ayrılsan ne olacak ulen, sanki dünyanın sonu, evlenmek için mi çıkıyorsun kızla
quote:
Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk
Sevgili dostum;
Bu konulara yıllarını vermiş biri olarak yorum yapayım.
Senin istediğin tarz da bir kız dışarı çıkarken böyle ihtimalleri göz önüne mutlaka almalıdır.
"Hele bi çıkalım da dönüşüne sonra bakarız!" mantığında olan bir kızla bence hiiiiç işin olmasın.
Evet sorun burda zaten.. kızın özürü burada... ki kız milletinin biz erkeklere göre bu konularda daha dikkatli olması lazım... akşam olsun düşünürüz diyeceğine önlemini önceden almalı...
Aga belki kro fln diyceksiniz ama kız arkadaşının gece gece dışarıda ne işi var gündüzler çuvalamı girdi. Hem gece dışarıda geziyo bide üstüne başkasının evinde kalıyo. KAN çıkar KAN.
Ah şimdiki kızlar Çıkamazsın desen bana güvenmiyormusun diyor ben seninim diyor laf anlatamıyorsun.
Bu aralar paketleyebileceğiniz kızı paketleyin yoksa ilerki senelerde işler daha da poka saracak gibi geliyor..
-- Bu arada arkadaş bu forumdaki kadar kızlarla dertli başka yer görmedim..
son dipnot: Bu kızlar varya şeytan şeytan! Senin saf sevgini sonuna kadar kullanıyor Allahsızlar
bu devirde sevgili deil normal kız arkadaşın bile olmasa en güzeli yoksa her bakımdan b.k u yiyosunuz
arkadasım kusura bakma ama bence kız arkadasına baglanma yol yakınken evet bencede yanlış hangi amacla olursa olsun baska bi erkegin evinde kalmak yanlış kusura bakmada gercekten seven insan bunun yanlış olacagını düsünürdü. sen sor bi bakalım kız arkadasına ben bi kızın evinde kalsaydım ne düsünürdün diye. kardes ayrı sehirlerde yasıyosanız bi kızı kendine baglı tutmak cok zor ki bu devirde imkansız gibi onun için bence bir an önce konus arkadasınla zaten az cok anlarsın davranıslarından yol yakınken yol ver yoksa üzülen sen olursun cok sevmek adam olmak bazen yetmiyor arkadasım dogru insanı bulmak önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: Giray Han
quote:
Orjinalden alıntı: allm
Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....
içine kurt düştü dimi ?
artık yürümez bu ilişki , elbet bir gün ipler kopacak...
tecrübelerimden dolayı bunu yazıyorum , hiçbir zaman için rahat etmeyecek hep bir şüphe olacak aklında...kız istediğini yapsın bu düşünceyi aklından çıkarmak için ama hiçbir yararı olmaz.
aynennnnn katılıyorum yol yakınken bırak cok acı cekersin sonraaaa. arkadasın dedigi gibi için hiç rahat etmez sürekli süpheler beynini yer bitirir sonra bi bakmıssın paranoya derecesine gelmissin
arkadşaıom güveni felan geç ...bir kıza erkekden dost olmaz bunu bil önce kesinlikle birşeyler düşünürler aralarında yani bir erkek ve bir kız kesinlikle dost olamaz bu imkansız gibi birşeydir...
kız arkadaşın bir erkeğin evinde kalacak ve dost olarak görmüşse bu işte bir iş vardır hadi yok diyelim böyle bir kızla evlenmeyi düşünüyorsane vlenme derim ve kendini ağırdan sat bu kadar esnek olmayın ya hu...git kıza haddini bildir ayrıl eğer evlenmeyi düşünüyorsan bu kızdan hayır gelmez yok gönül eğlendiriyorum dersen karışmam...
quote:
Orjinalden alıntı: borealatis
arkadşaıom güveni felan geç ...bir kıza erkekden dost olmaz bunu bil önce kesinlikle birşeyler düşünürler aralarında yani bir erkek ve bir kız kesinlikle dost olamaz bu imkansız gibi birşeydir...
kız arkadaşın bir erkeğin evinde kalacak ve dost olarak görmüşse bu işte bir iş vardır hadi yok diyelim böyle bir kızla evlenmeyi düşünüyorsane vlenme derim ve kendini ağırdan sat bu kadar esnek olmayın ya hu...git kıza haddini bildir ayrıl eğer evlenmeyi düşünüyorsan bu kızdan hayır gelmez yok gönül eğlendiriyorum dersen karışmam...
kesinlikle katılıyorum.. 3 gün bacım diyo, 4.gün benimle çıkar mısın
Görünen köyün kılavuzu olmaz dostum..
1 olur , 2 olur , 3.de üzülürsün
Belli ki göstermelik...
Fururum Oni
kıskançlığımdan yarılırdım herhalde çıldırırdım ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.offf kız arkadasım başka bir erkeğin evinde kalacak çok kötü.
iplemem o kızı.. ya yol veririm yada kız hakkında düşüncelerim böyle olur
eğer çok yakın ve samimi bi dost olsaydı isterse sabahın 4ü olsun evine kadar bırakırdı ben olsam anında terk ederim bidaha da yüzüne bakmam belki kız arkadaşın iyi niyetli ama bi erkeğin evine gidip kalması benim başıma gelse hayatta kabullenemeyecğim biseydir yinede senin hayatın bu tabiki karışılmaz
bunu normal gören 2 gün sonra duş ta alır o evde
KIZA kardeş gözüyle bakmışsa adam gibi adamsa sorun yoq bence biş olmadı kızı sev bırakma o senin
ben de güvenip sorun etmemiştim bi aralar evinde kalmasa bile yakın arkadaş olmalarına izin vermiştim sonra ayrıldık (ben geçici olduğunu düşünüyordum) ayrıldığımızın daha 1. haftası musallat oldu eski kız arkadaşıma demem o ki sen kendi bildiğinden başkasına güvenme kızlar anlamaz bi erkeğin ne düşündüğünü niyetinin ne olduğunu
erkek ondan faydalandıysa bir zaman sonra bende faydalanırım
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
çok yakınmış gerçekten
Gece geç saate kadar!? ne yapmışlar merak ettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme