Şimdi Ara

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
17.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kdr rahat olan bir kızdan hayır gelmez sana
  • gercekten dost ise sorun olmaz kalabilir bu kadar buyutecek bişi yok

insan insana guvenebilir
  • Bak dostum önce sakin ol !!! Bak erkekler kızlara dost gözüyle bakamazlar ancak kızlar bakabilirler bunu bil!!! Kızı yargısız infazsız kendinden uzaklaştırma ve üzme!!! Bu senin eline gelen bir fırsatda olabilir bu yüzden fazla umursama ve ona karşı saygılı olduğunu ona güvendiğini belli et... Ve bir akşamda sen bir kız arkadaşında kaldığını söyle o zaman tepkisine bak Rahat ol...
  • gitsin kalsin biraz da onla yapsin degisiklik olur
  • Tavsiyede bulunmuyorum,aynı olayı yaşasam yapacağım şeyi söylüyorum;

Kızı arayıp bağırıp çağırmadan küfür etmeden,ağlamasını sağlayacak kelimeler seçer ve kullanırdım.
    Telefonunu silerdim ve hayatım boyuncada umursamazdım.

Arada daha ciddi bir ilişki olsaydı hatta nişanlılık falan. Kızın bacaklarını kırardım,oğlanında gözünü morartırdım.

Bana kıza vurulmaz ilkel davranış biçimi falan demeyin.

Boynuzlanmaktan hoşlanan varsa hayırlı işler.
  • Bilmiyorum arkadaşlar yaa aslında bu kızı gerçekten çok seviyorum ama böyle yapmasını hazmedemiyorum..kaldıramıyorum..inanmak istemiyorum..kimse benim yerimde olmak istemez düşünsenize sevgiliniz 2 erkekle aynı evde kalıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

gitsin kalsin biraz da onla yapsin degisiklik olur

adamı kalpten götürücen bee

•  Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: allm

eyvallah arkadaşlar güzel yazmışsınız olayı şöyle anlatayım bu kalacağı çocuk evde 2 kişi kalıyorlar ev arkadaşıyla beraber bana koyan benim sevgilimin gidip 2 tane erkekle aynı evde kalmak istemesi bana bu koyuyor hemde çok!! geçen sene 2 defa kalmış geçende kalmaya gidecekmiş aklına kızacağım gelmiş kalmamış!!! zaten o çocuk gerçek dostu olsa gel kal demez alır onu evine bırakır ve ayrıca bu kızın sevgilisinin olduğunuda biliyor olay böyle tam anlamıyla ve kız bana göre bunlar normal diyor yani ona göre erkek arkadaşının evinde kalmak normalmiş çok güvendiği biriymiş!!! bana ters geliyor dostlarım kaldıramıyorum ben bunu galiba bize ayrılık yolu gözüktü...

Sem kız arkadaşına karşı düşüncelerini hissettirememişsin. Benim kız arkadaşım başkasında kalamaz diyeceksin, izin vermeyeceksin. Madem istemiyorsun kurallarını söyle. Seni dinlemiyorsa bırak.

• bence bu durumu kızın düşünmesi gerekir
    biraz empati kursa sevgilisinin neler düşüneceğini anlayabilir
    düşünmek önemlidir bu ilişkilerde
    hemen eyleme dönmez ama bir süre birikir bu düşünceler
    sonra ufak bir kıvışcımda bu düşünceler kıyameti koparır
    dönüşü yoktur artık

ben şahsen 1. dereceden akrabası olmayan erkekler ile aynı evde kalmasına karşıyım
    isterse kan kardeşi olsun
    benim bu düşünceme yobazlık diyen kızlada işim olmaz.
  • bence kızla gönlünü eğlendir gönlünü kaptırma kıza aşık olma gelip geçici bir ilişki olması daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Aralık 2007; 23:04:13 >
  • kız arkadaşına sor bakalım anneside arkadaşlarıyla takıldıktan sonra dost bildiği bir erkeğin evinde kalıyormuymuş..babası ne diyormuş bu duruma
  • hiç kasma hemen ayrıl
  • sakat iş bu iş benim bünyemi bozar ama senide bulandırmış açıkçası
  • Kızı gerçekten tanıyorsan zaten anlarsın.Ayrıca zaten gerçekten birşey olmuş olsa sana anlatacağını hiç zannetmem.
  • güvenmiyorsan zaten önemi yok ayrıl
  • Ya bence bir şey olup olmamasından da öte hangi düşünce hangi mantıkla bunu yapıyor. Arkadaşlık felan güzel şeyler de ya olmamalı bu kadarıda.

Bu mantık bu düşünce tarzı bana cidden ters. Yarın bir gün sen bu kızla daha ciddi bir duruma geldiğini düşün. Bunu nişanlınken yaptığını düşün. Neticede onun için normalmiş ya bu durum.

Birde şu var onun için normalse bu durum o çocuk olmaz gider başka birinin evinde kalır ilerdede. Sen bu durumu daha ne kadar hazmedebilirsin. işte o an onu bunu ilk yaptığında terkedip unutmadığın için daha bir üzülürsün.

Olay çirkinleşmeden dön bu yoldan. Bazı insanlar bu durumu hazmedemez. Ben hazmedemem ve görüyorum ki sen de hazmedemiyorsun. Daha fazla üzülme.

Birde unutma niye kızarkaşlarının yanında kalmadı da gitti çocuğun evinde kaldı. Bunu sorduğunda sana söyleceği cevabıda tahmin ediyorum. Kızlarla iyi anlaşamıyormuş o çocuk daha samimi arkadaşıymış vs vs vs. Hepsi aynı arkadaşım bunların. Eğer kendimi kaptırmam diyorsan yapabileceğini yap sonra ayrıl diycem ama hazmedemeyeceksin hiçbir zaman bunu. O yüzden bence ayrıl. Tabi senin bileceğin iş ayrıca ben burdan ilişkinizin boyutunu tam olarak hiçbir zaman anlayamam. Yanında olsam da anlayamam. Çünkü her ilişki kendine özgüdür.

İşin zor Allah yardımcın olsun. Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 10 Aralık 2007; 23:40:33 >

• çok güldüm ya
    quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

Kız arkadaşınız başka erkeğin evinde kalırsa!!

• quote:

Orjinalden alıntı: allm

Evet arkadaşlar geçen gün başımdan böyle bir olay geçti ayrı şehirlerde yaşadığımız(okuldan dolayı) kız arkadaşım çok yakın dost bildiği ve güvendiği bir erkek arkadaşı varmış bunlar bir kaç kişi arkadaş grubu dışardaymış ve geç olduğundan erkek arkadaşı gel bizde kal demiş ve o da kalmış siz olsanız napardınız? benim artk içim huzursuz çok seviyorum ama artık ne bilim duygularım karışık arkadaşlar lütfen ciddi olarak yorum yapın benim için çok önemli....

hocam bir kız icin erkekden arkadas ve dost olmaz , bu erkegin dogasi ile alakalı .

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

kız dediğin kendini bu tür ortamlardan uzak tutar. en başta çevrenin de ne diyeceğini düşünerek adım atmalıdır. sen bunları bi arkadaşına söylesen seni potansiyel boynuzlu olarak göreceklerdir. bence o kızdan hayır gelmez sana söyleyim.

10 numarasın hocam gerekeni en iyi biçimde söylemişsin.Konuyu açan arkadaşım senin yerinde olsam direk terk ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.