Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

ne kadar icimizin kotu oldugu belli , benim evimde en yakin erkek arkadasimin kiz arkadasi kaldi ( kizi hoteldemi yatirsaydm) ! simdi bu yaptim , ben sapikmiyim yani , veya kiz simdi o...pumu oldu ! sizin iciniz kotu , boyle giderse bu millet ... artik kadinlarimiz rahat gezemez olur ! zaten yorumlara baktigimda o kisileri turban kavgalarindanda taniyorum , namus size gore turbandan geciyorsa , sizlere diyecek lafim yok !
    erkek yapar capkinlik , kadin yapar o...
    bu yuzden bugun bu yerdeyiz ! keske ikiside olmasa ama neden benim milletim namus denildiginde hemen bacak arasina vuruyor isi ! yahu namus onemli ama sen obur tarafa gittigine Allah seni bacak arasindan dolayi yargilayamayacak sedece ! bugun namus icin adam olduren bir mileltiz ama rusvet bizde , torpil bizde , sirada 30 kisi vardir fakat lak arada kaynama olaylari bizde , ben baktirtmam ama bakarim tipler bizde , hirsizliklarin bol oldugu , yan kesici olan , yol vermiyo diye adam oldurmenin normal oldugu bir ulkedeyiz ve cok namusluyuz biz evet ! Turkun kulturu taa Selcuklunun yikilmasi ile bozulmustur !!!

arkadaşım güzel şeyler yazmışsın eyvallah tamam ama bence bunu türbana bağlamamk lazım ben ona dedim böyle bir şey yapma diye ayrıca yanında o kadar kız arkadaşı varken neden gidip onda kalacam falan diyor.. Bana koyan nokta bu..

• YA SANA ARKADAŞINDA KALDIĞINI SÖYLEMEMİŞ OLSAYDI ?
  • ben kendi duygularımı yazıyorum
    eğer cok seviyorsa burnundan fitil fitil getirirdim
  • quote:

ne kadar icimizin kotu oldugu belli , benim evimde en yakin erkek arkadasimin kiz arkadasi kaldi ( kizi hoteldemi yatirsaydm) ! simdi bu yaptim , ben sapikmiyim yani , veya kiz simdi o...pumu oldu ! sizin iciniz kotu , boyle giderse bu millet ... artik kadinlarimiz rahat gezemez olur ! zaten yorumlara baktigimda o kisileri turban kavgalarindanda taniyorum , namus size gore turbandan geciyorsa , sizlere diyecek lafim yok !
    bu yuzden bugun bu yerdeyiz ! keske ikiside olmasa ama neden benim milletim namus denildiginde hemen bacak arasina vuruyor isi ! yahu namus onemli ama sen obur tarafa gittigine Allah seni bacak arasindan dolayi yargilayamayacak sedece ! bugun namus icin adam olduren bir mileltiz ama rusvet bizde , torpil bizde , sirada 30 kisi vardir fakat lak arada kaynama olaylari bizde , ben baktirtmam ama bakarim tipler bizde , hirsizliklarin bol oldugu , yan kesici olan , yol vermiyo diye adam oldurmenin normal oldugu bir ulkedeyiz ve cok namusluyuz biz evet ! Turkun kulturu taa Selcuklunun yikilmasi ile bozulmustur !!!

Arkadaşım, benim için ne namus 2 bacak arasında, ne de yapan ---ruspudur demiyorum. Ancak, inan hayatımda bir çok insan oldu ve bir insanı ne kadar rahat bırakırsan gün gelip sana boynuzu takaçağı bir insanla karşılaşıyor ve takıyorda. İnsanlar bencildir bunu unutma. Etrafından çok kendilerini düşünürler. İki sevgili karşılıklı bir birini rahatsız edecek tavırlardan kaçınmak zorundadır. Ayrıca, arkadaş demişki, "bir erkek arkadaşının evinde kalımış" Anladığım kadarıyla arkadaş, sevgilisinin arkadaşını tanımıyor. Ortak arkadaşlar olur, seninde, onunda arkadaşısıdır, tanırsın, güvenirsin. Konuyu açan arkadaşın durumdaki gibi hiç tanımadığı bir insan sözkonusu olunca durum faklı olur. Buda ayrı bir sorun zaten, neden arkadaşlar ortak değil? bunuda konuyu açan arkadaşa soruyorum.

• quote:

Konuyu çarpıtımayalım siyasete getirmeyelim. Konu kapanacak sonra
    Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 10 Aralık 2007; 13:11:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: allm

arkadaşlar dediğim gibi güveniyorum falan dedi,benim öyle bir şey düşünmem saçma olurmuş bilmem ne ben istemiyorum böyle olmasını diyince bunlar normal dedi.. sizce ne kadar normal !!ya bana uymuyor böyle şeyler.

Ne demesini bekliyodun ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: LordBrutaL

ben olsam birakıırm kızı hiç düşünmem

Bas tokadı
  • bu nasıl dostmuş böyle? Gerçekten dost olsa adam gibi adam olsa gel bizde kal diyene kadar geç oldu seni ben bırakayım evine yada gideceğin yere der. Gel hemen bizde kal oohhhhhh ne ala memleket yaşasın cumhriyet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

quote:

Arkadaşım, benim için ne namus 2 bacak arasında, ne de yapan ---ruspudur demiyorum. Ancak, inan hayatımda bir çok insan oldu ve bir insanı ne kadar rahat bırakırsan gün gelip sana boynuzu takaçağı bir insanla karşılaşıyor ve takıyorda. İnsanlar bencildir bunu unutma. Etrafından çok kendilerini düşünürler. İki sevgili karşılıklı bir birini rahatsız edecek tavırlardan kaçınmak zorundadır. Ayrıca, arkadaş demişki, "bir erkek arkadaşının evinde kalımış" Anladığım kadarıyla arkadaş, sevgilisinin arkadaşını tanımıyor. Ortak arkadaşlar olur, seninde, onunda arkadaşısıdır, tanırsın, güvenirsin. Konuyu açan arkadaşın durumdaki gibi hiç tanımadığı bir insan sözkonusu olunca durum faklı olur. Buda ayrı bir sorun zaten, neden arkadaşlar ortak değil? bunuda konuyu açan arkadaşa soruyorum.

Arkadaşım çocouğu tanıyorum ben en fazla 1 2 kez görüştüm dediğim gibi ayrı şehirlerdeyiz okul durumundan benim içinde namus 2 bacak arasında değil ama ben sevgilimin gidip başka erkekle aynı evde kalmasına tahammül edemiyorum..

• o kızdan sana hayır gelmez, sen laf ettimi de birden üste çıkar ona güvenmiyormuşsun falan filan der sen suçlu duruma düşersin, ya sallamıycan ben işime bakarım diycen yada ciddiysen bırakıcan
  • Onlar gece rahat durmamışlardır
  • Valla kız olarak ne olursa olsun gitmemesi lazımdı. kaldı ki o saatte o kızın dışarda ne işi var? kıskanç olun biraz bee

ben olsam bende eve atarım. sonra yollarım
  • kardes uzak dur kızdan ne kadar ıyı nıyetlıde olsa erkege ne kadar guvensede olmaz.erkegın aklından kotu seyler gecer kızın ıcecegıne bırsey atar sonrası malum
    soldier. arkadasım dogru solemıs
  • kız istekli gitmiş belliki
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: LordBrutaL

ben olsam birakıırm kızı hiç düşünmem

Bas tokadı

yuh be ne yaptin sende hangi dağ ?

• valla bu snn kafa yapınla alakalı. bana boyle bise yapsa yavas yavas bırakırım. ha omru hayatında bi kere yapmıs diosan tmm . zaten gelmis anlatmıs sana. yani hakkaten normal goruyosa sen de guveniosan sorun yok. buyuk olcude senin kafa yapınla alakalı
  • Ulan bende bunu anlamıyorum o evine çağıran çocuğun yerinde olsanız hepiniz de bin kere çağırırdınız kızı evine ama yok işte bu kız seni üzer zart zurt benim de aynı şeyi yapabileceğim ama hiç bir şekilde arkadaşlıktan öteye görmediğim kız arkadaşlarım var saçmalamayın bence eğer kızı o saatte tek başına dışarıda bıraksaydı gider kızarkadaşıma o çocukla arkadaşlığını kes derdim. Çünkü eğer bi kızı arkadaş olarak görüyorsanız üstelik de yakın başına bişey gelmemesi için ekstra kaygı duyarsınız. Herkes doğru olanı yapmış kızın etrafında olmadığın için sevgisinden şüphe etmekte haklısın ama sonuçta bi erkek güvenine de her zmn ihtiyacı var şimdi onun bence en akıllıcası uygun zamanda git kızın şehrine arkadaşlarıyla tanış önyargılı olmadan tanı ondan sonra kararı sen vereceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 10 Aralık 2007; 13:42:14 >
  • Arkadaşım hangi şehirlerde kalıyorsunuz bilemem ama insan ne kadar severse sevsin gözden ırak gönüldende ırak oluyor yani özellikle öğrenci adamın daha işi parası olmadan uzakta bir sevgilisi varsa birbirini iyice tanıma açısından birçok problem çıkıyor.Eğer ileriye yönelik düşünüyorsan bence ilişkiniz çok zor ilerler.Senin kararın ama yol yakınken (hep öyle denir) ilişkini bitirmeye bak.Kusura bakma kötü bir durum ama çevremdekilerde uzak ilişkilerde hep ayrılık oluyor.Bu yazdıklarımın kız arkadaşının başkasının evinde kalmasıyla ilgisi yok genel olarak söyledim.
    Üstteki yorumumu bırakarak başkasının evinde kalması yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hemen kötü düşünme kız açısındanda olaya bakmak gerekiyor yani gecenin bir vakti ne yapabilirdi onu düşün.Önemli olan böyle bir olayın bir daha tekrarlanmaması ve sorman gereken o saate kadar aklın neredeydi e be güzel sevgilim?Hiç mi düşünmedin ben ne yaparım nasıl eve/yurda dönerim?Sen ılıman yaklaşıp sorularını sorarsan emin ol daha samimi ve kaytarma olmayan cevaplar alırsın...

• quote:

çok haklisin

• Kalmasaymış daha iyiymiş ama olan olmuş gerek yok bunlar için ayrılmaya ama kızlarda bu konsept vardır kendileri kalır ama sen kalsan kıyameti kopartır o yuzden fazla kafayı yorma derim iki bira iç unut gitsin takılma bu detaylara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.