Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatta herşey imza demek midir? kimse kusura bakmasın kardeşim ama ne sevgilimin elin adamının evinde kalmasını isterim ne de ben öyle bi durumda bi kızın evinde kalır ya da bi kızı evime alırım. sonuçta karşı tarafa saygı meselesi. doğru dürüst bi adam eğer gerçekten iyi niyetliyse gel seni evine kadar götüreyim der kıza, öyle bende kal falan ayağına yatmaz. ilişkide güven önemlidir, insan geçmişi yüzünden bile çok sevdiğine nefret duyabiliyor ki aman aman bişey olmamasına rağmen, böyle bişey olamaz kızda erkekte kendini koruyacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Ne biçim yorumlar bunlar böyle.. Sizin Eşinizmiki hayatına bu denli müdahale edebiliyorsunuz. Yada ortalık yerder insanlara özelinizi anlatıyorsunuz. Yakın ve samimi bir arkadaşı diye belirtmişsiniz. ne var bunda. Ailesi bir şey demediğine göre problem yoktur. Sevgilinize güvenmesini bilmelisiniz. Güven problemi varsada zaten o ilişki bitmiştir.!

• ARKADASIM BENI DINLE SEN BAK COK YAKIN ARKADASI DIYOSUN DIMI AL BUNU BI IZLE

http://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J4
  • Anladığım kadarı ile üniversitedesiniz. Ama okuduğunuz şehirler farklı.
    Kız arkadaşın bir gece arkadaş gurubu ile bara gitmiş ve o arkadaş grubu ile arkadaşının evine gitmiş yatmaya.. Vasıta vs olmaması nedeni ile..

Doğru anlamışmıyım ??

Durum bu ise üniversitede çok normal bir durum. Ben kaç kişiyi misafir ettim kim bilir.
    Önemli olan senin kıza güveniyor olman..

Burada yazan çizen aklı eksikleri kafana takma.
    Bir insana iftira etmenin vebalinin ne kadar büyük olduğunu daha sonra anlayacaklar.
    Kimse şu anda olan biteni bilemez, olay tamamı ile sen ve kızın arasında...

Sen ne kadar güveniyosun, o ne kadar seviyor..
  • gel bize gidem duş da var.

korkma bence ortada bişey yok.
  • Arkadaş Ayağı * * * Ayağı

Anladın sen onu
  • hocam yorumlarını çok tutuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

bende bu konuda garip bir ironi paylaşmak istiyorum. çünkü bu oyunda 2 farklı rolüde oynama fırsatım oluyor.

şöyleki ben tek başına yaşayan biriyim. sağolsunlar arkadaşlarım, dostlarım sık sık keyifli sohbetleriyle misafirim olurlar evimde.
    güleriz, eğleniriz, maç izleriz, playstation oynar, içeriz.. bazen beraber ders çalışır yine beraber üzülür ağlarız.. bana gelip misafirim olan kız arkadaşlarımda var. Sevgilileri olan, hatta uzun ve ciddi beraberlikleri olanlarda var. Bazıları bana geldikleri zaman sevgililerine haber verirken bazıları bunu yapmıyor çünkü sevgilisinin kızacağını düşünüyor.

Benimde bir sevgilim var ve ben kendi tarafımdam baktığımda başka bir erkekle aynı evde kalmasını istemiyorum asla. Grupçada olsa, arkadaşıda olsa, kankasıda olsa...

Fakat diğer tarafta bende sabahlayan kız arkadaşlarımın durumu içinde "işte kaldılar, noldu? naptık?" diyorum.. Biryandanda şunun bilincindeyim. Bu kızlar ne kadar güzel olurlarsa olsunlar herhangi bir istek uyandırmıyorlar çünkü artık o kadar samimiyizki kardeşim yada ablam gibiler. Ama kendi sevgilim için böyle bakamıyorum. Biraz irdeleyincede şu düşünceye varıyorum. Ben sevgilime güvensemde birlikte kalacağı adama güvenemiyorum... (!)

Şimdi olayın 2 tarafıda ortada.. Varın siz yorumlayın...

• Benim kızın evinde ev arkadaşının sevgilisinin 10 gece kaldığını öğrenince sinirlerim allak bullak olmuştu.
    Üstelik rakı sofrası felan kurmuşlar. İşin içine alkol girdimi her türlü şeytanlıkta girer.

Kızı sırf bu yüzden terkettim.
  • evet alkol oldumu herşeyden şuphelenceksin...
  • olayı ilk satırda çok güzel açıklamış kardeşimiz zaman ilaçdır üzülceksin belki bir süre ama insan uğruna ölebiliceğini sandığı kişileri bile zamanla unutabiliyor insan, ama devam edersende ya katil ,yada içindeki beynindeki kuruntulardan verem yada kanser olup sürünerek ölürsün anladığım kadarıyla geniş meshebin yok bu ilişki sana göre değil ağzıyla kuş tutsa bile (ki orda işi bitince dönüp dolaşıp geleceği yer stepme olarak sen olduğundan göz yaşları ağzıyla kuş tutmalarına sakın aldanma ama sakın yanarsın....

quote:

Orjinalden alıntı: mr.respekt

Bak arkadaşım. Bunu kızdan duydum, o yönden biraz rahatım diyosun ya. Ha işte mesele o. Bu kızlar böyledir, başka yerden duyacağını sezdikleri an kendileri masum masum anlatırlarki başka yerden duyunca köpürmeyesin.

O kadar çok olaylar hemde canlı şahitlerden duydumki artık kızlara hiç güvenim kalmadı.

Arkadaşlar biz erkekler olarak kızlarla odada başbaşa kaldımı ne tilkiler dolanıyorsa kızlardada aynı tiklkişler dolaşıyor. Bunu inkar edene ben enayi oğlu enayi derim. Gerisi ortamı yumuşatmak içindir. Ah şu kelimeler kelimeler. Hem yelkenlerin inmesine sebep, hemde başların kesilmesine.

Kelimelerin ötesinde birde REALİTE var. Acı gerçekler...

Biz insanlar kendimizi biliriz. Artı bizzat kendimizin diğer insanlardan farklıkıklarınıda biliriz. Fakat nedense başkalarının bizden farkını belirlerken ekseri kalbimize danışırız. Seviyorsak gözümüz kör olur. Kıl oluyorsak haksızlığın en alasını yaparız.

Bundan iki yıl önce 15 küsür yıldır tanıdığım bir çocukluk arkadaşım bana geldi ve derdini açtı. Bir kızla tanışmıştı. Evlenmeye niyetleri vardı. Arkadaş kıza deli gibi aşık. Onu biliyorum. Kız tek başına yaşıyor. Arkadaşta tek kalıyor.

Fikir almak için derdini açtı. Çaresizdi. Olay şu:

Akşam üstü kızın evine gidiyor. Gece saat 12 ye kadar filim izliyorlar. Kız buna uykusu geldiğini ve artık eve gitmesini söylüyor. Arkadaş kalkıp eve gidiyor fakat haliyle yalnız yaşadığı için ve uykusu henüz gelmediğinden apartmanın karşı parkında oturup sıgara üstüne sıgara camı uzaktan izliyor ve evlilik hayalleri kurarak zaman geçiriyor. Yarım saat boyunca ışığın hala sönmediğini fark edince ''Allah allah, beni uykusu geldiği için yollamadımı bu! Neden daha yatmadıki?!'' diye tuhaflanıyor. Bir saat kadar orda bekliyor ve ışık hala yanıyor.

Birden bire apartmanın aşağı kapısına birisi geliyor. -burada bir parantez açayım. Gelen elemanı aslında tanımamakta ama kız arkadaşını bir hafta öncesinden o elemanla çarşıda ayak üstü konuşurken görüyor ve kız bu elemanın eski okul arkadaşı olduğunu söyleyip samimi bir tavirla elemanı arkadaşla tanıştırıyor. elemanı oradan tanıyor yani- ve zile basıyor. Arkadaş parktan sıza sıza apartman kapısına yaklaşır ve eleman içeri girince kapı kapanmadan sessizce merdiven boşluğuna elemanın arkasını takip ederek giriyor. Eleman ağır ağır yukarı çıkmaktadır ve arkadaş kurt gibi arkasından süzülmektedir. Eleman daire kapısının önünde resmen zili çalar ve kız kapıyı açarak elemanı içeri alır.

Arkadaş gözlerine inanamaz. Tam yarım saat merdive boşluğunda şok yaşar ve eleman hala içerdedir.

Arkdaş sonunda kararını verip kapıyı çalar. Kız kapıyı açar açmaz bir hiiii çekip kapıyı kapamak ister ama arkadaş içeri zorla dalar. Eleman o biçim yatağa uzanmış sigarasını tütürmekte. Arkadaşı görür görmez oda ayaklanır ve kızla beraber arkadaşı dışarı atmaya çalışırlar ve atarlarda.

Kızın maskesi düştükten sonra arkadaşı arar ve ''biz birbirimizi seviyoruz ve evleneceğiz, peşimizi bırak'' der... Üstüne üstlük birde polise evimizi bastı diye şikayette bulunmuşlar.
    Buraya kadar hiçbirşeyden haberim yoktu. Aradan tam 2 ay geçer ve kız, arkadaşı arayıp naz yaparak yalvar yakar o biçim tekrar barışmak ister.
    İşte bu noktada bizim 15 yıllık dostumuz gelip ne yapayım diye fikir danışır.

Dedim ona ''Lan sen p...misin. Orada işi bitirmedin, madem bitirmedin şimdi birde barışmayımı düşünüyorsun. Sen böyle olacak adam değilsin ....., kendine gel, bu kız seni kullanıyor.

Anlamadı. Şu an beraberler. Bu meseleden dolayı arkadaşa çok kızdım. Aramızda namus konusunda mangalda kül bırakmıyan en baba arkadaşımızdı. Aşk ve kadın onu işte bu hale getirdi.

Artık kadınlara güvenmiyorum. Böyle olayları sadece show tv de, oda anlaşmalı senaryo olarak yapılır sanırdım. Demekki varmış abi. Adamın karısı çoluk çocuğu bırakıp 3 kere başka başka adamlarla kaçmış ve dördüncüsünde kocasından ağlıyarak af diliyor, kocasıda affediyor ve tekrar birleşiyorlar. Bu olayları tv de duydukça show sanırdım be. Hay ben bu dünyanın........................nı...............sini...........tini...........bilmem......de......de.....de...de............de...na.....yim beah.

Bu olay karşısında o kadar etkilendimki kendimden şüphelenmeye başladım desem yalan olmaz. Korkuyorum... İnsanın mayasındanmıdır genindenmidir, sütündenmidir anlamadım gitti. Hani başkası olsa duyar geçersin ama 15 yıllık tanıdığın baba arkadaşın. Artık içini dışını bildiğin biri yaw. Ben şu anda iki yaşıma yeri girdim. Bu meseleden sonra dünyaya yeni geldim sayıyorum. Ondan önce yaşadığımı, bildiğimi sanırdım ama meğer hepsi yalanmış. Ben şu anda iki yaşıma daha yeni girdim.

Bak kardeş. İlerde volta atmak istemiyorsan o kızı bırak. Anlaşılan bu kız senin bünyene ters.

Demire Altın lehim tutmaz. Bünyeniz farklı... Bu kurulacak yuvada en önemli faktör....

• quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

hocam yorumlarını çok tutuyorum.

Eyvallah üstad.
  • çok yakınsa bişi olmazda o geceden sonra dahada yakınlaştıysa orasını bilemem
  • Kızın ne demesini bekliyordun samimi değiliz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 6 Ocak 2008; 16:25:29 >
  •  Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!
  • Herşey bir yana sözkonusu hanımkızımız bu mesajları okusa ne düşünürdü acaba.
  • Bi kere eve dönemeyecek saatlerde senin kız arkadaşının dışarda işi ne? Nasıl izin verdin? Hiç mi fırça atmadın, gidemezsin demedin. Hadi onu geçtim, binsin bi taksiye gitsin evine. Başka bi erkeğin evinde kalıyor bide.

Benim kitabımda böyle şeyler yazmaz, böyle kızlarla işim olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: allm

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

öncelikle kız çok yakın kardeşiz gibi şeyler tabiki diyecek... ikincisi bu işler zaten yok eski arkadaş yok çok yakınız yok samimiyiz yok o gözle bana bakmaz yok bilmem ne gibi şeylerle başlar bi bakarsın boynuzların edirnedende, hakkaridende görünüyor..

sana başımdan geçen bi olayı anlatıyım.. boluda okurken istanbula eve geliyorum. bir kız bir erkek hisar taksiden otobüse bindi benim gibi. aynı durakta beklediğimizden konuştuklarını duydum. bu kız ile erkek eskiden aynı mahalledenlermiş elemanın ablasının arkadaşıymış kız. elemanda kıza abla diyordu zaten. neyse otobüse bindik yoldan bindiğmiz için bizi arkaya oturttu muavin. ben onların önünde onlarda arkamdaki iki koltukta oturdular. yarım saat sonra bolu dağında mola verilen yerde indiğimizde artık abla lafı kalkmıştı onun yerine( ismi dün gibi aklımda) sema diyordu. derken mola bitti istanbula doğru yola devam ettik. aradan 1 saat kadar geçti bayağı samimi oldular(tabi kendi aralarındaki konuşmaları duyuyorum) derken 2-2.5 saat geçtiğinde sesleri yoktu sadece fısıltı duyuyordum ama ne dediklerini anlamıyordum. bir kaç dk sabrettim sonra iki koltuk arasındaki 2 parmak mesefesinden bi baktım eleman kızın dudaklarına yapışmış bir eli kızın bi yerinde diğer eli başka yerinde...

demek istediğim şu erkek ile kız ateş ile baruttur. yan yana durmamalı durursa her sonuca katlanacaksın. o kızı hemen bırak zararın neresinden dönersen kardır.

• Valla dostum bu sürekli aklına gelicekse kendine hiçe ziyet etme açıkcası.
    İnansanda güvensende bu içinde bir ukde olucak. Televizyon izlerken bir arkadşa muhabettinde böle bir olay duyduğunda hemen bu olay aklına gelip üzülüceksin...

Karar alırken bunların düşün. Birde böle ulu orta bir yere bu konuyu açmakla hata yapmışsın çünkü her yorum seni inanılmaz etkilicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfbilker

ARKADASIM BENI DINLE SEN BAK COK YAKIN ARKADASI DIYOSUN DIMI AL BUNU BI IZLE

http://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J4

Süper ya.
  • azını burnunu dağıtırdım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.