Söyle bir konu, konuşup tartışalım :) |
Herhangi bir insanla herhangi bir konu hakkında tartışabilirim (canım sıkılıyor)

-
-
Hala buradaysan konuşalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur :) merhaba, ne hakkında konuşmak istersin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mütemadiyenmuvaffakiyetsiz -- 18 Mart 2025; 17:26:47 > -
Oruç nasıl tutulur neler yapılır?
Hayatta amaç nedir?
Ya da tamamen farklı konunda olur
Hayatta amaç nedir konusunda rastgeleliği mantıklı buluyorum, sadece biz çevremizde olan birtakım olayları yorumluyoruz hepsi bu
Sokratesin mi hangi filozofun sözüydü anımsayamadım ama üç aşağı beş yukarı şöyle diyordu;
"Yağmur, bir çiftçiyi mükafatlandırmak için yağmadığı gibi, ekinlerini harmanda bırakmış olan bir başka çiftçiyi cezalandırmak için de yağmaz."
-
pek düzgün ifade edemedim ama, söylemek istediğim; çevremizde birtakım olaylar oluyor biz bunları hep birşeye, ulu bir varlığa bir anlama yormaya çalışıyoruz
yani amaç felan yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mütemadiyenmuvaffakiyetsiz -- 18 Mart 2025; 17:43:21 > -
Gel pazarlama psikoloji tartışalım bilgin var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bir kere pazarlama ile sorusu olan sorsun diye konu açmıştın hocam 🤭🤭
Mesleki gelişim dersimden okuduğum ufak bir hikaye var onu da hayal meyal hatırlıyorum, hikaye şu şekildeydi sanırım;
İki farklı ayakkabı firması, ayakkabı pazarı oluşturmaya uygunluk bakımından gözlem yapmak adına iki farklı elemanını da belirli bir bölgeye gönderiyordu
A elemanı "Buradaki insanlar hiç ayakkabı kullanmıyor, burada pazar oluşturmamız pek karlı olmayacaktır."
B elemanı "Buradaki insanlar hiç ayakkabı kullanmıyor, bütün bir bölgeye ayakkabı satışı yapmak için muazzam bir fırsat."
pazarlama psikoloji hakkında basitçe anlatabileceğiniz birşeyler var mıdır?
-
pazarlama psikoloji diyince bir bu geldi aklıma :)
-
İkinci eleman (B) başarırsa trilyoner başaramazsa evsiz kalacak
Diğeri realist ve başarılı milyoner kafası (A)
Eğer ayakkabı giymemelerinin sebebi kutsal bir şey gelenek gibi bir şey yada ayin tarzı bir şeyse ilk elemanın dediği doğru
Eğer yukarıdaki sebepler değilse aralarına gözcü göndereceksin ve grupla kaynaştıracaksın fikirlerini alacaksın çünkü ayakları alışmış olabilir ayakkabıyı görmezden gelebilirler sonrasında bu gönderdiğin kişileri toplumda yükselteceksin ve üst düzey kişilerle bağ kurmalarını sağlayacaksın sonrada gönderdiğin kişiler üzerinden ayakkabıları önemli kişilere vereceksin ve seni yüceltecek hikayeler anlattıracaksın ayakkabıyı bile keşfedemeyen adamlar böyle şeylere yatkın olur ondan sonrada ayakkabı pazarlamaya başlayacaksın eğer bir gün başkaları burada iş yapmaya kalkarsa o ayakkabının imajından dolayı iş yapamayacaklar ( Münhasırlık tekniği )
Kimse ciddiye almadı kendileri kaybetti şimdi bir sürü emek verdikleri şeylerin değerlerini karşısındakilere anlatamadıkları için eritsinler
Dediğiniz gibi belki de bu toplumun ayakkabı kullanmakla ilgili çeşitli inançları var veya yabani otların üzerinde yürümeye çoktan alıştılar, yani sadece olayları yorumlamaktansa faktörleri de değerlendirmek gerekiyor.
Aslında bakış açısı ve olayları yorumlamayla ilgili çok daha düzgün ifade edilmiş tonla hikaye vardır.
-
Sor başka
Kendi hayatından sor birine bir fikri kabul ettiremiyorsan birini etkilemek istiyorsan birinin senin gibi düşünmesini istiyorsan
Teşekkürler hocam ama aklıma gelmedi benim de
Senin aklında böyle karakteristl olay örnek varsa yazabilirsin istersen
Gel dostum.
Feminist kadınlar hakkında konuşalım. Ben nefret ediyorum , sen?
Tipim nasıl ss li konusu açmalı mıyım gel bunu konuşalım xd
-
Ben hiç karşılaşamadım ya 🤭🤭🤭
Sakıın açmaaa açma 🦸🦸🦸
Tipin nasıl diye bir şey yokkk
Önemli olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kar yağmayan iller
- kırtasiye açma maliyeti
- fruugo güvenilir mi
- votka sek içilir mi
- durogesic kullananların yorumları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X