Şimdi Ara

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
22.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.3.2023)
Giriş
  • Şimdi kanka var kanka var.Bende bir kaç kızla kanka oldum kızlardan biri bana çok özel bir sırrını anlattı kimsenin bilmediği.Duyunca çok şaşırdım.Şuan o kızla konuşmuyorum ama gidip o olayı birisine veya sevgilisine anlatmıyorum.Diğer kız kankalarımlada görüşmüyorum.Ama kanka ayağına bişeyler yapabilirdim yapmadım.O kızın sırrınıda herkese söylerdim.Yani kanka var kanka var.
  • amma uzadı muhabbet he neyse ne şurda 2 gram şeftali için kavga ediyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

kanka ayagı ... ayagı...

+1
    yok kankaymış yok bilmemneymiş o işi s...cen bi kere,çevremde en az 10 kişi var arkadaşken sevgili olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Şimdi kanka var kanka var.Bende bir kaç kızla kanka oldum kızlardan biri bana çok özel bir sırrını anlattı kimsenin bilmediği.Duyunca çok şaşırdım.Şuan o kızla konuşmuyorum ama gidip o olayı birisine veya sevgilisine anlatmıyorum.Diğer kız kankalarımlada görüşmüyorum.Ama kanka ayağına bişeyler yapabilirdim yapmadım.O kızın sırrınıda herkese söylerdim.Yani kanka var kanka var.

+1
  • Kız Arkadaşınızın Erkek Kankası Olabilir Mi ?
    cevap: kişden kişiye değişir ben kararsızım ...

nedeni: arkadaşlar ilk önce kız arkadaşınızdan hoşlanmadıgınız tiplerin onunla fazla konuşmaması için ricada bulunursunuz.
    sonra baktınız gördünüz konuşuyo biraz daha baskı yapıp, bu kişiyi gözüm tutmadı diye uyarınızı yaparsınız.
    haaa olmadı o çocuguda kız arkadaşınızıda alıp buluşursunuz o buluşmada o çocugun niyetini ögrenirsiniz eger kız arkadaşınıza fazla bakıyorsa(ondan başka bişeye bakmıyorsa) kızın her dediğine salak gibi gülüyorsa ve size nefret eder gibi bakıp, bıyık altından gülüyorsa o çocugun niyeti farklıdır bunu sokakta karşılaştıgınzda kız arkadaşınıza yiyecekmiş gibi bakmasından veya ben bu konularda çok iyiyim derseniz gördügünüz anda bile anlıyabilirsiniz bunların hepsi tecrübedir arkadaşlar.......

ayrıca bunu unutmayın her erkegin emin olun ki eline beline ve diline sahip olamadıgı zamanlar mutlaka vardır.
    yukarıda söylenen " kanka ayagına...." çok doğru sözlerdir. bu kanka diye nitelendirilen kişi veya kişiler sizin arkanızdan konuşup dedikodu denen şeyin dibine vururlar. sizin bazı yanlarınızı begenmeyip kızı dolduruşa getirirler.buna dikkat edin.

ama her kişi aynı değildir. yani kız arkadaşınız o çocukla arasına bi mesafe koymuştur çocuk onu farketmiştir böyle durumlarda sorun olmaz.

eklemek istedigim son şey gerçekten kanka denilen kişiyi gördügünüzde niyetini yüzünden okumalısınız yoksa bütün arkadaşlarına kötü gözle bakarsınız bu yanlış olur zaten günümüz kızları daha çok kız arkadaşlarıyla özel şeyler paylaşırlar buna emin olabilirsiniz yani bir yerde çok şüpheci olmayın ve fazla salmayında .....

gerçekten ilişkiler için zor kararlar bunlar dikkat edin elinizdekinden de olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dionysius -- 29 Ocak 2010; 0:21:41 >

• Biz ''kankam'' dediğimiz kişilerle, dışarı çıkarız, her türlü sırımızı paylaşabiliriz, en kötü günümüzde birbirimizi teselli ederiz, birlikte tatile gidebiliriz. Kızlarda kendi aralarında bunları yapar, aynı odayı paylaşırlar mesela. Bir erkekle kızın kanka olma durumu bu açıdan bakıldığında saçma.

Adamın teki, belkide senin bile bilmediğin sırlarını öğrenecek kız arkadaşının. Beraber tatile gidecekler, yemeğe çıkartacak, kötü günlerinde teselli etmek isteyeceksin maydonoz olacak.

Hımm.. Cık. Olmaz. Ha çocukluktan beri arkadaşı olabilir mesela, çok yakın bir arkadaşı olabilir. ama bizim bahsettiğimiz seviye ''kankalık'' denilen olaya gelince orada dur. Sevgili dediğin şey, sadece elini tutmak, seks yapmak değil dünyada 2 kişi olmaktır. Bunuda buradaki ''sen kim oluyosunda kıza karışıyorsun, annesi babası mısın'' gibisinden laflar atan çocuklara, ergen gerisilere anlatamazsın. Bu mevzu mini etek giydirmemek gibi birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 29 Ocak 2010; 0:23:05 >

• hiç kız arkadaşın oldumu die sorsana bi
  • yerim öyle kanka olayını. ben normal arkadaşlarını bile elini sıkıp gözünün içine bakınca ne demek istediğimi anlar bidaha selam bile vermez. Kanka manka gibi durumlar olacak elini sıkmam alırım bi tarafına monte ederim elizabethle kanka olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

yerim öyle kanka olayını. ben normal arkadaşlarını bile elini sıkıp gözünün içine bakınca ne demek istediğimi anlar bidaha selam bile vermez. Kanka manka gibi durumlar olacak elini sıkmam alırım bi tarafına monte ederim elizabethle kanka olur

haşin ve gaddar erkeğim benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66

quote:

yerim öyle kanka olayını. ben normal arkadaşlarını bile elini sıkıp gözünün içine bakınca ne demek istediğimi anlar bidaha selam bile vermez. Kanka manka gibi durumlar olacak elini sıkmam alırım bi tarafına monte ederim elizabethle kanka olur

haşin ve gaddar erkeğim benim

erkeğinin lafını dinlicen işte öyle :D aferin :D
  • kiz 10yıllık dostunu kötü gününde yaninda olan insani bir sevgilisi istiyor diye bırakıyorsa ben öyle kızı almam birgün benide birakır eğer ilişkide ciddiyseniz yani takılmalık değilse onlarla tanişin nasil insan olduklarını niyetlerini görün tanıyın ondan sonra naparsanız yapin peşin yargılı olmak iyi değil bu düşünce göre evlenince ikinizde ailelerinden başka kadın erkek tanıdığı olmucak :):)
  • karşı cins kanka olmaz sevdigini söyleyememek vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed need

quote:

kanka ayagı ... ayagı...

+1
    yok kankaymış yok bilmemneymiş o işi s...cen bi kere,çevremde en az 10 kişi var arkadaşken sevgili olan

2 kişiyle de ben cıktım söyledigin şekilde ki bi tanesine abla diyodum.
  • quote:

quote:

quote:

kanka ayagı ... ayagı...

+1

abla derken o durumu toparlayıp düzeltip o kıvama getirip çıkmayı başarmışsan hak etmişsin sen bilader :D devam :D
  • Olur Niye Olmasın Bendede Oldu Daha Önce...(Söz Konusu Olayda Eski Sevgililerimin Kankaları İle Çıktıklarınıda Görmedim Üstelik Hatta Onların Kankaları Veya Arkadaşları ile Sorun Yaşamadım) Burdaki Olay Tamamen Güvene Bağlı Güvenmiyorsan Başlamayacaksın Güvenmiyorsan Kaybedersin Ben Seçimi Tamamen Karşı Tarafa Bıraktığım İçin Bu Konuda Bir Sorunum Yok Olmazda.. Ben İpin Kopacağı Yerden Kopması Tarafındayım Böylece Karşıdaki Sevgili Diye Tabir Ettiğim Kişinin Gerçek Kimliğini Böyle Anlamış Olurum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kanka ayagı ... ayagı...

+1

abla derken o durumu toparlayıp düzeltip o kıvama getirip çıkmayı başarmışsan hak etmişsin sen bilader :D devam :D

11 ay da büyüktü benden aga.

• Muhabbete bak ya konu nereye gelmiş ben şu kadar çıktım ben bu kadar çıktım noluyo len çıkma starmı yapıyorsunuz
  • 4 yıldır tanıdıgım 3 kız kankam var ve acıkcası nısanlımda bu durumdan pek hosnut degıl :) ama alısıyor zamanla
    onlar benım kız kardeslerım
  • Tamam Hadi Olur Konuştuğu Samimi Bi Arkadaşı Olur Ama Samimilikten Kastım Konuşmak Falan Bu Çok Yakın Olmamalı Hele Kızın Erkek Arkadaşı Varken..
    Bende Bunun Yüzünden İstemedim Fakat Çok Sevdim Dayanamadım Artık Birazda Düzelir Herhalde Felan Dedim Ama Düzelme Olmuyo Bende Şikayetçiyim Bu Böyle Devam Ederse Eğer Konuşucam Artık Nasıl Tercih Yapıyosa Yapsın Üzülürüm Tabi Ama Böyle Devam Etmez... Ve En Sıkıcı Noktada Kızın Buna İzin Vermesi Artık Sevgilin Var Uzaklaş Yani Uzaklaş Ayıp...
  • Olamaz olamaz kesinlikle olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.