Epic Games Face Cry 5 Ses Sorunu
Merhaba, oyunda başta sesler geliyordu sonraki açışımda ses gitti, şu an hiç ses yok. Ses ayarlarından ne denediysem olmadı. Her oyunda ses var ancak bunda yok. Ne yapabilirim?
SSD Değerleri Normal mi?
Merhaba, WD 1TB GREEN SN350 NVMe Gen3x4 M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 2500MB) SSD aldım. CrystalMark değerleri normal gibi gözüküyor ama HD Tune Transfer değerleri neden öyle düşük anlamadım. Google'dan bilgi de bulamadım. Görseller aşağıda, yardımcı olur musunuz?
RTX 4060 için 24 inç Monitör Tavsiyesi
B550M-K vs TUF GAMING B550M-E
Merhabalar, aradaki 1500 TL'lik farka değer mi Tuf gaming anakart almak? Amacım yıllar içinde mümkün olduğunca işlemci yükseltmeye imkan sağlayan bir anakart olması, sonuçta her parça değiştirilebilir ama anakartın değiştirilmesi daha sancılı. Maalesef bütçem dahilinde AM5 anakartları yakalayamıyorum kampanyalı sistemlerde, o yüzden maksimum bunlara kadar çıkabiliyorum. Nedir yorumlarınız?
Büyük ihtimalle Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 içeren bir hazır sistem alacağım. Çok oyun oynayan birisi değilim, 2-3 yıl FPS oyunlarda güzel performans gösterse yeter bana..
22-23.000 TL Kasa Tavsiyesi
Merhaba, bir süredir araştırmaya başlamıştım örnek olarak aşağıdaki sistemi iletiyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim arada bir iki FPS ya da araba yarışı oynarım onlar da akıcı olsun isterim. Ek olarak yıllardır kullandığım kasa aşırı gürültülü olduğu için sessiz olsun istiyorum mümkün olduğu kadar. Neler önerirsiniz?
Sessizlik için Fan önerisi
Merhaba, çeşitli güncellemelerle yaklaşık 15 yıldır kullandığım bilgisayarım artık fan sesi yüzünden beni çıldırtmak üzere. Anakartım Asus M4A785TD-V Evo, işlemcim AMD Athlon II x3 450. Speedfan programıyla yaptığım görüntülemede CPU fanı sadece masaüstü açıkken bile minimum 2200 RPM hızda çalışıyor. Bilgisayarı kapattığım zaman sanki ruhani bir ortama girmişim gibi huzur dolu bir sessizlik oluyor diyeyim anlayın durumu Bios ayarı vs ne varsa denedim ama en fazla bu kadar yavaşlatabildim fanı. Bu yüzden yeni bir kasa arayışına girdim artık hatta sistem tavsiyeleri bölümünü de takip ediyorum.
Sormak istediğim soru şu: artık aşırı hassas olduğum ve beni çıldıtma noktasına gelen bu sesin olmaması için yeni pc alırken neye dikkat etmeliyim? Sıvı soğutma mı olsun, kule tipi mi olsun vs pek anlamıyorum. İlla fan olacaksa hızlı çalıştığında bile o sesi yapmayacak bir model ya da fikir önerilerinizi bekliyorum.
2024 biterken Xbox One X alınır mı?
Merhaba, çok oyun oynayan biri değilim ama konsola heveslendim diye denemek istiyorum. Hemen yüksek bir model almak istemiyorum çünkü 1-2 kez oynayıp bir daha tarafına bakmama ihtimali var. Araba yarışı ve maç tarzı hikaye gerektirmeyen anlık oyunları severim. 4K Tv var. Önerir misiniz şu an One X almayı? Aslında bir de kameralı oyun aparatını almak istiyordum ama o ne durumda şu an hiç bilgim yok..
19 yıl olmuş
Ey gidi Gelen bildirime göre 19 yıllık üye olduğumu hatırladım. Geyiğin dibine vurduğumuz, buluştuğumuz kapıştığımız eski ihtiyarlardan olan varsa selamlar
Havalı tabanca tavsiye
Ev güvenliği için havalı tabancı arıyorum ancak pek bir bilgim yok. Uzun mesafe atış yapma niyetim yok o yüzden yakın mesafede güçlü olması benim için önemli. Var mı tavsiyeleriniz?
Kentsel Dönüşüm Hakkında Yardım
Merhabalar, yakında kentsel dönüşüm olayına gireceğiz muhtemelen. Lakin hiç bilgim olmadığı için bir mağduriyet yaşamak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar, kandırılmamak ve hatta dolandırılmamak adına neler tavsiye edersiniz? Sonuçta ne malzemeden anlarım kalitelidir veya değildir, ne de müteahhitin taahhütlerini yapmaması gibi durumlara önlem olarak ne yapmak gerekir merak ediyorum?
Meslek: Düşünür
İhtiyar
|
mail için : elinter@gmail.com |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.964
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 47.110 (Bu ay: 1.298)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 72 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic