Şimdi Ara

BİR KIZIN GÖNLÜ NASIL ALINIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ilişkinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama kızın konuşmaları çok itici karşındaki insana değer vermiyor izlenimi oldukça fazla alttan alırsan daha çok uzatır en ufacık hatanda ezer seni istemiyorsa hiç yumuşak davranma ne halin varsa gör umrumda değilsin senle ugrasamayacagim de asıl sen bana yazma sakın de ve yol ver umrundaysa sindiremez yazar değilse zaten hiç senin olmamıştır. Tecrübe emin ol kardeş ya alırsın maçı ya kaybedersin bunu yaparken ona göre yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Alttan almasını biliceksin klasik kadın hareketidir haksızken haklı konuma gelmek. Yukarıda kapıyı gösteririm diyenlere bakma yok öyle bir dünya. Çiçek vs ufaktan hediye gibi bir şeyler al biraz konuş özür dile yumuşar zaten. Uygun bir zamanda haklı olduğun konuya geri dönersin

Yukarıda bir arkadaşta haklıysan sakın geri vs yapma demiş ama konuda sen haklı olabilirsin fakat tartışırken muhtemelen sen kırıcı hareketler yapmış sözler söylemişsindir kızın tribi de buna. Bağırıp çağırıp bir de onun özür dilemesini bekleme. Not: Kötü kavga ettik demene göre yorumu yapıyorum. Haklı olduğun konuda düzgünce konuştuysan kendini düzgün anlattıysan özür dilemene gerek yok tabi.

Alttan alıyorum alttan alıyorum derken bir baktım, kız benim iyi niyetimden sıkılmış ayrılmışız.

%100 denendi onaylandı

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Alttan almasını biliceksin klasik kadın hareketidir haksızken haklı konuma gelmek. Yukarıda kapıyı gösteririm diyenlere bakma yok öyle bir dünya. Çiçek vs ufaktan hediye gibi bir şeyler al biraz konuş özür dile yumuşar zaten. Uygun bir zamanda haklı olduğun konuya geri dönersin

Yukarıda bir arkadaşta haklıysan sakın geri vs yapma demiş ama konuda sen haklı olabilirsin fakat tartışırken muhtemelen sen kırıcı hareketler yapmış sözler söylemişsindir kızın tribi de buna. Bağırıp çağırıp bir de onun özür dilemesini bekleme. Not: Kötü kavga ettik demene göre yorumu yapıyorum. Haklı olduğun konuda düzgünce konuştuysan kendini düzgün anlattıysan özür dilemene gerek yok tabi.

Aynen böyle yapın sonra boynuzlanınca da foruma gelip yine konu açın. %100 garantili nasıl ezik olunur çözümü vermişsin dostum. Yapma böyle.

Evlenmiş ve eşinle tartışmışsan bir nebze alttan alırsın, haklıysan da eşini kırmamak için sessiz kalırsın. İki trip atar konuyu tatlıya bağlarsın. Ama sevgili mevgili olayları tırt. Haksızsa ve üste çıkmaya çalışıyorsa, bir zahmet gider kendine bir light erkek bulur. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Hocam ilişkinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama kızın konuşmaları çok itici karşındaki insana değer vermiyor izlenimi oldukça fazla alttan alırsan daha çok uzatır en ufacık hatanda ezer seni istemiyorsa hiç yumuşak davranma ne halin varsa gör umrumda değilsin senle ugrasamayacagim de asıl sen bana yazma sakın de ve yol ver umrundaysa sindiremez yazar değilse zaten hiç senin olmamıştır. Tecrübe emin ol kardeş ya alırsın maçı ya kaybedersin bunu yaparken ona göre yap

tanıştık dedi sevgili değiliz konuşuyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz vs vs yani aramız baya iyiydi 2 günlük konuşma ile böyle oldu birden ben de baya ağır konuştum ama onun konuşmaları daha kötü ve her şeyi o başlattı

• quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Hocam ilişkinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama kızın konuşmaları çok itici karşındaki insana değer vermiyor izlenimi oldukça fazla alttan alırsan daha çok uzatır en ufacık hatanda ezer seni istemiyorsa hiç yumuşak davranma ne halin varsa gör umrumda değilsin senle ugrasamayacagim de asıl sen bana yazma sakın de ve yol ver umrundaysa sindiremez yazar değilse zaten hiç senin olmamıştır. Tecrübe emin ol kardeş ya alırsın maçı ya kaybedersin bunu yaparken ona göre yap

Böyle dengesizlikleri var dedi seni rezil etmezsem şerefsizim diye kaç kez dedi görürsün sen vs vs ama okulda bilerek hemen yanına gittim sınıfta arkasını döndü pat beni gördü(60-70 cm mesafe var) karşısında böyle şaşkınlık ben yana bakıyorum tabi bilinçli olarak sinirlice hemen yanımdan çekip gitti bişey demedi bide ağır argolar yedim hayır bu o samimiyeti nerden buluyor yani kısaca böyle ben de biraz ağır konuştum midem bulanıyor senden vs dedi ama seviyorum yinede ne yapacağimi bilmiyorum tek sorun 4 yaş benden büyük kafasına bunu taktı çok !!

• Hocam bu işi çözmüşsün, kaç yaşındasın?

• up

• Mevzuyu bilmiyorum ama ben 2 yıllık nişanlıma yol verdim gerisini sen düşün. Haklıysan taviz verme haksızsanda fazla yüz verme sonra toparlayamazsın. Kimse vazgeçilmez değildir her zaman ileriye bak.

• Up

• UPUpup

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.