Şimdi Ara

i5 9400F Yüksek Isı Değerleri (100C)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba işlemciyi bugün 4 aylık ikinci el olarak aldım termal macun fan vs. kontrol ettim sağlam bir şekilde birkaç kez denedim. Fakat boştayken 60 derecedeseyrediyor sıcaklık. Oyuna girdiğimde ise COD WARZONE ve Valorant oyunlarında denedim sıcaklık değeri 100 dereceye çıkıp işlemci hızını tam performansta kullanmıyor. Nedeni ne olabilir acaba acaba işlemcide bir bozukluk vs. olabilir mi. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Fan oturmamistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanı çıkartıp takın normal şartlar altında 100 dereceyi görmesi imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termal macunu düzgünce taşırmadan ince bir tabaka olarak sürün daha sonra soğutucuyu tam oturacak şekilde takın. Sıcaklık değeri çok fazla. Bu arada stok soğutucu kullanıyorsanız değiştirmenizde yarar var. 109 TL ye rampage chill soğutucu sıcak fırsatlar bölümünde konusu var inceleyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/everest-rampage-chill-200-109-tl-yari-fiyatina-islemci-sogutucu--143693189
  • 3 kere termal macunu değiştirdim ince bir tabaka halinde tam oturduğunada eminim stok fan çok iyi değil doğru ama bu değerlere çıkmada normal değil farklı sebepleri olabilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1050ti gpu sıcaklık limiti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.