıkılsın asla istemem. Kıymetlim o benim çünkü. Ben böyle düşünüyorum.

• Fazla kaptırma kendini. Sonra burda kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapacam konunu görmeyelim. Sana tavsiyem hiç gitmeyecekmiş gibi düşünme kadın milletine fazla güven olmaz.

Soruna gelince gelecekle alakalı konuşabilirsin yada gündemle alakalı konulardan zaten kafa yapın uyuyorsa muhabbet akar gider...
  • burdan eğlenceli bir konu bulup,kızın yorumunu sorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıza nofapa başladım de gerisi gelir
  • Arkadaşlarınla ne konuşuyorsan aynı şekilde konuş işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanır mısınız bu kıza bağlandığım günden beridir (en az 1 ay), ki kızı 1 senedir tanıyorum ama arkadaş gibiydik, hiç mastürbasyon yapmadım yani unuttum hocam o işleri, 1 kere dahi yapmadığıma yemin edebilirim ve yapmayacağım da. Çünkü bu kız benim için her şeyden önemli.
  • sırf internette konuşuyorduk ama gerçekten motive edici olabiliyor kadınlar. derler ya zaten adamı kadın adam eder diye. ben gece gündüz karışık uyuyan biriydim 9 aydır 12'den geç yatmadım, 7'den geç kalkmadım. Sadece bazı günler oldu uyuyamadım veya çok yorgundum vs ama toplasan 10 günü geçmez.

sürekli aptalca şeyler yaptım 1 ay önce bir daha konuşmayalım dedi. Ama ben yazacağım 1 ay sonra yine

Yani bilirim nasıl hissettirdiğini. güzeldir devam et şampiyon.
  • Fazla kaptırma kendini. Sonra burda kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapacam konunu görmeyelim. Sana tavsiyem hiç gitmeyecekmiş gibi düşünme kadın milletine fazla güven olmaz.

Soruna gelince gelecekle alakalı konuşabilirsin yada gündemle alakalı konulardan zaten kafa yapın uyuyorsa muhabbet akar gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKoDeSx -- 2 Temmuz 2017; 21:1:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

İnanır mısınız bu kıza bağlandığım günden beridir (en az 1 ay), ki kızı 1 senedir tanıyorum ama arkadaş gibiydik, hiç mastürbasyon yapmadım yani unuttum hocam o işleri, 1 kere dahi yapmadığıma yemin edebilirim ve yapmayacağım da. Çünkü bu kız benim için her şeyden önemli.

Acı seziyorum çok fazla acı ve kalp kırıklığı :(

• Kizla buluştun mu hiç

• 1 sene boyunca hazırlıkta beraberdik. Yan yana oturduk hep koca 1 sene boyunca. Muhabbetimiz bayağı vardı. Ben söylerdim o gülerdi, o söylerdi ben gülerdim. Konuştuğumuz bir konu, ikimiz de gülmeden son bulmazdı yani öyle düşünün. Şu anda bu söylediklerim hayal ürünü falan değil kesin ve net konuşuyorum. Ama şimdi niye böyle oldu aramız bilmiyorum belki de tatilin bitmesini beklemeliyimdir?

Hatta ve hatta bazen katıla katıla gülüşmekten konuşamadığımızı bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 2 Temmuz 2017; 21:9:13 >
  • Cok sevmek acidir,acitir

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Seni arkadaş olarak görmediginden eminsin yani

• Kız bana onu ima edecek bir söz kullanmadı ki? Aramızda doğru dürüst bir konuşma dahi geçmedi, soru-cevap şeklinde gidiyoruz şu anda. Öyle muhabbet havası yok ki kızın ağzını arayayım.. Kızı zor durumda bırakmamak için de benimle çıkar mısın ya da ne bileyim sen benim için çok değerlisin de diyemiyorum. Kız belki daha hazır değildir ne bileyim. Kafamda bin bir soru var cevaplanmayı bekleyen. Zamana bırakmaya karar verdim. Zaman her şeyin ilacıdır derler nasılsa. 2-3 gündür ben yazdım kıza o cevapladı. Şimdi de diyorum ben bir şey yazmayayım bakalım o yazacak mı bir şey? Kız birkaç gün boyunca bana mesaj atmazsa farklı yollara da başvuracağım en olmadı okulda çekerim bi köşeye gel bir yere gidiyoruz sana anlatacaklarım var derim ve kıza gittiğimiz yerde içimden ne geçiyorsa anlatırım ve inşallah o zaman tatlıya bağlanır her şey.
  • sen şu kızın hmm yazdığı elemansın demi
    birader sen yavaş yavaş o kızı unut bence.o iş imkansıza yakın bence.şimdi sen yazmadan kız yazdımı hiç?sürekli çevrimiçi diyorsun yazmak istese yazar sana.sen o kadar yazmışsın sonuçta.büyük ihtimal sevgilisiyle veya senden daha üst sıralardaki yedeklerden biriyle konuşuyodur.bence zorlama.bekle o yazarsa yazarsın ki %99 yazmaz, yazmazsada yazma sürekli sürekli
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Siz benim yerimde olsaydınız bu kadar bağlandığınız bir kızın peşini bırakır mıydınız? Ciddi bir cevap bekliyorum. Bu kadar mı basit yani sizin için unut falan %99 olmucak demişsiniz de? Bir şeyi istemeden nasıl olsun ki? İstemek başarmanın yarısıdır diğer yarısı da hedefine ulaşmak için verdiğin emektir o kalan %50 yi belirleyen. Ben böyle düşünüyorum.
  • sozler bittiyse yakinlasmalisiniz artik birlikte olmalisin devam etmesini istiyorsan . Onu tatmin etmelisin her konuda dokunmalisin yani. Gunluk basindan gecenleri haberleri gundemi takip et yorumlayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Siz benim yerimde olsaydınız bu kadar bağlandığınız bir kızın peşini bırakır mıydınız? Ciddi bir cevap bekliyorum. Bu kadar mı basit yani sizin için unut falan %99 olmucak demişsiniz de? Bir şeyi istemeden nasıl olsun ki? İstemek başarmanın yarısıdır diğer yarısı da hedefine ulaşmak için verdiğin emektir o kalan %50 yi belirleyen. Ben böyle düşünüyorum.

dostum o janjanlı laflar kulağa güzel gelirde bu tarz kadın erkek ilişkilerinde dediğin lafın bir hükmü yok.kız seninle birlikte olmak istiyorsa olur, istemiyorsada ağzınla kuş tutsan, kıza böbreğini bağışlasan bile olmaz.Sen yeterince uğraşmışsın bundan fazlası salça olmak olur, ha kız istiyorsa mesaj atar sana en azından halini hatrını sorar yoksa salça olursun o zamanda zaten hiç şansın yok
  • Salla gitsiin

• quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

Fazla kaptırma kendini. Sonra burda kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapacam konunu görmeyelim. Sana tavsiyem hiç gitmeyecekmiş gibi düşünme kadın milletine fazla güven olmaz.

Kaptırmış bile rez alın 2 aya ayrıldım aşk açısı çekiyorum diye konu açar.

• Önceki konuyu da okumuştum,bence bu iş olmaz.En başta,bir kere kız "hmm" demiş bu yetmez mi?Ben olsam ondan sonra kız yazana kadar yazmazdım.Hadi devam ettin muhabbete.İlk mesajı atan sensin hep.Sadece ilk mesajı atmak bir değerlendirme aracı değil belki ama akıcı bir muhabbet de yok.Sen yazmasan kız da yazmayacak havası var konuşmalarda.

Konu bulamamaktan şikayet etmişsin.Bence asıl sorun o değil,kızın konuşmak istememesi.Bir örnek vereceğim.Whatsapp fotoğrafıma tenisçilerin resmini koymuştum geçenlerde.Bir kız arkadaşım mesaj attı onla ilgili,1 saat-1.5 saat falan konuştuk.Kız benle konuşmak istedi ki mesaj attı,atmasa ben onun tenis oynadığını falan bilemeyecektim mesela.Zaten 2 tarafta istekli olunca laf lafı açıyor.Konu bulma derdin falan olmaz.Saçma konulara girince bile zevk alıyorsun,başka türlü olsa çok zorlama muhabbet dersin senin durumun gibi.Ama karşılıklı olunca zorlama olmuyor,zevk alıyorsun konuşmaktan.Bu arada kızla 3 ay falan olmuştu tanışalı.Muhabbetim vardı ama öyle yakın değildik yani.

Dediklerine göre kızla yüz yüze olan muhabbetin iyi.Güldürüyorum falan demişsin ama o mesajlardan sonra kız senin sevdiğini anlayıp soğuk davranmaya çalışıyor olabilir.Sonuçta arkadaş olarak gördüğün biri sevi seviyorsa eskisi gibi olmaz bence.

"Siz benim yerimde olsaydınız bu kadar bağlandığınız bir kızın peşini bırakır mıydınız?" diye sormuşsun en son.Seninle benzer durumu yaşadım,o yüzden anlatayım biraz.Geçen Aralık'ın sonunda sevdiğim kızla tanışmıştım.Ondan önce de 2-3 hafta falan çabaladım tanışmak için.İşte konuşmaya başladık,muhabbet ilerledi falan 1 ay geçtikten sonra tiyatroya davet ettim.Kız kabul etmedi.Sınavlar falan başlıyordu,2 güne normal bir durum açıkçası o zaman dilimi özelinde.Ama gelmek istese sonradan diyebilirdi şurada şu tiyatro falan gidebiliriz diye.Ya da konuşmalarıyla belli ederdi.Ondan sonra 1-1.5 ay daha konuşma devam etti ama hani yukarıda demiştim ya zorlama muhabbet diye,onun gibi oldu biraz.Tabii kızı sevdiğim için mesaj atmayı da bırakamıyorum kolay kolay ama bir yandan sürekli mesaj atmak da istemiyordum.Senden farkı,kız da mesaj atan taraf oldu ama genel olarak akıcı bir muhabbet olmadı hiç.Şimdi baktım 3.5 ay olmuş en son mesajlaşalı,okulda da 3.vizelerden sonra konuşmuştuk en son o da 2.5 ay olmuştur.Okulda göz göze gelince selam verirdik ama,bir zaman sonra denk gelmemeye çalıştım.BBu durumda ona bakmak zor geliyordu çünkü.Sonuç olarak olmayacağı belli olduğu için konuşmaya devam etmedim yani,e kız da istemiyormuş ki zaten hiç yazmadı o zamandan beri.Ha kızı hala seviyorum ama zamanla unutacağız artık.İnşallah ikimiz birden hazırlıkta kalmayız da en azından görmem bir daha.

Son olarak şunu diyebilirim,bu süreci ne kadar uzatırsan o kadar senin zararına olur.Bir an önce sonuçlandırmaya bak.Kızın kafansındaki düşünce bu saatten sonra değişmez zaten,yeni tanışmıyorsunuz sonuçta.Ama böyle gittikçe sen olur mu olmaz mı diye kafanda kurup kendini yiyip bitirirsin.Kötü sonuçlanması bile bu belirsizlikten iyidir.Kız karşılık vermedi mi,"sen birisini sevdin diye o da seni sevmek zorunda değil" mantığıyla önüne bakarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.