Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: allm

quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

....

Arkadaşım, benim için ne namus 2 bacak arasında, ne de yapan ---ruspudur demiyorum. Ancak, inan hayatımda bir çok insan oldu ve bir insanı ne kadar rahat bırakırsan gün gelip sana boynuzu takaçağı bir insanla karşılaşıyor ve takıyorda. İnsanlar bencildir bunu unutma. Etrafından çok kendilerini düşünürler. İki sevgili karşılıklı bir birini rahatsız edecek tavırlardan kaçınmak zorundadır. Ayrıca, arkadaş demişki, "bir erkek arkadaşının evinde kalımış" Anladığım kadarıyla arkadaş, sevgilisinin arkadaşını tanımıyor. Ortak arkadaşlar olur, seninde, onunda arkadaşısıdır, tanırsın, güvenirsin. Konuyu açan arkadaşın durumdaki gibi hiç tanımadığı bir insan sözkonusu olunca durum faklı olur. Buda ayrı bir sorun zaten, neden arkadaşlar ortak değil? bunuda konuyu açan arkadaşa soruyorum.

Arkadaşım çocouğu tanıyorum ben en fazla 1 2 kez görüştüm dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz okul durumundan benim içinde namus 2 bacak arasında değil ama ben sevgilimin gidip başka erkekle aynı evde kalmasına tahammül edemiyorum..

Arkadaşım senin hislerinin aynılarını yaşadım, senin kapıldığın endişelere kapıldım, yapmaz olmaz diyerek kendimi de avutmasını çok iyi becerdim. Ama sonunda endişelenmeme sebep olan kuşkular gerçeğe dönüştü. Uslanmadım, başka insanda da aynı tavrı devam ettirdim, sonuç yine aynı. 2 yetmedi, 3. kez aynı şey. Artık tak etti, anladım ki güven olmaz.
    Bana göre bu gibi şeyler ancak şu durumda kabul görür, beraber takıldığı insan seninde yakın arkadaşıdır, sevgilinin, senin sevgilin olduğu gerçeği kafasında su götürmez bir gerçektir. O insanı tanıyorsundur, güveniyorsundur. Ancak tanımadığın ve samimi olmadığın bir inana neye dayanarak güvenirsin. Hadi sevgilite güveni geçtim bu noktada, takıldığı insana neye dayarak güveneceksin. Olay bu.
    Ortak arkadaş çevresine sahip olmanız bu gibi endişeleri kökten kazıyacaktır. Ne sen bir engel koymak ya da koymaya niyetlenmek zorunda kalırsın ne de için içini kemirip, burda birilerine birşeyler danışmak zorunda kalırsın. Bence çevresideki insanları daha yakından tanımaya, kısaca sende o ortama girmeye çalış. Bu noktada da seni açık seçik ya da üstü kapalı seni uzak tutmaya çalışırsa kop git derim.

Ekleme: ayrıyı hep aynı okuyorum kaç seferdir : ) söylediğim bir çok şeyi unut gitsin : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminal Origin -- 10 Aralık 2007; 13:50:42 >

• aslinda şöyle özetlemek lazim: Bir defa sen bu kizi tam olarak sevmiyorsun. eğer sevseydin ona sonsuz güvenin olurdu. bu ilişki yürümez. birak kızı. kıza da sana da yazık.
  • BIRAK ORDA KALSIN
  • Kızı çek kenara gözlerime bak de...
    Eğer ciddi ciddi evinde kaldıysa Çak tokatı kısaca şu cümleyi söyle (YAZIKLAR OLSUN) suratına tükür.
    çek git, yanına gelip yalvaracak.Çünkü kabahatı büyük

• Tüm Görüş ve Düşüncülere saygı duyuyorum..Şahsi fikrim duydugum an mutluluklar dileyip giderdim ve asla dönüp arkama bakmazdım kesinlikle..Prensip sahibi bir insanım.Aslında benim yanımdaki insanda bu tarz davranışlarda olan birisi asla olamaz hadi bir hatadır oldu diyelim??O hata o an kız arkadaşlımla geçirmiş oldugum günler olur!!O kız hata olur ve tebessüm eder mutluluklar diler çeker giderdim...Bu yazıma ve görüşüme saygı duyun ben dediğim gibi prensip sahibiyim.Kız arkadaşımı dinler onu üzmemek adına elimden gelen herşeyi yağarım.Aldatma,yalan,riya asla olamaz bizde ve çizgimizi asla bozmayız..Eğer ben bu erdem ve faziletleri gösteriyorsam oda benim kişiliğimi karakterimi iyi analiz etmeli ve buna haraket etmeli...

Takdir senindir,şunu unutma söylenen sözler asla geri gelmez..Bazen olurki dilden dökülenler daha fazla ağır gelir insana ve yaralar derinden.Bu konuyu halletmiş olsanız bile kim ne derse desin asla unutmassın.Gönlünün bir yerinde saklı durur.. Umarin herşey gönlünce olur kardeşim.ALLAH(C.C) emanetsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: EfeHan-82

Tüm Görüş ve Düşüncülere saygı duyuyorum..Şahsi fikrim duydugum an mutluluklar dileyip giderdim ve asla dönüp arkama bakmazdım kesinlikle..Prensip sahibi bir insanım.Aslında benim yanımdaki insanda bu tarz davranışlarda olan birisi asla olamaz hadi bir hatadır oldu diyelim??O hata o an kız arkadaşlımla geçirmiş oldugum günler olur!!O kız hata olur ve tebessüm eder mutluluklar diler çeker giderdim...Bu yazıma ve görüşüme saygı duyun ben dediğim gibi prensip sahibiyim.Kız arkadaşımı dinler onu üzmemek adına elimden gelen herşeyi yağarım.Aldatma,yalan,riya asla olamaz bizde ve çizgimizi asla bozmayız..Eğer ben bu erdem ve faziletleri gösteriyorsam oda benim kişiliğimi karakterimi iyi analiz etmeli ve buna haraket etmeli...

Takdir senindir,şunu unutma söylenen sözler asla geri gelmez..Bazen olurki dilden dökülenler daha fazla ağır gelir insana ve yaralar derinden.Bu konuyu halletmiş olsanız bile kim ne derse desin asla unutmassın.Gönlünün bir yerinde saklı durur.. Umarin herşey gönlünce olur kardeşim.ALLAH(C.C) emanetsin...

+1907

• usta boynuzu takmış sana
  • Valla belki bazılarına göre anlayışsız vs olabilirim ama bu tür bi olay benimde zoruma giderdi!..
  • cek o cocugu kenara zorla yada uzellıkel konustur gerceklerı anlattır hebele hubele ederse 2 osmanlı yapıstır
  • Yanlarında kalabileceği bir kız varken onun yerine , erkek arkadaşının evine gitmeyi tercih ettiyse sen daha neyi düşünüyorsun arkadaşım . Yol ver gitsin , boynuzlar irileşsin iyice cilalayayım diye mi bekliyorsun?
  • Ne türlü kız olursa olsun kabul etmemeliydi.Bilmiyorum ama bana Ters bunlar.Yinede en iyisini sen bilirsin.Allah sabır versin
  • bana da ters. Başka bi kızın evinde yatsa tamamda başka bi erkeğin evinde yalnız yatarlarsa bi bokluk vardır o işte
  •  Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

• Kötü bir durum Sende Bir tane kız arkadaş bul onun evinde kal
    Kısasa Kısas
  • quote:

+1000
  • Kız Arkadaşın düşüncesizlik etmiş adamım. Benim kız arkadaşım böle bişey yapsa kesinlikle bağımı keserim olamaz böle bişey. Ne kadar yakın arakadaşı olursa olsun sonuçta birisi kız birisi erkek ve Kızda senin sevdiğin insan. Birde herşeyden önemlisi sevdiğin insanın başka bi erkekle bu arkadaşı dahi olsa aynı evde kalmasını kendine yedirebiliyormusun vicanın rahatmı eğer senin için normalse ve için rahatsa sorun yok herkesin kişiliği farklıdır. Benim şahsen bu durumu kaldırmam mümkün değil böle bişey tarih yazamaz kız arkadaşım için eğer yazarsa o kızı ne kadar seversem seveyim ortada bir yanlış vardır ve anında silerim.
  • Gece Geç Saatlerde Sokaklar Bırakın Bayanları Erkekler İçin Bile Tehlike ....Ben Erkek Arkadaşının Niyetinin İyi Olduğunu Sadece Kız Arkadaşının Gece Başına Birşey Gelmemesi İçin Böyle Birşey Düşündüğünü Zannediyorum.
  • kız fazlasıyla rahat.Ondan hayır gelmez.
  • Sen kız arkadaşına güveniyorsan sorun etme...

Seni sevdiğine inanıyormusun?!
    İnanıyorsan olay bitmiştir...

Sana bunu hiç söylemeyebilirdi de...
    Bence dürüst ve güvenilir bir insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of OrdeR -- 10 Aralık 2007; 15:32:58 >
  • arkadaş gurubuyla birlikte mi kalmış yoksa kız tek başınamı kalmış bunu merak ettim bide niye dışarı çıkarken akşam kaçda döneceğini hesap etmemiş ve ona göre kendini ayarlamamış

Aslında ben böyle şeylere pekde olumlu bakmıyorum heleki bu devirde yani benim başıma gelse böyle bişey hiç düşünmeden ilişkimi bitiririm ama çok seviyorsun madem güveniyorsanda kafana takma unutmaya çalış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.