Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
22.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2023)
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu çekinerek açtığımı belirtmeliyim öncelikle sorum şu:

Siz kız arkadaşınızın ''kardeşim'' dediği erkek arkadaşının olmasına izin verirmiydiniz ? Yani şöyle mesela benim kız arkadaşımın böyle dediği biri var.Birbirlerine ''kardeşim,bebeğim''gibi sözler söylüyorlar aslında biraz bozuluyorum ama dicek bir şey yok çünkü ben daha ortada yokken onlar gene kardeş gibilerdi biliyorum bunu.Çocukda bana demişti zaten x kardeşimdir yanlış anlama sakın yani diye demişti bende tamam tamam demiştim.Neyse sizce gayet doğal bir şey mi bu yoksa kızılması gereken bir şey mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşının Erkek Kankası Olabilir Mi?

Günümüzde, kızların erkeklerle arkadaşlık kurmaları artık alışılmadık bir durum değil. Ancak, bu arkadaşlıkların romantik bir ilişkiye dönüşme potansiyeli söz konusu olduğunda, işler biraz daha karmaşık hale gelebiliyor. Özellikle, bir kızın erkek arkadaşı varken erkek kankası olması durumunda, bu durum bazı endişelere yol açabilir.

Her şeyden önce, bir kızın erkek kankası olabilir mi sorusunun tek bir cevabı yoktur. Bu, kişisel değerlere, ilişkinin dinamiklerine ve ilgili kişilerin sınırlarına bağlıdır. Bazı kişiler için erkek kankası olması tamamen normalken, diğerleri için bu durum rahatsız edici olabilir.

Erkek Kankası Olan Kızın Bakış Açısı:

Erkek kankası olan kızlar genellikle bu arkadaşlıkların platonik olduğunu vurgularlar. Onlara göre, erkek arkadaşlarını kardeş gibi görürler ve onlarla romantik bir ilişki kurma fikri yoktur. Ancak, bu tür arkadaşlıkların duygusal yakınlığa yol açabileceği ve zamanla sınırların bulanıklaşmasına neden olabileceği unutulmamalıdır.

Erkek Arkadaşın Bakış Açısı:

Erkek arkadaşlar, kız arkadaşlarının erkek kankaları konusunda genellikle daha temkinli olabilirler. Onlar için, bu arkadaşlığın potansiyel bir tehdit olarak görülmesi doğaldır. Erkek kankası, erkek arkadaşın kız arkadaşıyla geçirdiği zamanı kıskanmasına neden olabilir. Ayrıca, erkek arkadaş, kız arkadaşının erkek kankasıyla olan etkileşimlerinin sınırlarını kıskanabilir.

Sınırları Belirlemek:

Bir kızın erkek kankası varsa, hem kız hem de erkek arkadaşının sağlıklı bir ilişkiyi sürdürmek için sınırları net bir şekilde belirlemesi önemlidir. Bu sınırlar, fiziksel temas, mesajlaşma ve sosyal medya etkileşimlerini içerebilir.

Sonuç olarak, bir kızın erkek kankası olabilir mi sorusu kolay bir cevabı olmayan karmaşık bir sorudur. Her ilişki benzersizdir ve ilgili kişilerin kendi sınırlarını ve değerlerini belirlemeleri gerekir. Açık iletişim, güven ve sınırların net bir şekilde belirlenmesi, bir kızın erkek kankasıyla sağlıklı ve platonik bir ilişki sürdürmesine yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bugün kanka yarın sevgili oluyor öyle kişiler..
  • İzin veriyorum bazılarına ama içim rahat değil.
    Bazı kardeşim dediklerini Facebook'tan bile sildirdim...
  • Kızla erkeğin kanka olmasının tek sebebi ya kızın yada erkeğin birbirlerine açılacak cesaretlerinin olmayışı ve birbirlerinden kopmamak için ismine 'kankalık' koydukları bir birlikteliktir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Ocak 2010; 19:03:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Kızla erkeğin kanka olmasının tek sebebi ya kızın yada erkeğin birbirlerine açılacak cesaretlerinin olmayışı ve birbirlerinden kopmamak için ismine 'kankalık' koydukları bir birlikteliktir...
    Sakat iş...
  • quote:

Kızla erkeğin kanka olmasının tek sebebi ya kızın yada erkeğin birbirlerine açılacak cesaretlerinin olmayışı ve birbirlerinden kopmamak için ismine 'kankalık' koydukları bir birlikteliktir...
    Nefret ediyorum bu duruma

@Sasuke kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Alıntıları Göster
    Şu bir gerçek farklı 2 cins kanka olamaz.. İtiraz edeceksiniz edin gerçek bu, gerçekler acıdır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Alıntıları Göster
    Tamamen kendinize ve o arkadaşa güvenle alakalı. bildiğin arkadaş ise sakıncası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

Şu bir gerçek farklı 2 cins kanka olamaz.. İtiraz edeceksiniz edin gerçek bu, gerçekler acıdır..

Alıntıları Göster
    Erkek arkadaşı bile olamaz.
  • olur ama gay olur. Sonra kız onunla çifleşse bile bana problem olmaz kız problemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

olur ama gay olur. Sonra kız onunla çifleşse bile bana problem olmaz kız problemli
    Aklıma bu karikatür geldi.

• quote:

olur ama gay olur. Sonra kız onunla çifleşse bile bana problem olmaz kız problemli
    Kıskanç insanımdır. Olamaz kankası falan.
  • @ LuckyDown

Kız sana aşıksa gerisi önemli değil. Kendine güven..
  • quote:

Beyler şimdi kötü oluyorum ama çıldırıcam yoksa
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxLe0xX -- 28 Ocak 2010; 19:11:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDown

Beyler şimdi kötü oluyorum ama çıldırıcam yoksa

Alıntıları Göster
    olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

Bir genelleme yapılamaz bu konuda ama çevremdekilere baktığımda büyük kısmı ilerde ilişki yaşıyorlar.Ben şahsen bu tür erkek arkadaşı olan kızlarla çıkmamaya dikkat ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRR0W

olamaz

Alıntıları Göster
    Sana şöyle söyliyeyim. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla "kanka" olmaz.
  • birçok "kanka" olarak düşünülebilecek kız arkadaşım var.hiçbirine de dünyada başka kız kalmasa yan gözle bakmam.
    tabi itiraf etmeliyim bazıları için zamanında yan gözle bakmışımdırlakin kardeş gözüyle bakma durumunu sağladıktan sonra fikrim değişmez... hatta çoğu zaman ayarlıyamayacağımı anladığım iyi kızlarla arkadaş olma yoluna giderim
    erkekle kadının arkadaş olamıyacağına inanmıyorum
  • Olur niye olmasın? Mesela benim var 2 tane... 2siylede 3 senedir kankayız
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.