Eski Çağlar Boyu Savaş Tarzı Oyun
Merhaba, bir oyun arıyorum 2010 arasında yıllarında oynadığım pc oyunu sanırım playstation ve mobil versiyonu da vardı sanıyorum. Oyun çağlar boyu savaş tarzı gold biriktirip çeşitli savaşcılar gönderip, skiller kullandığımız karşı kuleye yıkma amaçlı tatlı grafikleri olan bir oyundu. Story tabanlıydı 3 sınıf vardı oyunda barbarlar, aztekler ve çinliler sırasıyla turuncu, yeşil ve mor renklerindeydiler hatırladığım kadarıyla. Çeşitli yerlere kule dikebiliyordunuz, adamların gideceği yönü (yukarı,aşağı) belirleyen tabelalar vardı, barbarlar için parayı kadınlar madenden çıkarıyordu, bazı kafeste olan askerlerimizi kırıp çıkarıyolardı. Her classın çeşitli güçlü savaşçıları vardı, devleri vardı, healer vs. Ve en önemlisi oyunun simgesinde parça but vardı yada parça but yiyen barbar kral aklıma takıldı uzun süredir bulamıyorum belki bilenininiz vardır. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Oyun adı Swords and SoldiersSwords and Soldiers
Cod Warzone 2 Düşük FPS Sorunu
Merhaba, yazın sonunda bir sistem toplamıştım sistemin testlerine baktığımda 120+ fps gözüküyordu fakat kendim oynadığımda 80fps max alabiliyorum. Sebebi ne olabilir özel bir ayarı var mı? Eğer sistem gereksinimleri karşılamıyor ise 144+ fps oynayabileciğim bir şekilde nasıl bir yükseltme yapabilirim. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. Bilgisayar donanımlarımı ekte bırakıyourm.
Servis Ücreti Hakkında
Merhaba
5000 TL Sistem Tavsiyesi Alabilir Miyim?
Merhaba 5000 TL bütçem var Ryzen 5 3600 kullanacak şekilde bir sistem toplamak istiyorum. SSD VS HDD hariç fiyat olacak onları ekstra ekleyeceğim. Şuan kullandığım ekran kartı 1050 ti benim için yeterli yeni nesil bu civarlarda bir ekran kartı işimi görecektir. Şimdiden teşekkür ederim.
i5 9400F Yüksek Isı Değerleri (100C)
SSD Aldım PC Donuyor
|
İ3 8100 + 1050Ti Darboğaz Yaşıyorum
|
Amazon eGiftCard Hakkında
|
C bilen biri yardım edebilir mi?
|
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.358 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware