Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
22.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: _Sasuke_

@Jentin

Sen cinsiyetmi degiştirdin en son gördügümde erkektin

Ben kızım diye birşey demedim, özgürlük olarak bizde, kızlarda özgür olmak istiyoruz demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Sana şöyle söyliyeyim. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla "kanka" olmaz.

Haa evet 5 yaşından beri tanıyorsa, 5 yaşından beri kızla birlikte olmak istiyordur.

Ne geri kafalı varmış bu forumda ya. Güvenmediğiniz kızla birlikte olmayın kardeşim. Bana "ona güveniyorum, erkeğe güvenmiyorum" mavalı okumayın. Çocuğun yanlış bir hareketini görmediğiniz sürece bir şey demeye hakkınız yok. Ayrıca sevgili dediğin sana arkadaşından daha çok önem verir. Vermiyorsa ayrılın. Baktınız çocuk asılıyo kıza, o zaman anlarım, kır ağzını burnunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Varya siz kimsiniz de kızın kankasına, kardeşine karışıyosunuz?
    Bi sevgilisiniz diye annesi babasımı oldunuzda karışıyosunuz ???
    Eğer kız olsaydım varya şunla konuşmucan deseydi sevgilim bu iş burda bitiyor der çıkar giderdim.
    Yav sanane bi sevgilim oldun diye her şeyime karışacakmısın?
    Şunu yapma, bunu sürme, şöyle gitme , benden izinsiz dışarı çıkma.!?!?
    b..kumu ye sen benim... öyle hayatım kısıtlanacaksa baslarım öyle sevgiliye kardeşim.
    Daha rahat olurum istediğimi yaparım, ne bu ya erkek arkadaşımdamı olamıycak sohbet edeceğim?
    sinirlendim..
    iyisimi gideyim bi çay içeyim dostlar

Beynini de mi yaktın sen?

• Elbette olabilir..Atıyorum kız arkadaşının kankim dediği adamla 10 yıldır görüşüyordur ama senle çıkalı 1 ay olmuştur.Sen kız arkadaşına bu konuda karışırsan ben kız olsam direk sepetlerdim seni..Sonuçta siz çıkıyorsunuz.Yani evli değilsinizki birbirinize kısıtlama getirin..Tabi bu kıza bağlı bişey..Kimi kızlar sen haklısın der,kimi kızlar seni direk sepetler.Ama güzel ve akıllı bir kıza sen böyle değin an seni sepetler..Bende olsam bende sepetlerim..Sonrada buraya konu açarsınız..İşte hep kızlar haksız,beni terketti diye..Halbuki bunun en büyük sorumlusu sensindir ama kabul etmek istemessin..Ondan sonra yemek yiyemiyorum,kusuyorum diye konularla burada devam edersin..Neyse hayat güzel..İsteyen istediği gibi takılsın..Ama sonradan buraya konu açmazsın umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

Sana şöyle söyliyeyim. Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla "kanka" olmaz.

Haa evet 5 yaşından beri tanıyorsa, 5 yaşından beri kızla birlikte olmak istiyordur.

Ne geri kafalı varmış bu forumda ya. Güvenmediğiniz kızla birlikte olmayın kardeşim. Bana "ona güveniyorum, erkeğe güvenmiyorum" mavalı okumayın. Çocuğun yanlış bir hareketini görmediğiniz sürece bir şey demeye hakkınız yok. Ayrıca sevgili dediğin sana arkadaşından daha çok önem verir. Vermiyorsa ayrılın. Baktınız çocuk asılıyo kıza, o zaman anlarım, kır ağzını burnunu.

Özgür bunu msnden söylesene şow yapacağına . 5 yaş istisnai bir durum. Lise ortamından çağrışım yaptı kafamda ve üniversite ortamında da bu böyle. Sevgilimin de bir çok seviyesiz erkek kankası vardı. 16 aydır birlikteyiz. Şimdi muhabbeti kesmiş durumda. Yılışık adam istemem ben sevgilimin çevresinde.

@fernsehn ;

Benim de bir çok kız arkadaşım var çok samimi olduğum. Bu duruma zaten karşı değilim. Geri kafalı hiç değilim. Olay sevgiliye bağlandığında iş değişir.

• benim kız arkadaşımın erkek kankası var.aramızda bi şey yok diyor ama şimdi kıllandım bu durumdan.zaten kızla aynı ilde değiliz napcağımı şaşırdım.
  • quote:

quote:

quote:

Özgür bunu msnden söylesene şow yapacağına . 5 yaş istisnai bir durum. Lise ortamından çağrışım yaptı kafamda ve üniversite ortamında da bu böyle. Sevgilimin de bir çok seviyesiz erkek kankası vardı. 16 aydır birlikteyiz. Şimdi muhabbeti kesmiş durumda. Yılışık adam istemem ben sevgilimin çevresinde.

@fernsehn ;

Benim de bir çok kız arkadaşım var çok samimi olduğum. Bu duruma zaten karşı değilim. Geri kafalı hiç değilim. Olay sevgiliye bağlandığında iş değişir.

Bak ne diyorum yavşıyosa erkek yap yapacağını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@fernsehn ;

Bak ne diyorum yavşıyosa erkek yap yapacağını.

Yaptım zaten. Ama bazı tipler var yavşar şekilde gözükmeden kıza el kol atan , elleyen , çaktırmadan şakayla karışık orasına burasına vuran. Türk toplumu cinselliğin tabu olduğu bir toplum ve bir çok abaza var bu yüzden. Babamın oğluna güvenmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Eğer kız olsaydım varya şunla konuşmucan deseydi sevgilim bu iş burda bitiyor der çıkar giderdim.
    b..kumu ye sen benim... öyle hayatım kısıtlanacaksa baslarım öyle sevgiliye kardeşim.
    Daha rahat olurum istediğimi yaparım, ne bu ya erkek arkadaşımdamı olamıycak sohbet edeceğim?
    sinirlendim..

beni kim olarak görüyosa çeksin gitsin zaten sevgilimse karışırım herşeyine uyku saatine bile

Sen kimsin ki?
    kız 20-25 yıl boyunca özgür, ailesi bile uyku düzenine karışmamış istediği zaman uyuyor, sen daha tanışalı 1 sene olmamış sen kendini ne sanıyosun da uyku düzenine bile karışacaksın ki???
    Eğer sen benim sevgilim olsaydın yemin ediyorum sana öyle bi tokat atardım ki bidaha bırak uyku düzenime karışmayı, pavyona bile gitsem bişey diyemezdin.
    Yani tamam öyle şeyler yapmasına kızarsında, kimsinde sen kızın herşeyini kısıtlıyorsun??
    Onu yeme, bunu iç; şunu giyme, şunu giy..
    Tamam çok açık giyinirse uyarırsın ama, ne bu ya yeter arkadaş ya yeter artık sabrım taşıyor insan olmak istemiyorum beni insan yapmayın artık bıktımmmmmmmmmm ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yemin ediyorum insanlıktan bıktım bi facebooktaki adamlar şekilli şüküllü yazar hayatı anladığını sanarlar bi siz böyle herseye karısırsınız yeter ya bizimde bi özgürlüğümüz var yeter yeter

bak ya bide yukardaki adam cinayet diyor.. ya keşke kız olsaydım hepinizle sevgili olur hepinizi öldürürdüm gerçekten

pardon çok sinirlenmişim..
    ama gerçekten çok saçma yaptığınız şey! biraz anlayışlı olun.. hep bu yüzden kaybediyorsunuz arkadaşlarım..
    Kızlar böyle sıkıya falan gelmezler.. rahat olmaları lazım, trip falan atarsanız kesinlikle kaybedersniiz o kişiyi..
    Çok rahat ve cool olmanız lazım, kızlar birazda havalı tipleri sever.
    Sakin olun, hiç bişeye karışmayın. Karıştıkça karşı cins sizden soğayacaktır.. artık herşeyime karışıyor dicek, ve sizden uzaklaşmak için bahaneler bulacaktır.
    Herneyse hadi ne haliniz varsa görün. ben rahatım ya herkezden banane. öldürün be ya kesin biçin. cem garip oğlu olun vallaha bak.

Sevgilinin anlamını bilmeden konuşuyorsun. Sevgili demek iki kişide birbirne sadık ve bir ilişkinin kurallarına uyuyor demektir. Kız benim kızlarla görüşmeme karışıp kıskanabiliyorsa bende onunkilere karışırım gıkını çıkartamaz. Ki zaten kızların çoğuda sevmediğini söylesede içten içe bu durumdan çok memnun olurlar.

Ozaman evlenmemizin ne anlamı var. Sen evlendiğinde karını falan bırakacan demekki, zerre kadar kıskanmayacakısn. Başka adamlarla gezecek sende evde oturacaksın. Ozaman ilişkinin ne anlamı var. Sevgili olmanın ne anlamı var, evlenmenin ne anlamı var. Sen kızlarla sarmaş dolaş ol kankam de, oda erkeklerle kol kola gezsin erkek kankam desin. Ne iğrenç bir yaşam tarzı bu.

Bide gelmişin burda millete saygısız biçimde çemkiriyorsun. Yaşın kaç kaçtane kızla çıktın şu ana kadar. Kızları nasıl çözdünde bukadar eminsin. Hiç ihanete uğradın mı, terk edildin mi.

Otu boku kıskanmamak gerekir arkadaşı olur, iş arkadşı olur şu olur bu olur. Ama kankası olamaz, kendini yakın hissettiği bir erkek arkadaşı olamaz. Olmamalıdır, ozaman benle sevgili olmasının bir mantığı yoktur. Seven kız erkeklerle arasına arkadaşlık çizgisini belirgin bir şekilde çekmelidir. Dağ başında yaşıyan ayılar değiliz bizde, kızı eve kapatalım kimseyle konuşmasın demiyoruz. Mesafesini korumasını bilecek.

Fazla özgürlük iyi değildir !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Ocak 2010; 21:12:05 >

• arkadaşlar bir kızın erkek kankası felan olmaz başıma geldi onun için söylüyorum kız arkadaşımın kankasıydı krdş onlar diyodum kız arkadaşımla aramda bi boşluk oldu bi baktım kanka olmus sevgili yani burdan çıkan sonuç kanka ayağı göt ayağı :D:D
  • olmaz öyle şey... doğa kanunlarına aykırı...
  • quote:

sinirlendim..

Sen git ayağını yak
  • Merak ettim acep evet diyenler gerçekten seven insanlarmı? Bırak kankayı normal erkek arkadaşı hiç olamaz !
  • evlenmeden önceki kız arkadaşımın birden fazla erkek kankası vardı ve bana sanki abisi gibi konuşuyorlardı ben de tek tek dövmüştüm hepsini sonra ayrıldık pişman mıyım hayır yine olsa yine döverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

Merak ettim acep evet diyenler gerçekten seven insanlarmı? Bırak kankayı normal erkek arkadaşı hiç olamaz !

Evet diyenler hiç sevgilisi olamamış insanlar veya kız arkadası baska erkeklerle kanka ayagına takılan kişilerin sevgilileri Kendilerini avutuyolar yani

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

evlenmeden önceki kız arkadaşımın birden fazla erkek kankası vardı ve bana sanki abisi gibi konuşuyorlardı ben de tek tek dövmüştüm hepsini sonra ayrıldık pişman mıyım hayır yine olsa yine döverim

Of fena
  • Bir adam sevgilisini paylaşmaktan rahatsız olmuyorsa kanka olayınada birşey demez.
  • Şu anda çıktığımın olabilir çünkü kızdan ayrılırsam şeyimde olmicak bu konu..Kızı sevmiyorum sadece artk bu işlere alışym diye çıkıyorum işte...

Sizde böyle yapın kızı sevmeyin çıkın kaçan nasıl kovalanıyor görün gerçekten hayat dersi alıyorum şu anda kız peşimde
  • olmamalı nokta
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.