Şimdi Ara

2024 biterken Xbox One X alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, çok oyun oynayan biri değilim ama konsola heveslendim diye denemek istiyorum. Hemen yüksek bir model almak istemiyorum çünkü 1-2 kez oynayıp bir daha tarafına bakmama ihtimali var. Araba yarışı ve maç tarzı hikaye gerektirmeyen anlık oyunları severim. 4K Tv var. Önerir misiniz şu an One X almayı? Aslında bir de kameralı oyun aparatını almak istiyordum ama o ne durumda şu an hiç bilgim yok..

• Alınmaz. Kısa ve net.

Grafik takıntın ve oyunların büyük kısmını oynarım derdin yoksa ikinci el bir series s bakmanı öneririm.

Başka bir alternatif yok, olmamalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel güçlü konsol normalde alınır derdim ama destegi kesildi sayılır. Cok büyük oyunlar artık çıkmıyor. Series s daha iyi ve güncel bir tercih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 7 Kasım 2024; 12:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devasa bir kütüphaneyi (1000+ oyun) hiçbir platformda bulamayacağınız bir fiyat performans oranı ile 4k oynamak için en iyi alternatif.

Her türlü alınır, kur güncellenmemiş XBox Store dan tüm baba oyunlar çekilir, 4k oynanır, bitirilir.

Sonrasında blu ray ve harika yazılım desteği ile dilerseniz multimedya cihazı (ip tv, netflix, amazon prime, disney+) olarak kullanılmaya devam edilir, dilerseniz zarar etmeden satılır, yeni nesle geçilir.

Konsollarda 9. nesil komple boş geçti.

Konsol aldıracak oyun 2 tarafta da yok gibi.

Ki "zaten belki yüzüne bakmam 2 denemeden sonra" diyorsunuz. Temizinden bir tane One X alın geçin.

6-6,5k gibi fiyatları ile bedavadan biraz pahalı cihaz.

Piyasada PS3 ler, X360 lar 3,5-4k civarına satılıyor.

Ps 4 Düz 7-8k, Pro 10-12 aralığında. Bu cihaz ikisini de güç olarak ezip geçiyor.

Cihazın en zayıf noktası mekanik diski. Ama harici ssd takarak bu sorunun da rahatlıkla üstesinden geliyorsunuz. Usb 3 portları ile şahane performans veriyor haric ssd ile. Tabi dilerseniz içine de takabilirsiniz.

Bu cihazın tek mantıklı alternatifi Series S. Çok severim ben de SS i ama eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Güzel cihaz ama 4k cihazı değil ve biraz fazla kırpmış Microsoft.

Blu ray yok, 512 gb disk, 10 gb ram, 4 tf güç pek neslin ihtiyaçlarını karşılamıyor.

OneX sonrası konsol işi sizi sararsa direk Series X e geçersiniz zaten. Zira One X in verdiği premium hissiyatını SS veremiyor. SS in verdiği hissiyat daha çok kedi yavrusu hissiyatı. Çok sevimli be :)

Edit: Typo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 7 Kasım 2024; 21:45:18 >

• Alınmaz, ssd'si olmayan cihaza yatırım yapmayın. Series S alın daha iyi :) 4K olayına çok takılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 7 Kasım 2024; 17:2:34 >
  • Nømad kullanıcısına yanıt

Araştırmalarım doğrultusunda Series S ile arasında kaldım. Hatta S'i çift kollu ve garantisi devam eder halde 9500 TL'ye buldum ona yakınım biraz. 4K Tv'de kullanacağım; One X daha iyi mi performans verir diyorsunuz?

• SultanApex S kullanıcısına yanıt

4K Tv'de kullanacak olmam çok fark eder mi? Series S yetersiz mi kalıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt

İki konsol da üzmez sizi.

SS i bulduğunuz fiyat makul.

O fiyata 2 kollu, garantili cihazdan zarar etmezsiniz.

Alın, oynayın, konsol işi benlik değil derseniz satarsınız.

One X de çok iyi bir cihaz ve fiyatına göre verdiği 4k performansı muazzam.

Ama söylediklerinize dayanarak diyebileceğim siz casual oyuncusunuz.

Sizin için 4k bir öncelik değil.

4k oyun oynatması ve cihazda BluRay + Optik Ses çıkışı (SPDIF) olması sizin için önemli değilse SS daha doğru bir seçim olur yarınının daha aydınlık olması hasebiyle.

Gerekli tüm bilgileri konudaki 2 postumda verdim.

İlla şunu alın demem, sonra beğenmezseniz veya yeni çıkan bir oyunu oynamak istersiniz desteği olmaz/performansı tatmin etmez, ardımdan söversiniz :)

• 5 bin tl altına alınabilir bunun dışında gereksiz bir harcama olur.

• Basit bir mantık yapalım. One X 2017'de çıkmış. 2025e giriyoruz, 8 senelik cihaz almak hiç de mantıklı değil.

• EliNTeR E kullanıcısına yanıt

4k tvde ss kullaniyorum. Rdr 2 harici uzen bir durum olmadi. Ama almisken sx almak daha mantikli geliyor bana. Hem daha guclu cihaz hem de depolamasi daha iyi. Cikacak gta 6 icin bile sx dusunurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır taş gibi cihaz. Zaten büyük büyük şeyler istmiyorsun maç ve araba yarışı kaldırır. Fiyatı da ucuz olur.

• Her gelen fikirle yeni bir bakış açısı kazanıp kararsızlığımı perçinliyorum 

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Peki hocam 6 senelik series x almak mantıklı mı şu aralar? Yenisinin eli kulağında mıdır?

• Alınmaz,Series s bile alınmaz.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    6 senelik series x nasıl oluyor hocam prototip aşamasından kalma konsol filan mı? yeni nesil 2026 da gelecek deniyor ama kesin birşey yok. Series X'lerin 3-4 senelikten fazla olma ihtimali yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 9 Aralık 2024; 14:3:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    10 Kasım 2020ymiş hocam çıkış tarihi :) aldım bekliyorum gelmesini heyecanla çocuk gibi :)

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar, çok kaliteli cihaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam herkes yaşasın bu mutluluğu inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.