Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

• Celallenme bence hemen dostum.Gerçekten çok yakın dost bildiği biriyse kardeş gözüyle bakıyordur.Sorun yoktur.Ama sen iyice araştır göstermelikte olabilir.
  • ben olsam birakıırm kızı hiç düşünmem
  • şimdi burda kizin yani sevgilinizin durumuda war kendisi normal hicbişeyi düşünmemiş öylesine bi gecelik kalmişsa bi sorun yok tabi erkekte aklindan bişeler gecirmemişse gecirmiş olsa bile kiz arkadaşinizi öyle düşünmediginden bi sorun olmayacaktir.

ama kiz arkadaşinizi başka bişeler düşünmüş evet demişse artik burda sevgi filan kalmiş digil üstelik başkasina gidiyor demek

bunu sevgilnizle acik acik konuşmanizda fayda var görüyorum

tabii sen o gece ne yaptiniz diye şak diye sorma öyle olmaz çunkü
  • çok yakınmış gerçekten
  • arkadaşlar dediğim gibi güveniyorum falan dedi,benim öyle bir şey düşünmem saçma olurmuş bilmem ne ben istemiyorum böyle olmasını diyince bunlar normal dedi.. sizce ne kadar normal !!ya bana uymuyor böyle şeyler.
  • kız dediğin kendini bu tür ortamlardan uzak tutar. en başta çevrenin de ne diyeceğini düşünerek adım atmalıdır. sen bunları bi arkadaşına söylesen seni potansiyel boynuzlu olarak göreceklerdir. bence o kızdan hayır gelmez sana söyleyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

kız dediğin kendini bu tür ortamlardan uzak tutar. en başta çevrenin de ne diyeceğini düşünerek adım atmalıdır. sen bunları bi arkadaşına söylesen seni potansiyel boynuzlu olarak göreceklerdir. bence o kızdan hayır gelmez sana söyleyim.

ama kiz saf duygu ile gitmiş olabilir hemen yargi yapmayalim
  • namuslu adam için cinayet sebebidir.Ortada evlilik falan yoksa hiç düşünmeden dehle derim.Bırak istediği gibi hürce yaşasın.Seni üzer bu kız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

namuslu adam için cinayet sebebidir.Ortada evlilik falan yoksa hiç düşünmeden dehle derim.Bırak istediği gibi hürce yaşasın.Seni üzer bu kız.

Bence de üzer bu kız seni. Yol yakınken daha fazla acı çekmeden bırak. İyi niyetle bile kalsa kız kız gibi davranmalıdır. Eninde sonunda bu kız bunlar çok normal şeyler diye daha kötü şeyler de yapacaktır. Senin aklında hep onda kalacak. Böyle ilişki olmaz olmamalı.

Böyle şeyler de bence normal mormal değil.
  • kıza göre değişir bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

kız dediğin kendini bu tür ortamlardan uzak tutar. en başta çevrenin de ne diyeceğini düşünerek adım atmalıdır. sen bunları bi arkadaşına söylesen seni potansiyel boynuzlu olarak göreceklerdir. bence o kızdan hayır gelmez sana söyleyim.

ama kiz saf duygu ile gitmiş olabilir hemen yargi yapmayalim

kızın niyeti iyi bile olsa karşısındakine karşı her zaman temkinli olacak. dediğim gibi her adımını atarken namusunu gözeterek atacak. bağlı olduğu erkeğe laf getirmeyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: allm

arkadaşlar dediğim gibi güveniyorum falan dedi,benim öyle bir şey düşünmem saçma olurmuş bilmem ne ben istemiyorum böyle olmasını diyince bunlar normal dedi.. sizce ne kadar normal !!ya bana uymuyor böyle şeyler.

KARDEŞ BANADA UYMAZ BÖYLE ŞEYLER AMA..EĞER KÖTÜ BİR DURUM OLSA SANA ANLATMAZDI KIZ ARKADAŞIN..AMA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM BU ZAMANDA KIZLARA PEK GÜVEN OLMUYOR NE KADAR SEVGİLİDE OLSAN..
  • Şimdi kaldığı bişey değil bence o kadar geç saate kadar benim haberim olmadan erkeklerle dışarda dolaşması bence sorun.

Yani ben olsam daha eve gitmeden önceki olayı sorgular orda bitirirdim.
  • Herşey beklenir hatun milletinden. Örneğin aylarca dostum, çok iyi arkadaşım diye anlattığı bir insan vardır, sonra bir gün bir bakıyorsun seni terkediyor ve 2 gün sonra dostu ile birlikte olmaya başlıyor. "İçinde fesatlık" yoksa, "niyeti kötü değilse", bu laflar boş laflar. Bugün sürekli takıldığı adama karşı, evet, belki birşeyler hissetmiyordur. Ancak, 1 takılır, 2-3-4-5..10 kez takılırlar sonra, olurmu olur, ki bu olasılıksız değil, birşeyler oluşmaya başlar. Şahsen bana bu tip iğrençlikler bir kaç defa, ve farklı insanlar tarafından yaşatıldı. Hatundan hatuna değişir laflarıda safsata. İnsanın aklını alıp götüren şeytan heryerde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 10 Aralık 2007; 12:54:13 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inanın yaptığınız yorumlar benim için ayrı ayrı önemi var kız her şeyden haberdar ediyor kaçta geldiğini nereye gideceğini kısaca her şeyi ama bunu yapmasını kaldıramıyorum arkadaşlardan biri çevredekiler duysa potansiyel boynuzlu derler demiş evet haklı benim çevremde aynısını der acıda olsa bırakmam gerekiyor galiba daha fazla acı çekmeden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Herşey beklenir hatun milletinden. Örneğin aylarca dostum, çok iyi arkadaşım diye anlattığı bir insan vardır, sonra bir gün bir bakıyorsun seni terkediyor ve 2 gün sonra dostu ile birlikte olmaya başlıyor. "İçinde fesatlık" yoksa, "niyeti kötü değilse", bu laflar boş laflar. Bugün sürekli takıldığı adama karşı, evet, belki birşeyler hissetmiyordur. Ancak, 1 takılır, 2-3-4-5..10 kez takılırlar sonra, olurmu olur, ki bu olasılıksız değil, birşeyler oluşmaya başlar. Şahsen bana bu tip iğrençlikler bir kaç defa, ve farklı insanlar tarafından yaşatıldı. Hatundan hatuna değişir laflarıda safsata. İnsanın aklını alıp götüren şeytan heryerde!

Birde şu var ki insanın içine o kurt düştüğü anda bir daha hiçbir şey eski saflığında olmuyor. Kız milletine güven olmaz ben bunu bilir bunu söylerim.

• Durumu kız arkadasının ağzından ögrendiysen sorun yok , Çünkü başkasının agzından senin duydugunda ne tepki werdigini bildiginden dolayı we içinin raad etmesini istedigi için kendi agzından solemiştir . Bu cok onemli bişe . Kız arkadasını kutluyorum . Şahsen benim kız arkadasım boyle bişe yapsa direk kendi ağzından duymayı beklerim , aynı ewde kaldı diye İlla beklediğimiz şeyleri olması gerekmiyor . :)
  • ne kadar icimizin kotu oldugu belli , benim evimde en yakin erkek arkadasimin kiz arkadasi kaldi ( kizi hoteldemi yatirsaydm) ! simdi bu yaptim , ben sapikmiyim yani , veya kiz simdi o...pumu oldu ! sizin iciniz kotu , boyle giderse bu millet ... artik kadinlarimiz rahat gezemez olur ! zaten yorumlara baktigimda o kisileri turban kavgalarindanda taniyorum , namus size gore turbandan geciyorsa , sizlere diyecek lafim yok !
    erkek yapar capkinlik , kadin yapar o...
    bu yuzden bugun bu yerdeyiz ! keske ikiside olmasa ama neden benim milletim namus denildiginde hemen bacak arasina vuruyor isi ! yahu namus onemli ama sen obur tarafa gittigine Allah seni bacak arasindan dolayi yargilayamayacak sedece ! bugun namus icin adam olduren bir mileltiz ama rusvet bizde , torpil bizde , sirada 30 kisi vardir fakat lak arada kaynama olaylari bizde , ben baktirtmam ama bakarim tipler bizde , hirsizliklarin bol oldugu , yan kesici olan , yol vermiyo diye adam oldurmenin normal oldugu bir ulkedeyiz ve cok namusluyuz biz evet ! Turkun kulturu taa Selcuklunun yikilmasi ile bozulmustur !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 10 Aralık 2007; 13:01:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: allm

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

Ben olsaydım geç saate kadar durmanın hesabını sorardım eve dönemeyecek kadar geç kalmamalıydın derdim, kız arkadaşım zaten bana "Eğlendik geç kaldım onun için erkek arkadaşımda kaldım anlayışlı ol " gibi şeyler diyemez , öyle bir hata yapamaz. senin hayatın senin sevgilin iyi de olsa kötü de olsa tepkiyi sen vereceksin ama ben affetmezdim ve duyduğum andan itibaren ilişkimi bitirirdim. Bir kere müsamma gösterdin mi herzaman yapar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.