Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
22.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2023)
Giriş
  • bence fazla tartışmaya gerek yok anketin sonuçları herşeyi açıklıyo zaten
  • kanka ayagına goturuyorlar valla tecrubeyle sabıttır sevgılımınde bır tane kankası vardı mubarek evde yapmadıgı ıs kalmamıs kız en sonunda gelıp bana anlatmıstı yanı kısaca HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

Sigmund Freud'un ünlü bir önermesi:

Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmak istemez

kız arkadaşımın çok fazla kardeşim dediği erkek arkadaşı var hepsinden kıllanıyorum bi şey demek istiyorum bu konu hakkında ama ben yokken onlar vardı şimdi öyle bişey de diyemiyorum birbirlerine yangözle baktıklarına dair kanıtlarım da yok o yüzden ses çıkaramıyorum çok yakın arkadaş olma da diyemiyorum çünkü benim de çok yakın kız arkadaşlarım var ve evet onlarla birlikte olmak istemiştim bi zamanlar

Al işte öyle bi sürü erkek kankası olursa bu olur 2 saat önce sevgilm vardı şimdi yok kesin kanka dediği bebelerin biri yüzünden ayrlmak istedi

• Olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reXow

Şahsen olmamasını tercih ederim. Genellikle kanka lafını bir kalkan oalarak kullanırlar Mantıksal olarak da düşününce bir erkek ile bir kızın kanka olmasına imkan yok (%93,72 olamazlar). Bu iki cinsin yolları ergenlik döneminde ayrılır. Bundan sonraki dostlukların %78'i (tam olarak %77,91) hormonların dürtüsüyle gerçekleşir.

Sana vereceğim tavsiyeler.

1. Sen de kendine bir kız kanka bul. Sana attığı her lafta onun kankasını koz olarak göster. x=x denklemindew xleri götür kaldı 0. Sen o sonradan oluşma kız kankanı sileceksin o da erkek kankasını silecek, bundan sonraki hayatın mutlu geçecek. (%37.1 lik hata payı tespit edilmiştir)

2. O erkek arkadaşla mutlaka tanış. Dostlarını da tanıştır. Kızı erkekten koparamıyorsan, erkeği kızdan koparacaksın. Dost ol, kanka ol. Ondan sonra artık daha rahat olacaktır emin ol. En kötü ihtimalle onunla büyük bir kavga edersin. Kıza da artık arkadaş olmanı istemiyorum diye ultimatom verirsin.

3. Aşkına güven. Salla gitsin. Dost diyorsa dostudur ne kıskanıyorsun Sen o kıza kanka dediği erkekten daha çok değer verirsen, onu daha çok özel hissettirirsen kız senin olacaktır. Her şey sende bitiyor. Aradığın güç içinde

Ya bu kankası dediği çocukla bende arkadaşım..Hatta birlikte içki içtiğimiz bile oldu cocugun evinde..Kıskanmalımıyım peki bu durumda da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

Varya siz kimsiniz de kızın kankasına, kardeşine karışıyosunuz?
    Bi sevgilisiniz diye annesi babasımı oldunuzda karışıyosunuz ???
    Eğer kız olsaydım varya şunla konuşmucan deseydi sevgilim bu iş burda bitiyor der çıkar giderdim.
    Yav sanane bi sevgilim oldun diye her şeyime karışacakmısın?
    Şunu yapma, bunu sürme, şöyle gitme , benden izinsiz dışarı çıkma.!?!?
    b..kumu ye sen benim... öyle hayatım kısıtlanacaksa baslarım öyle sevgiliye kardeşim.
    Daha rahat olurum istediğimi yaparım, ne bu ya erkek arkadaşımdamı olamıycak sohbet edeceğim?
    sinirlendim..
    iyisimi gideyim bi çay içeyim dostlar

Tabi karışacağım kıza , o zaman sevgili olmanın ne anlamı var.. Yabancıdan hiçbir farkı kalmaz benim için.. Giydiği giysiyede , makyajınada , telefonunuda karışmalıyım.. Oda bana karışmalı..

Alıntıları Göster
    Olamaz he şöyle bir durum olur.Kız güzel değildir oğlan ile kanka olurlar.Kızın oğlana ilgisi vardır iş böyle sürüp gider.Kız bir gün cesaretini toplayıp açılırsa kankalık biter.Lafın kısası kız-erkek kankalığı üstü örtülü,adı konulmamış kısmi bir ilişki içerisinde bulunmaktır.Kızın ilgisi yok ise bir yerden sonra mesafe koyuyor sana karşı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

Merak ettim acep evet diyenler gerçekten seven insanlarmı? Bırak kankayı normal erkek arkadaşı hiç olamaz !

Bak işte orda yanlıyorsun. Seninki kıskançlık değil takıntılık olmuş. En kısa sürede bu düşünceden kurtulman dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Olamaz he şöyle bir durum olur.Kız güzel değildir oğlan ile kanka olurlar.Kızın oğlana ilgisi vardır iş böyle sürüp gider.Kız bir gün cesaretini toplayıp açılırsa kankalık biter.Lafın kısası kız-erkek kankalığı üstü örtülü,adı konulmamış kısmi bir ilişki içerisinde bulunmaktır.Kızın ilgisi yok ise bir yerden sonra mesafe koyuyor sana karşı.

Alıntıları Göster
    Olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

cok yakın bir arkadaşımın 2 tane böyle kız arkadaşı vardı birbirlerine kanka diyolar her şeyi paylaşıyolar ama bir kere deniz e gidip deve güreşi oynamışlar arkadaşım:"olm bir fena oldum ya..." diyerek sonunda içindekileri çıkarmıştı yani kesinlikle hayır bence yukarda çok doğru sözler yazılmış onlara katılıyorum

burda güvenilmeyecek kişi kız değil bir erkektir.herşeye kız açısından bakmayalım bence olabilir her iki tarafta kendini bildiği sürece !! günümüzde aklı havada çok insan var ama buna karşılık kendini bilen gençlerde mevcut .çok da genelleyici konuşmamak gerek ..!

• quote:

Orijinalden alıntı: problem.

quote:

cok yakın bir arkadaşımın 2 tane böyle kız arkadaşı vardı birbirlerine kanka diyolar her şeyi paylaşıyolar ama bir kere deniz e gidip deve güreşi oynamışlar arkadaşım:"olm bir fena oldum ya..." diyerek sonunda içindekileri çıkarmıştı yani kesinlikle hayır bence yukarda çok doğru sözler yazılmış onlara katılıyorum

burda güvenilmeyecek kişi kız değil bir erkektir.herşeye kız açısından bakmayalım bence olabilir her iki tarafta kendini bildiği sürece !! günümüzde aklı havada çok insan var ama buna karşılık kendini bilen gençlerde mevcut .çok da genelleyici konuşmamak gerek ..!

Alıntıları Göster
    Kızın kardeşim dediği çocuk senden öncede varsa ne diyeceksin o zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: problem.

quote:

Alıntıları Göster
    olsun..

sadece cıkmak için cıkıyorsam hiç tiklemem..

tabi cocgu bende tanıcam ..

ama kızı harbi den seviyorsam kıskanırım..belli bir uzaklıkta arkadas olurlar ..kanka adı altındaki hiçbir ilişkiden hoşnut olmam..

kanka zaten sacmalık bana gore :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

olsun..

ama kızı harbi den seviyorsam kıskanırım..belli bir uzaklıkta arkadas olurlar ..kanka adı altındaki hiçbir ilişkiden hoşnut olmam..

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alıntı : Stay Away From Me
    Bak işte orda yanlıyorsun. Seninki kıskançlık değil takıntılık olmuş. En kısa sürede bu düşünceden kurtulman dileğiyle...

Hadi ben takıntılıyım ya ankete hayır cevabını verenler? Evet eğer sevdiğini korumak saçma sapan insanlarla arkadaş edip kötü şeylere (sigara içkiden daha beter) alışmasını sağlamamak. İstenmeyen otamlara ve istenmeyem mekanlara gitmemesini istemek takıntılıksa ! Evet kabul ediyorum takıntılıyım. Ama gel gör ki yaşın yanında kuruda yanıyor buradaki çoğu gerçekten seven kişilerde (ilerde evlenmeyi planladığı ve benim gibi 22-23 yaşına gelmiş kişiler) aynı şeyi düşünüyorlar. Demekki neymiş insan ilk önce kendisine bakmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

olsun..

Diyorum ya çocugu tanıyorsun cocukla erkek erkege hatta içkide içiyorsun..Cocugun yanında sevgilinle sarmas dolassın problem yok yani o zaman da kafana takarmıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kassablanka

quote:

Hadi ben takıntılıyım ya ankete hayır cevabını verenler? Evet eğer sevdiğini korumak saçma sapan insanlarla arkadaş edip kötü şeylere (sigara içkiden daha beter) alışmasını sağlamamak. İstenmeyen otamlara ve istenmeyem mekanlara gitmemesini istemek takıntılıksa ! Evet kabul ediyorum takıntılıyım. Ama gel gör ki yaşın yanında kuruda yanıyor buradaki çoğu gerçekten seven kişilerde (ilerde evlenmeyi planladığı ve benim gibi 22-23 yaşına gelmiş kişiler) aynı şeyi düşünüyorlar. Demekki neymiş insan ilk önce kendisine bakmalı

Alıntıları Göster
    Olay şuna dönmüş

Bir gün dedesi ile çocuk anne ve babasını sevişirken yakalamışlar çocuk dedesine sormuş;

-Dede annem ve babam ne yapıyorlar öyle

Ne diyeceğini şaşıran dedesi hemen atılmış;
    -Şakalaşıyorlar evladım

Çocuk;
    -Şaka maka ama babam annemi iyi mikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8824

arkadaşlar bir kızın erkek kankası felan olmaz başıma geldi onun için söylüyorum kız arkadaşımın kankasıydı krdş onlar diyodum kız arkadaşımla aramda bi boşluk oldu bi baktım kanka olmus sevgili yani burdan çıkan sonuç kanka ayağı göt ayağı :D:D

Küfürünü sansürle be adam :@
  • Her seyin oldugu gibi kiskancligin da azi karar fazlasi zarardir. Eger kankasini taniyorsam ve efendi adamsa sorun olmaz. Ama zibidinin teki ise ifadesini almak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Günler

Olay şuna dönmüş

Bir gün dedesi ile çocuk anne ve babasını sevişirken yakalamışlar çocuk dedesine sormuş;

-Dede annem ve babam ne yapıyorlar öyle

Ne diyeceğini şaşıran dedesi hemen atılmış;
    -Şakalaşıyorlar evladım

Çocuk;
    -Şaka maka ama babam annemi iyi mikiyor

Alıntıları Göster
    valla ben şu anki sevgilimle arkadaştım daha önce..

4 sene süper lisede okuduk beraber.. iyi anlasırdık.. yan gözle bakmazdım onla ilgili bişey de kurmazdım kafamda.. kanka değil de yakın arkadaşımdı samimi arkadaştık birlikte.. sonra okulun bitmesine yakın daha da yakın arkadaş olduk. ben onu daha da iyi tanıdım.. sonra bir de baktım hayalimde kızın ta kendisi 4 senedir yanımdaymış..

sonra aşık oldum işte sevdim(zaten seviyordum da sevgili manasında değildi).. açıldım ondan sonra dedim böyle böyle.(işin ayrıntısı cok uzun da giremem şimdi) o da beni seviyormuş zaten bu arada. ikimiz de daha da yakın arkadas olma döneminde herseyimizi paylastıgımız ve tamamıyla ic yüzümüzü gördüğümüz için birbirimizi sevmişiz öyle diyeyim. o da beni geri çevirmedi. ve martta 2 sene olucak hala birlikteyiz mutluyuz..

ha arada kavgalarımız tartısmalarımız oluyor olmuyor dğeil ama seviyorum seviyor atlatıoruz unutuyoruz gidiyor hatta kavgalardan sonra güç alıyoruz..

simdi geleyim erkek kanka muhabbetine..
    benim adım kanka olsaydı ben de kankamla çıkmış oluyordum şu anda..
    ve yine kendimden yola cıkarak ve bir erkek olarak abazanları da bakış açısını da bildiğimden dolayı erkek arkadaşı olmasına değil, samimi erkek arkadaşı,kankası olmasını istemiyorum izin de vermiyorum..

izin vermiyorum derken bu durumdan hoşlanmıyorum bak erkekler böyledir sen bilmezsin cok cakaldırlar falan diye anlatıyorum. o da zaten hoşlanmadığım insanlarla takılmıyor. ama aynı şekilde ben de kızlarla laubali olmuyorum ne bilim sarkıntılık etmiyorum normal bir insan gözüyle bakıp sohbet ediceksem öyle ediyorum. onun da arkadaşı yok mu erkek? var tabiki..

üniversitede okuyor farklı şehirlerdeyiz okul döneminde tatillerde bilrikte olabiliyoruz falan. ve biliyorsunuzdur ki üniversiteyi kazananları hep kac kızı yalar yutarım mantığında gidiyor , üniye hazırlananlar da aynı mantıkla hazırlanıyor(sözüm meclisten hem dışarı hem içeri hem bu herkesi kapsamaz )

mesela.. uyku saatine de karışırım.. ama nasıl karışırım?? yorgundur cok feci bütün gece yorgunum yorgunum die dolanmıştır evinde.. gece gec saat olmuş hala yatıp dinlenmiyorsa kızarım. yorgunsun dinlen falan diye söylerim. ama höyt ulan asarım keserim tarzından değil..

erkek olaraktan erkeklerin nasıl düşündüğünü biliyorum.. lisedeykene bazen kızlarla sohbet ederken diyolardı siz bize o gözle bakmıyosunuz falan diye. orda evet diyenlerden bazılarının ne gibi emeller beslediğini eve gittiğinde kendi kendine bişiler yaparken kimi düşündüğünü nasıl düşündüğünü vs vs ben biliyordum. ama kızlar bunun farkında olmuyorlar. bilmiyorlar. çoğu çıkar(uckur) ilişkisinden yanaşıyor.. Muhabbetine, hoş sohbetine yanaşanlar da elbet vardır cidden arkadaş olarak..
    Ama kaçta kaç???

yani bir erkek olarak, sevdiğimi kıskanıyorum. ve bana göre yılışanlardan falan uzak durmasını istiyorum ki çoğu zaman daha ben hiç bişey söylemeden kendi uzak tutar mesafeyi hatta msnden de siler falan.. ha kimisinin arkadas olduğuna inanır onu da girer ben silerim anlatırım rahatsızım diye bişey demez..

ve bana her zaman söylediği şey:
    "Aşkım, sen bi erkeksin ve erkekleri daha iyi biliyosun. Eğer ters bi hareketimi veya birinin bana asıldığını kötü gözle baktığını anlarsan beni uyar mesafe koyayım; çünkü bazı şeyleri senin kadar net göremeyebiliyorum"

bazılarına kapak olur heralde.. kızlar sıkılmaktan hoslanmaz bilmemne cart curt.. o kızlar afedersin ama.... ciddi bir ilişki varsa ortada bazı şeylere karışcaksın.. yok ben ölesine cıkıyom dersen de amaç bellidir kankası..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

Hmm ok.optm bye.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

valla ben şu anki sevgilimle arkadaştım daha önce..

4 sene süper lisede okuduk beraber.. iyi anlasırdık.. yan gözle bakmazdım onla ilgili bişey de kurmazdım kafamda.. kanka değil de yakın arkadaşımdı samimi arkadaştık birlikte.. sonra okulun bitmesine yakın daha da yakın arkadaş olduk. ben onu daha da iyi tanıdım.. sonra bir de baktım hayalimde kızın ta kendisi 4 senedir yanımdaymış..

sonra aşık oldum işte sevdim(zaten seviyordum da sevgili manasında değildi).. açıldım ondan sonra dedim böyle böyle.(işin ayrıntısı cok uzun da giremem şimdi) o da beni seviyormuş zaten bu arada. ikimiz de daha da yakın arkadas olma döneminde herseyimizi paylastıgımız ve tamamıyla ic yüzümüzü gördüğümüz için birbirimizi sevmişiz öyle diyeyim. o da beni geri çevirmedi. ve martta 2 sene olucak hala birlikteyiz mutluyuz..

ha arada kavgalarımız tartısmalarımız oluyor olmuyor dğeil ama seviyorum seviyor atlatıoruz unutuyoruz gidiyor hatta kavgalardan sonra güç alıyoruz..

simdi geleyim erkek kanka muhabbetine..
    benim adım kanka olsaydı ben de kankamla çıkmış oluyordum şu anda..
    ve yine kendimden yola cıkarak ve bir erkek olarak abazanları da bakış açısını da bildiğimden dolayı erkek arkadaşı olmasına değil, samimi erkek arkadaşı,kankası olmasını istemiyorum izin de vermiyorum..

izin vermiyorum derken bu durumdan hoşlanmıyorum bak erkekler böyledir sen bilmezsin cok cakaldırlar falan diye anlatıyorum. o da zaten hoşlanmadığım insanlarla takılmıyor. ama aynı şekilde ben de kızlarla laubali olmuyorum ne bilim sarkıntılık etmiyorum normal bir insan gözüyle bakıp sohbet ediceksem öyle ediyorum. onun da arkadaşı yok mu erkek? var tabiki..

üniversitede okuyor farklı şehirlerdeyiz okul döneminde tatillerde bilrikte olabiliyoruz falan. ve biliyorsunuzdur ki üniversiteyi kazananları hep kac kızı yalar yutarım mantığında gidiyor , üniye hazırlananlar da aynı mantıkla hazırlanıyor(sözüm meclisten hem dışarı hem içeri hem bu herkesi kapsamaz )

mesela.. uyku saatine de karışırım.. ama nasıl karışırım?? yorgundur cok feci bütün gece yorgunum yorgunum die dolanmıştır evinde.. gece gec saat olmuş hala yatıp dinlenmiyorsa kızarım. yorgunsun dinlen falan diye söylerim. ama höyt ulan asarım keserim tarzından değil..

erkek olaraktan erkeklerin nasıl düşündüğünü biliyorum.. lisedeykene bazen kızlarla sohbet ederken diyolardı siz bize o gözle bakmıyosunuz falan diye. orda evet diyenlerden bazılarının ne gibi emeller beslediğini eve gittiğinde kendi kendine bişiler yaparken kimi düşündüğünü nasıl düşündüğünü vs vs ben biliyordum. ama kızlar bunun farkında olmuyorlar. bilmiyorlar. çoğu çıkar(uckur) ilişkisinden yanaşıyor.. Muhabbetine, hoş sohbetine yanaşanlar da elbet vardır cidden arkadaş olarak..
    Ama kaçta kaç???

yani bir erkek olarak, sevdiğimi kıskanıyorum. ve bana göre yılışanlardan falan uzak durmasını istiyorum ki çoğu zaman daha ben hiç bişey söylemeden kendi uzak tutar mesafeyi hatta msnden de siler falan.. ha kimisinin arkadas olduğuna inanır onu da girer ben silerim anlatırım rahatsızım diye bişey demez..

ve bana her zaman söylediği şey:
    "Aşkım, sen bi erkeksin ve erkekleri daha iyi biliyosun. Eğer ters bi hareketimi veya birinin bana asıldığını kötü gözle baktığını anlarsan beni uyar mesafe koyayım; çünkü bazı şeyleri senin kadar net göremeyebiliyorum"

bazılarına kapak olur heralde.. kızlar sıkılmaktan hoslanmaz bilmemne cart curt.. o kızlar afedersin ama.... ciddi bir ilişki varsa ortada bazı şeylere karışcaksın.. yok ben ölesine cıkıyom dersen de amaç bellidir kankası..

Alıntıları Göster
    Ben bu kızla kankayım diyen yalan söyler kanka ayağı.... gerisini biliyorsunuz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kanka ayagı ... ayagı...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.