AMD 7900x3d 6 çekirdek görünüyor.
Sorunun ne zaman başladığını bilmiyorum uzun zamandır kontrol etmemiştim fakat bugün baktığımda 6 çekirdeğin aktif olduğunu gördüm.
Windowsta sorun olabileceğini düşünüp cpu-z indirdim ondada 6 çekirdek görünüyor.
6 çekirdek görünsede 12 çekirdeği kullanıyordur diyerek cpu-z benchmark yaptım ve işlemci çoklu çekirdekte i-7 işlemcilerin bile gerisinde kalıyor.
Son 20 yıl içerisinde ülkemizi etkileyen bir çok olay yaşadık.
Bunlar sırası ile;
Kürt açılımı ve sonrasında gelen büyük çatışmalar.
Fetö'nün darbe girişimi.
İşid ve Suriye'de yaptığımız operasyonlar.
Pendemi ve sonrasında yaşanan global kriz.
6 Şubat Türkiye tarihinin en büyük depremi.
Son 2 yıldır paramızın 70% belki de daha fazla değer kaybetmesine nede olan ekonomik kriz.
Ülkeyi AKP değil de CHP yönetiyor olsaydı bu olaylar karşısında nasıl bir tavır sergilerdi?
7900x3d boşta 60-65 derece
Selamlar.
6 ay kadar önce aldığım sistemin işlemcisi 1 hafta öncesine kadar (bios güncellemesini yapana kadar) boşta 40-45 derece, yük altında 65-70 derecelerde çalışırken anakart biosunu en son sürüme güncelledikten sonra boşta 60-65 dereceleri, yük altında ise 89-90 dereceleri görmeye başladı ki bu 90 derece azami sıcaklık daha üzerine çıkınca işlemci kendini yavaşlatıyor sanırım.
Bir kaç defa bios versiyonunu düşürmeme rağmen bir türlü ısı sorununu çözemedim.
İşlemci ve diğer bileşenlerin resmini alt tarafa ekliyorum. Soğutucu olarak Corsair H100 RGB 240 kullanıyorum.
Amd windows 8.1 desteği yok mu?
|
Vatan bigisayar garanti duzenbazlığı
|
Shugo Emperor Tomb (Bakmadan girmeyin)
|
Her sınıf hide görebiliyor mu?
|
Yenı sınıf karakterlerin iyi ve kötü yanları.
|
Aion Online V4.5 yama notları.
|
Şişko insanlar neden bu kadar kibirli oluyorlar?
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.876
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 13.187 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.665 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic