Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladığım kadarılya kız arkadaşın rahat bi kişilik ve senin ona karışmanı istemiyor.. bu durum senin zoruna gidiyor ki bu da çok normal.. bence yol ver yoluna o yoluna..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

namuslu adam için cinayet sebebidir.Ortada evlilik falan yoksa hiç düşünmeden dehle derim.Bırak istediği gibi hürce yaşasın.Seni üzer bu kız.

Çok abartıyorsunuz, bazı arkadaşlar bunun yanlış olduğunu söylüyor, dediğiniz mantıkla düşünürsek bahsettiğim kişiler namussuz konumuna mı düşüyor ?
  • bana ters arkadaş
    önce kıza güzel bir güzel bağırır çağırır ağlatana kadar söverdim
    sonra çocuğu bulup bide onu döverdim
    ondan sonra herkes kendi yoluna

bir kere gecenin yarısı elalemin herifleriyle ne arıyor alkolde almıştır kesin
    olay baştan ters gidiyor
  • Sana şimdiden bayram hediyeni veriyorum,umarım beğenirsin

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 10 Aralık 2007; 15:56:07 >

• sen bi kız arkadaşında kalsaydın onun yapacağı sana güvenmiyorum artık aranızda bişey olmuş yada olabilir dicek ve ilişkiyi bitiricekti seni hep suçlu görecekti
  • burda önemli olan insandır.kızda olsa erkekte olsa karaktere bakılır.çocuğun karakteri sağlamsa öyle bakıyosa kıza öyledir.yanyana gelen bayan ve erkeğin illa ateşle barut olduğunu düşünmez.bayanda aynı şekilde..tabi iş daha çok bayanda bitiyor.
  • katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Sana şimdiden bayram hediyeni veriyorum,umarım beğenirsin

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

• eyvallah arkadaşlar güzel yazmışsınız olayı şöyle anlatayım bu kalacağı çocuk evde 2 kişi kalıyorlar ev arkadaşıyla beraber bana koyan benim sevgilimin gidip 2 tane erkekle aynı evde kalmak istemesi bana bu koyuyor hemde çok!! geçen sene 2 defa kalmış geçende kalmaya gidecekmiş aklına kızacağım gelmiş kalmamış!!! zaten o çocuk gerçek dostu olsa gel kal demez alır onu evine bırakır ve ayrıca bu kızın sevgilisinin olduğunuda biliyor olay böyle tam anlamıyla ve kız bana göre bunlar normal diyor yani ona göre erkek arkadaşının evinde kalmak normalmiş çok güvendiği biriymiş!!! bana ters geliyor dostlarım kaldıramıyorum ben bunu galiba bize ayrılık yolu gözüktü...
  • Arkadaşım hadi erkekerden biri çok güvendiği dostuydu.Peki diğer erkek için ne söyleyeceksin.Ya o art niyetli düşündüyse.Bence bu kıza bir an önce yol ver.Yoksa ileride DH ye daha çok konu açarsın Ve şunu asla unutma.

BU KIZ MİLLETİNE ASLA GÜVEN O-L-M-A-Z
  • bende bu konuda garip bir ironi paylaşmak istiyorum. çünkü bu oyunda 2 farklı rolüde oynama fırsatım oluyor.

şöyleki ben tek başına yaşayan biriyim. sağolsunlar arkadaşlarım, dostlarım sık sık keyifli sohbetleriyle misafirim olurlar evimde.
    güleriz, eğleniriz, maç izleriz, playstation oynar, içeriz.. bazen beraber ders çalışır yine beraber üzülür ağlarız.. bana gelip misafirim olan kız arkadaşlarımda var. Sevgilileri olan, hatta uzun ve ciddi beraberlikleri olanlarda var. Bazıları bana geldikleri zaman sevgililerine haber verirken bazıları bunu yapmıyor çünkü sevgilisinin kızacağını düşünüyor.

Benimde bir sevgilim var ve ben kendi tarafımdam baktığımda başka bir erkekle aynı evde kalmasını istemiyorum asla. Grupçada olsa, arkadaşıda olsa, kankasıda olsa...

Fakat diğer tarafta bende sabahlayan kız arkadaşlarımın durumu içinde "işte kaldılar, noldu? naptık?" diyorum.. Biryandanda şunun bilincindeyim. Bu kızlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar herhangi bir istek uyandırmıyorlar çünkü artık o kadar samimiyizki kardeşim yada ablam gibiler. Ama kendi sevgilim için böyle bakamıyorum. Biraz irdeleyincede şu düşünceye varıyorum. Ben sevgilime güvensemde birlikte kalacağı adama güvenemiyorum... (!)

Şimdi olayın 2 tarafıda ortada.. Varın siz yorumlayın...

• Sen yap demiyorum

şahsen ben olsam giderdim cocugun yakasına yapısırdım ''Lan ne ayaksın sen benim sevgilimle aynı evde kalma cesaretini Nasıl gösteriyon **** '' '' lan olum bak senle acık acık konuscam Ben bu kızla cıkıyosam uzak durcaksın Arkadas olma demiyorum fakat evde kalmak bana ters Simdi ben senin bacınla iyi bi dost olsam aynı evde kalsam için rahat edermi ? Ben söyliyim rahat etmez onun için bundan sonra ayağını denk al Benim cıktıgım kızla Fazla haşır neşir Olma ''

tamamen kendi fikrimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

bende bu konuda garip bir ironi paylaşmak istiyorum. çünkü bu oyunda 2 farklı rolüde oynama fırsatım oluyor.

şöyleki ben tek başına yaşayan biriyim. sağolsunlar arkadaşlarım, dostlarım sık sık keyifli sohbetleriyle misafirim olurlar evimde.
    güleriz, eğleniriz, maç izleriz, playstation oynar, içeriz.. bazen beraber ders çalışır yine beraber üzülür ağlarız.. bana gelip misafirim olan kız arkadaşlarımda var. Sevgilileri olan, hatta uzun ve ciddi beraberlikleri olanlarda var. Bazıları bana geldikleri zaman sevgililerine haber verirken bazıları bunu yapmıyor çünkü sevgilisinin kızacağını düşünüyor.

Benimde bir sevgilim var ve ben kendi tarafımdam baktığımda başka bir erkekle aynı evde kalmasını istemiyorum asla. Grupçada olsa, arkadaşıda olsa, kankasıda olsa...

Fakat diğer tarafta bende sabahlayan kız arkadaşlarımın durumu içinde "işte kaldılar, noldu? naptık?" diyorum.. Biryandanda şunun bilincindeyim. Bu kızlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar herhangi bir istek uyandırmıyorlar çünkü artık o kadar samimiyizki kardeşim yada ablam gibiler. Ama kendi sevgilim için böyle bakamıyorum. Biraz irdeleyincede şu düşünceye varıyorum. Ben sevgilime güvensemde birlikte kalacağı adama güvenemiyorum... (!)

Şimdi olayın 2 tarafıda ortada.. Varın siz yorumlayın...

• Benim eski hatunda bi arkadaşının ailesi şehir dışındaymışta ona yemek yapmaya gitmişti,çocuk acıkmış fln baksen hadi ya açlıktan mı ölecek gitsin burger da fln yesin

motor çıktı sonra kız ztn,ayrıldık bi kaç şeden sonra
  • İlişkide yapabileceği en kötü hatalardan birini yapmış onun adıda "düşüncesizlik"

Bu devirde "güven" sözcüğü sadece sözlüklerde kalmış malesef

hoş siz bu güveni sağlamış olsanız bile seni birazcık düşünerek hadi seni geçtim ilişkinizi biraz düşünerek

o evde kalmasının yalnış olacağını sezmesi gerekirdi veya böyle bir ihtimali göz önüne dahi getirmeyebilirdi

Böyle bir düşüncesizliği gerçekten seviyorsa ne erkek tarafı kaldırabilir nede kız tarafı

sonuçta ikiside acı çeker di diye düşünüyorum

şimdi kendini kandırmaya çalışabilirsin ama hep kafanda bir soru işareti olarak seni rahatsız edecektir.
  • hadi bi ihtimal arkadaş grubuyla kalmıştır diyordum da durum böyle de değilmiş..!
    bence kız da bu durumu savunduğuna göre sen daha fazla üzülmeden bırak gitsin..
    sana kız mı yok..
  • delikanlıyı bozar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Aralık 2007; 22:44:32 >
  • kan çıkar!!!
  • ne yap et buradakileri dinleme.

sadece bunu derim bunu söylerim. sonra çok ağlarsın neden düşünmeden yaptım diye.
  • Seni neden aramadı o gece? bende kurt düşürüyorum
  • Bir dolap dönse gizlerlerdi. Bence herşeyi bir kenara bırakıp mantığınızla düşünün. Karar sizin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.