Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WarSaw

namuslu adam için cinayet sebebidir.Ortada evlilik falan yoksa hiç düşünmeden dehle derim.Bırak istediği gibi hürce yaşasın.Seni üzer bu kız.

Bunu kız arkadaşına da aynen söylemeli ve tepkisini ölçmelisin. Seni üzmeye çalışıyorsa seviyor olsan da malesef size ayrı yol gözüküyor. Konu hakkında pek yorum yapmak da istemiyorum, yoruldum artık insanların özel hayatlarını foruma taşımalarından.
  • Kızın dan kızına, ilişkiden ilişkiye, kaldıgı erkekten erkege, hatta evin durumuna kadar ve de en önemlisi nedenine kadar değişir. Kararını kendin ver.
  • Bak arkadaşım. Bunu kızdan duydum, o yönden biraz rahatım diyosun ya. Ha işte mesele o. Bu kızlar böyledir, başka yerden duyacağını sezdikleri an kendileri masum masum anlatırlarki başka yerden duyunca köpürmeyesin.

O kadar çok olaylar hemde canlı şahitlerden duydumki artık kızlara hiç güvenim kalmadı.

Arkadaşlar biz erkekler olarak kızlarla odada başbaşa kaldımı ne tilkiler dolanıyorsa kızlardada aynı tiklkişler dolaşıyor. Bunu inkar edene ben enayi oğlu enayi derim. Gerisi ortamı yumuşatmak içindir. Ah şu kelimeler kelimeler. Hem yelkenlerin inmesine sebep, hemde başların kesilmesine.

Kelimelerin ötesinde birde REALİTE var. Acı gerçekler...

Biz insanlar kendimizi biliriz. Artı bizzat kendimizin diğer insanlardan farklıkıklarınıda biliriz. Fakat nedense başkalarının bizden farkını belirlerken ekseri kalbimize danışırız. Seviyorsak gözümüz kör olur. Kıl oluyorsak haksızlığın en alasını yaparız.

Bundan iki yıl önce 15 küsür yıldır tanıdığım bir çocukluk arkadaşım bana geldi ve derdini açtı. Bir kızla tanışmıştı. Evlenmeye niyetleri vardı. Arkadaş kıza deli gibi aşık. Onu biliyorum. Kız tek başına yaşıyor. Arkadaşta tek kalıyor.

Fikir almak için derdini açtı. Çaresizdi. Olay şu:

Akşam üstü kızın evine gidiyor. Gece saat 12 ye kadar filim izliyorlar. Kız buna uykusu geldiğini ve artık eve gitmesini söylüyor. Arkadaş kalkıp eve gidiyor fakat haliyle yalnız yaşadığı için ve uykusu henüz gelmediğinden apartmanın karşı parkında oturup sıgara üstüne sıgara camı uzaktan izliyor ve evlilik hayalleri kurarak zaman geçiriyor. Yarım saat boyunca ışığın hala sönmediğini fark edince ''Allah allah, beni uykusu geldiği için yollamadımı bu! Neden daha yatmadıki?!'' diye tuhaflanıyor. Bir saat kadar orda bekliyor ve ışık hala yanıyor.

Birden bire apartmanın aşağı kapısına birisi geliyor. -burada bir parantez açayım. Gelen elemanı aslında tanımamakta ama kız arkadaşını bir hafta öncesinden o elemanla çarşıda ayak üstü konuşurken görüyor ve kız bu elemanın eski okul arkadaşı olduğunu söyleyip samimi bir tavirla elemanı arkadaşla tanıştırıyor. elemanı oradan tanıyor yani- ve zile basıyor. Arkadaş parktan sıza sıza apartman kapısına yaklaşır ve eleman içeri girince kapı kapanmadan sessizce merdiven boşluğuna elemanın arkasını takip ederek giriyor. Eleman ağır ağır yukarı çıkmaktadır ve arkadaş kurt gibi arkasından süzülmektedir. Eleman daire kapısının önünde resmen zili çalar ve kız kapıyı açarak elemanı içeri alır.

Arkadaş gözlerine inanamaz. Tam yarım saat merdive boşluğunda şok yaşar ve eleman hala içerdedir.

Arkdaş sonunda kararını verip kapıyı çalar. Kız kapıyı açar açmaz bir hiiii çekip kapıyı kapamak ister ama arkadaş içeri zorla dalar. Eleman o biçim yatağa uzanmış sigarasını tütürmekte. Arkadaşı görür görmez oda ayaklanır ve kızla beraber arkadaşı dışarı atmaya çalışırlar ve atarlarda.

Kızın maskesi düştükten sonra arkadaşı arar ve ''biz birbirimizi seviyoruz ve evleneceğiz, peşimizi bırak'' der... Üstüne üstlük birde polise evimizi bastı diye şikayette bulunmuşlar.
    Buraya kadar hiçbirşeyden haberim yoktu. Aradan tam 2 ay geçer ve kız, arkadaşı arayıp naz yaparak yalvar yakar o biçim tekrar barışmak ister.
    İşte bu noktada bizim 15 yıllık dostumuz gelip ne yapayım diye fikir danışır.

Dedim ona ''Lan sen p...misin. Orada işi bitirmedin, madem bitirmedin şimdi birde barışmayımı düşünüyorsun. Sen böyle olacak adam değilsin ....., kendine gel, bu kız seni kullanıyor.

Anlamadı. Şu an beraberler. Bu meseleden dolayı arkadaşa çok kızdım. Aramızda namus konusunda mangalda kül bırakmıyan en baba arkadaşımızdı. Aşk ve kadın onu işte bu hale getirdi.

Artık kadınlara güvenmiyorum. Böyle olayları sadece show tv de, oda anlaşmalı senaryo olarak yapılır sanırdım. Demekki varmış abi. Adamın karısı çoluk çocuğu bırakıp 3 kere başka başka adamlarla kaçmış ve dördüncüsünde kocasından ağlıyarak af diliyor, kocasıda affediyor ve tekrar birleşiyorlar. Bu olayları tv de duydukça show sanırdım be. Hay ben bu dünyanın........................nı...............sini...........tini...........bilmem......de......de.....de...de............de...na.....yim beah.

Bu olay karşısında o kadar etkilendimki kendimden şüphelenmeye başladım desem yalan olmaz. Korkuyorum... İnsanın mayasındanmıdır genindenmidir, sütündenmidir anlamadım gitti. Hani başkası olsa duyar geçersin ama 15 yıllık tanıdığın baba arkadaşın. Artık içini dışını bildiğin biri yaw. Ben şu anda iki yaşıma yeri girdim. Bu meseleden sonra dünyaya yeni geldim sayıyorum. Ondan önce yaşadığımı, bildiğimi sanırdım ama meğer hepsi yalanmış. Ben şu anda iki yaşıma daha yeni girdim.

Bak kardeş. İlerde volta atmak istemiyorsan o kızı bırak. Anlaşılan bu kız senin bünyene ters.

Demire Altın lehim tutmaz. Bünyeniz farklı... Bu kurulacak yuvada en önemli faktör....

• Şimdi burada en önemli konu erkeğin evi erkek bekarsa illa ki evin şu özellikleri vardır;
    mesela birçok duvarı afişlerle filan kaplı olabilir, çekmeceleri karıştırdığınızda kullanılmış ve(ya) kullanılmamış prezervatifler bulmanız mümkündür ya da sokuşturulmuş sutyenler. hep arkadaşlar gelir kalmaya(!), içki şişeleri meydandadır, ev genellikle kirli ve dağınıktır filan...
    Her türlü özgürlüğün yaşanabildiği evdir..

Dolayısıyla herhangi bir kızın o evi ziyaret etmesi pek sıcak karşılanmaz..
  • @mr.respekt anlattığın olay ibretlik denecek kadar dikkat çekici yalnız burada durum farklı.kızın zaten böyle bir ilişkisi varmış ve bunu alışkanlık haline getirmiş.senin elaman o gün beklemeseymiş ruhu duymazmış.
    diğer kişinin kız arkadaşı kendi evinde kalıp da böyle bir şey yapabilirdi onun yerine gerçeği söylemiş.demek ki yasaklarla bu tip durumlar engellenemiyor, önemli olan karşıdaki kişiyi iyi tanımak, ilişki kurulacak kişiyi belirlerken seçici olmak ve tabi ısrarcı olmamak.biraz alakasız olacak ama bunu biraz da korsan piyasasına benzetebiliriz.şirketler yazılımlarda ve eserlerde ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar etkili bir koruma yöntemi bulamıyor.bir albümün-filmin 35 ile 50 ytl arasında ya da basit bir oyunun 120 ytl olduğu yerde kesinlikle başarılı olamazlar.
    engellemenin en iyi yolu insanların vicdanını kullanmak ve kolaylık sağlamak.denenmiş ve başarılı olmuş bir method.nedense pek tercih edilmiyor.örneğin bazı müzik grupları albümlerini bedava olarak paylaşıma açıyorlar, kullanıcıların yarısı ürün güzelse ödeme yapmış oluyor.mesela güncel olarak crysis örneği var.
    neyse konu dağılmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: allm

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

bu konuyu buradakiler ile değil kız arkadaşın ile konuşmalısın,onun söyleyeceklerini dinlemelisin ve inanmalısın.Şüpheci olup,dedektifçilik oynamamalısın.Bunun adına GÜVEN deniyor ve bu olmadan ne sevgi oluyor ne de uzun süreli bir ilişki

Ayrıca buraya kız arkadaşları ile ilgili konu açıp,fikir isteyenlere şaşıyorum çünkü bu kişilerin kız arkadaşları hakkında bir sürü şey söyleniyor ve bu kızın seni aldattığı iddia ediliyor.Peki bir kızın aldatması ne demek? Biri çıkıp "senin karın seni aldatıyor " derse tepkin ne olur? Benim eşim o lafı edenin ağzını burnunu dağıtır bana ise konu ile alakalı tek soru sormaz (GÜVEN MESELESİ). İster karın olsun,ister kız arkadaşın farkeden birşey olmamalı,nasıl onun hakkında bu tür mesajların yazılmasına izin verebiliyorsun???

Son olarak isteseydi sana nerede kaldığını söylemezdi senin de ruhun bile duymazdı orada kaldığını ama kız sana olan SAYGI ve SEVGİSİNDEN dolayı söylemiş,kızı söylediğine pişman etme.

• kız cok buyuk hata yapmıs.ıkımızde uzak sehırlerdeyız diyorsun böyle zor ve hassas bi dönemden gecerken ikinizinde ilişkinmizi gercekten sürdürmöek istiyorsanız cok dikkatli olamnız gerekirdi.bir sey yapmadan önce ıkınızde onu iki kez düsünmeniz gerekir.kız gercekten düsüncesizlik yapmıs.seninde hatan var ki kıza bu tür seyelri soylettiriyorsun.kzın birak baska bi erkegin evinde kaldıgını söylemesimi aksam o saate disarda olamsı bile cok yanlıs,heleki ikinzide birbiinziden uzakalrdayken.tavrını en absta koyman gerekirdi oralrda söyle sölye seyler yapma.buralara gitme sunalral birlikte olma aksam gec gelme gibi.kız senin prensiplerine gelemiyorsa zaten yol ver gitsin.sen kendini ona göre ayarlamıyacaksın o kendini sana göre ayarlıyacak.eger sürdürmek istiyorsan ilişkini sürüm sürüm süründür burnu sürtsün biraz yoksa akıllanmaz,ama ayrılcam dersen eger cok uzakalrda degilse hiç ahber vermeden yanına git ve herseyi acık acık söyle ve uzatmadan bitir.yazıkalr olsun de tokat at tavrını koy ve bitir.eger egrcekten seviorsa sana geri dönecektir.inan cok zor oluyor su tavrı koymak ve insan su olayı ilk duyar duymaz tepkisini veremiyor ve ufak seyler sorun olamya abslıyor.sonra bunalr toplanıyor ve bi yerde patlıyor.sonra sen daha cok zuuluyorsun ve inan su anki psikolojıde o ne yapsa senin için sorun oalcaktır.cünkü artık su saatten itiabren ona akrsı guvenin zedelenmiş ve psikolojınde acayipte bozulnmustur.ben atvrını koy derim siter ayrıalrak koyarsın ister aysakalyarak ister baska bişey.ama su anda yapman gereken bu bişey soylemeden ,idare edeemzsin. bunalrı soyluyorum cunku ebnimde basımdan gecti.

bol sanslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna17 -- 11 Aralık 2007; 9:54:52 >

• şunu düşün demekki kıza o kadar yüz vermişsinki hem böyle bir b*k yiyebiliyor hemde çok özgüvene sahip bir şekilde bunu sana söyleyebiliyor..bu nasıl bir iştir
  • Ne biçim yorumlar bunlar böyle.. Sizin Eşinizmiki hayatına bu denli müdahale edebiliyorsunuz. Yada ortalık yerder insanlara özelinizi anlatıyorsunuz. Yakın ve samimi bir arkadaşı diye belirtmişsiniz. ne var bunda. Ailesi bir şey demediğine göre problem yoktur. Sevgilinize güvenmesini bilmelisiniz. Güven problemi varsada zaten o ilişki bitmiştir.!
  • Tabii tabii güvenmelisin! Sonrada tecavüz çoşkun filmlerine konu olursun !
  • Hatun milletine güven olmaz. Alın bir hikayede benden.

Elemanın biri kız arkadaşıyla tartışmaya girişiyor. Konu ise, ben hiç kız arkadaşlarımla yalnız takılamıcakmıyım. (dişi varlığın derdi bu). Bir süre tartıştıktan sonra kız çıkıp gidiyor arkadaşlarının evine. Elemanda daha sonra dayanamayıp tekrar konuşmak için bunun arkadaşının evine gidiyor, kızı aşağı çağırıyor. Ancak yine ikna edemiyor. Kız tutturmuş kızlarla bir gece geçirmek istiorum diye. en sonunda ikna oluyor kurbanımız ve evine dönüyor. O gece, kızı defalarca kez aramasına rağmen kız telefonlara cevap vermiyor (bu arada 1 senedir birlikteler). Sonra sevgilisinin kalmaya gittiği kızı arıyor, telefon açılıyor ve xxx'in (arkadaşın sevgilisi) yattığını söylüyor telefondaki hatun. Neyse en sonunda yatağa girip uykuya dalıyor. Sabah telefon sesine uyanıyor. Arayan kız arkadaşı. Sana geliyorum diyor. Bir süre sonra kapı çalıyor, kızı içeri alıyor ve yatağa geri dönüyor. Kızda yanına yatıp sevişmeye niyetleniyor ancak eleman yataktan çıkıp tüm gece nerdeydin diye soruyor. Kızdan klasik cevaplar, kız arkadaşlarımla dışardaydım, ortam çok gürültülüydü duymadım telefonu, bana güvenmiyomusun vs vs... Tabi çocuk tatmin olmuyor bu cevaplarla ve kızın telefonunu kurcalıyor. Telefonda kız arkadaşının kalmaya gittiği hatundan bir mesaj, xxx'i (arkadaş) ikna ettim tarzında birşeyler yazıyor. İyice kuşkulanıyor ve rehberi kurcalıyor. Tanımadığı bir elemanın nosunu görüyor. Kim bu diye sorunca eniştem diye cevap veriyor kız. İnanmıyor, çünkü o isimde bir eniştesi olduğunu daha önce duymamıştı ve numarıyı aroyor. Telefona cevap verene kiminle görüştürüğü sorunca jeton düşüyor. Telefondaki şahıs xxx grubunun basscısı. Ve olay anlaşılıyor ki kız geceyi kız arkadaşlarıyla değil, başka bir herifle geçirmiş. Çok fena kavga etmeye başlıyorlar. Daha sonra kız içeri odaya gidip kapıyı kitleyip diğer elemanla konusmaya başlıyor. Kız beni ***spu yerine koydun gibisinden laflar ediyor telefondaki herife. Bir süre telefonda konuştuktan sonra ağlayarak odadan çıkıyor ve arkadaşa onu çok sevdiği, yalnız bırakmamasını falan söylüyor. Çocuk bir süre bağırıyor, nasıl yaparsın gibisinden klasik asla sorulmaması gereken soruları soruyor (asla sorulmaması gereken çünkü sorgusuz, sualsiz yol vermek gerekiyor bence bu gbi durumlarda) ve en sonunda kız ikna ediyor, devam ediyorlar ilişkiye. En büyük hatayı burda yapmış oluyor çünkü kız bir kaç ay sonra tekrar aldatıyor ve ayrılıyorlar.

Hatun milletinin çoğu böyle, bu kadar olmasında o küçük beyinlerinin içinde ne çakallıklar dönüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

Hatun milletine güven olmaz. Alın bir hikayede benden.

Elemanın biri kız arkadaşıyla tartışmaya girişiyor. Konu ise, ben hiç kız arkadaşlarımla yalnız takılamıcakmıyım. (dişi varlığın derdi bu). Bir süre tartıştıktan sonra kız çıkıp gidiyor arkadaşlarının evine. Elemanda daha sonra dayanamayıp tekrar konuşmak için bunun arkadaşının evine gidiyor, kızı aşağı çağırıyor. Ancak yine ikna edemiyor. Kız tutturmuş kızlarla bir gece geçirmek istiorum diye. en sonunda ikna oluyor kurbanımız ve evine dönüyor. O gece, kızı defalarca kez aramasına rağmen kız telefonlara cevap vermiyor (bu arada 1 senedir birlikteler). Sonra sevgilisinin kalmaya gittiği kızı arıyor, telefon açılıyor ve xxx'in (arkadaşın sevgilisi) yattığını söylüyor telefondaki hatun. Neyse en sonunda yatağa girip uykuya dalıyor. Sabah telefon sesine uyanıyor. Arayan kız arkadaşı. Sana geliyorum diyor. Bir süre sonra kapı çalıyor, kızı içeri alıyor ve yatağa geri dönüyor. Kızda yanına yatıp sevişmeye niyetleniyor ancak eleman yataktan çıkıp tüm gece nerdeydin diye soruyor. Kızdan klasik cevaplar, kız arkadaşlarımla dışardaydım, ortam çok gürültülüydü duymadım telefonu, bana güvenmiyomusun vs vs... Tabi çocuk tatmin olmuyor bu cevaplarla ve kızın telefonunu kurcalıyor. Telefonda kız arkadaşının kalmaya gittiği hatundan bir mesaj, xxx'i (arkadaş) ikna ettim tarzında birşeyler yazıyor. İyice kuşkulanıyor ve rehberi kurcalıyor. Tanımadığı bir elemanın nosunu görüyor. Kim bu diye sorunca eniştem diye cevap veriyor kız. İnanmıyor, çünkü o isimde bir eniştesi olduğunu daha önce duymamıştı ve numarıyı aroyor. Telefona cevap verene kiminle görüştürüğü sorunca jeton düşüyor. Telefondaki şahıs xxx grubunun basscısı. Ve olay anlaşılıyor ki kız geceyi kız arkadaşlarıyla değil, başka bir herifle geçirmiş. Çok fena kavga etmeye başlıyorlar. Daha sonra kız içeri odaya gidip kapıyı kitleyip diğer elemanla konusmaya başlıyor. Kız beni ***spu yerine koydun gibisinden laflar ediyor telefondaki herife. Bir süre telefonda konuştuktan sonra ağlayarak odadan çıkıyor ve arkadaşa onu çok sevdiği, yalnız bırakmamasını falan söylüyor. Çocuk bir süre bağırıyor, nasıl yaparsın gibisinden klasik asla sorulmaması gereken soruları soruyor (asla sorulmaması gereken çünkü sorgusuz, sualsiz yol vermek gerekiyor bence bu gbi durumlarda) ve en sonunda kız ikna ediyor, devam ediyorlar ilişkiye. En büyük hatayı burda yapmış oluyor çünkü kız bir kaç ay sonra tekrar aldatıyor ve ayrılıyorlar.

Hatun milletinin çoğu böyle, bu kadar olmasında o küçük beyinlerinin içinde ne çakallıklar dönüyor.

böyle bir olay yaşayıp ilişkisine devam eden erkekleri anlayamıyorum. kafayı yemek lazım yani...

akıllı olmak lazım, zaman kötü...

• Valla arkadaşım karışık bir durum. Yani benim de başıma birçok olay geldi tak ettiği anlar oldu ama her defasında affetim. Çünkü çok seviyordum. Ama bu gibi bir durum olursa tepkim ne olurdu bilemiyorum. Çünkü ağır bir durum var ortada. Karar sana kalmış.

quote:

Orjinalden alıntı: allm

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

• yorum yok.

o iş bitmiştir.
  • Biraz mezhebin genişse sorun olmaz
  • oha yani kalıyorsa o senin kız arkadaşın değildir artık...
  • Saniyede yol verirdim.BEn gelemem öyle şeylere.Selam vermesine bile karşıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Ne biçim yorumlar bunlar böyle.. Sizin Eşinizmiki hayatına bu denli müdahale edebiliyorsunuz. Yada ortalık yerder insanlara özelinizi anlatıyorsunuz. Yakın ve samimi bir arkadaşı diye belirtmişsiniz. ne var bunda. Ailesi bir şey demediğine göre problem yoktur. Sevgilinize güvenmesini bilmelisiniz. Güven problemi varsada zaten o ilişki bitmiştir.!

Sen terliksimisin Dalgamı geçiyosun namus diye bişey var hiç öyle şey olur mu ? Sonuçta erkek !! İsterse akrabası olsun kalamaz kimsenin evinde.Kimlerle uğraşıyorz ya.iyice entel olmuş millet.
  • Karşılılı güven meselesi.Benim de okuldan çok yakın bir kız arkadaşım var.Kardeş gibiyiz.Tek yaşadığı evine giderim,gece sabahlayıp dersleri hallederiz mesela.Ama kız bana güvendiği için hiçbir zaman gözü arkasında kalmamştır.Erkek arkadaşı da birşey demiyor,beni tanıyor çünkü.
    Bir ilişkide güven çok önemlidir.Kafasında aldatma olan birini istediğin kadar denetle,yine seni aldatır.Güvenilecek insan da hiç peşine düşmesen bile seni aldatmaz emin ol.Ama erkek olsun kız olsun sevgilin sana o güveni hissettirmeli.Eğer hissedemiyorsa ilişkini gözden geçirmelisin.
  • akrabası olsa dahi kalamazmış.hala oralardamıyız ya.

şunu da pek olumlu bir yaklaşım olarak bakmıyorum.bana tecavüz etti bedenim onunlaydı ama aklım sendeydi. pehhh biraz polyAnne durumu var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.