Şimdi Ara

i7 8700K Sıcaklık değerlerim normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde i7 8700K işlemci mevcut bu işlemciye 1 sene önce delid yaptırdım 1 sene boyunca 60 dereceyi geçmiyordu işlemcim ama şimdi sıcaklıkların artmasından mıdır anlamadığım şekilde değerlerin yükseldiğini gözlemledim. cooler master masterliquid ml240l sıvı soğutma işlemcisini kullanıyorum. 1 Yıldır termal macun değiştirmedim ve 40 dk overwatch sonrası sıcaklık değerlerim şu şekilde : i7 8700K  Sıcaklık değerlerim normal mi ?

Oyun içi bakmaya çalışıyorum sıcaklık current 45-60 derece seyrediyor ama bu ani sıçrayışların sebebini sormak istiyorum sizce normal mi ? yoksa tekrar delid yaptırmalımıyım. Yoksa termal macun mu değiştirmeliyim tecrubesizliğim için kusura bakmayın sıcaklık konusunda çok sıkıntı çektiğim için hassas davranıyorum zaman ayıran herkese teşekkürler.

• Delid vakti gelmiştir Intel in sürdüğü macunun vakti dolmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Delid vakti gelmiştir Intel in sürdüğü macunun vakti dolmuş
    Geçen sene donanımhaberden hakan abiye yaptırmıştım delid işlemini delid yaptırmadan önce oyunlarda maks değeri 88 e dayandığı oluyordu bütün çekirdeklerin.Yaptırdıktan sonra ısı sorunu kayboldu ama 2. ye delid yapılıyor mu bilmiyorum ve bu delid işlemi 3-4 sene gider deniliyordu
  • Gerçi yukarda delid oldu yazmışsın bu saatte mazur gör O zaman normal macunu yenileceksin ve birazda klima power bu günlerde havalar iscak azcik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 21 Mayıs 2020; 4:29:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Gerçi yukarda delid oldu yazmışsın bu saatte mazur gör O zaman normal macunu yenileceksin ve birazda klima power bu günlerde havalar iscak azcik :)
    Estafurullah hocam ne demek. Macunu yenileyeyim ah işte birde evde klima olsa birde evin konumu öyle bir yerdeki güneşin doğumundan bir başlıyor batana kadar bize bakıyor akşam oluncada duvarlar soğumak bilmiyor valla ne olacak bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.