Şimdi Ara

23 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış kız ayarlanabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızın ağzını arattık ne yapıcam sevgiliyi demiş üstüne sınıftan kimseyle çıkmam demiş.(Aynı sınıftayız) Dediğim gibi kız 22 yaşında hiç sevgilisi olmamış ve bu konuda çok isteksiz. Kızla hiç muhatabım yok sadece kız kankilerini tanıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
    Edit : Kız benden 1 yaş büyük.
    Kız muhafazakar birisi gibi durmuyor zaten kapalı değil. Ayrıca evin tek çocuğu.
    Üni son sınıftayız bunun için son sınıfı bekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatsumi Senpai -- 25 Ekim 2014; 16:35:03 >

• 23 yaşına kadar sevgilisi olmamış kızın tipi nasıldır merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

23 yaşına kadar sevgilisi olmamış kızın tipi nasıldır merak ettim.

Bir sıkıntıda o zaten kız güzel ve bakımlı.
  • quote:

23 yaşında hiç kız arkadaşı olmayan erkek bulursun ama kız bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

23 yaşında hiç kız arkadaşı olmayan erkek bulursun ama kız bulamazsın

ABİ CİDDİ CİDDİ OLMAMIŞ. KIZ GÜZEL OLMASA TAMAM DİYECEĞİM DE TR ORT. ÜSTÜNDE BİRDE.
  • quote:

Niye benim karşıma çıkmaz 23 yaşında bakımlı güzel ve de 0 km kız...

Neyse, arkadaş olarak başlayabilirsin, madem çevresindekileri tanıyorsun işin daha da kolay. Tanışmanın bi yolunu bul ve aman haa sakın kıza " senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın " diye aptal saptal sorular sorma, unutma bu sorular 15 yaşındaki kızlar için geçerlidir. 23 yaşındaki bi kız kimseyle çıkmadıysa ve güzelse ya beyaz atlısını arıyordur ya da ona arkadaş olarak daha önce hiç bi erkek sokulmayıp direk mevzuya girdiği için birlikte olmamıştır. Sen farklı ol, kızı sıkmayacak şekilde sadece arkadaş modunda devam et ama azıcık da kendini göster hani sahiplencek ondan hoşlandığını, ileriye dönük ciddi birliktelik düşündüğünü belli edecek şekilde, sen hele tanış da hocam gerisi gelir.

Tanışmak için, kızın kankilerinden yardım iste ne bileyim birlikte bi aktivite filan yapmayı teklif et orda tanışırsın. Sonra muhabbeti koyulaştırıp arkadaş olursun.

• Kardesim ciddi dusuyorsan 2 yil bekle hayslin olsun, sonra evlrnirsin hrlalin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Nusra

Kızın ağzını arattık ne yapıcam sevgiliyi demiş üstüne sınıftan kimseyle çıkmam demiş.(Aynı sınıftayız) Dediğim gibi kız 23 yaşında hiç sevgilisi olmamış ve bu konuda çok isteksiz. Kızla hiç muhatabım yok sadece kız kankilerini tanıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

takım elbise giy saçları arkaya cölele. sonra agzına gül al sınıfa moonwalk yaparak gir ve de benimle çıkar mısın de. görünüşe göre öyle bir şey bekliyor hanımefendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Neyse, arkadaş olarak başlayabilirsin, madem çevresindekileri tanıyorsun işin daha da kolay. Tanışmanın bi yolunu bul ve aman haa sakın kıza " senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın " diye aptal saptal sorular sorma, unutma bu sorular 15 yaşındaki kızlar için geçerlidir. 23 yaşındaki bi kız kimseyle çıkmadıysa ve güzelse ya beyaz atlısını arıyordur ya da ona arkadaş olarak daha önce hiç bi erkek sokulmayıp direk mevzuya girdiği için birlikte olmamıştır. Sen farklı ol, kızı sıkmayacak şekilde sadece arkadaş modunda devam et ama azıcık da kendini göster hani sahiplencek ondan hoşlandığını, ileriye dönük ciddi birliktelik düşündüğünü belli edecek şekilde, sen hele tanış da hocam gerisi gelir.

Tanışmak için, kızın kankilerinden yardım iste ne bileyim birlikte bi aktivite filan yapmayı teklif et orda tanışırsın. Sonra muhabbeti koyulaştırıp arkadaş olursun.

Bunlar tam kız tayfası 4 kişiler ve sürekli beraber takılıyorlar etrafında erkek sinek bile uçmuyor. Aralarına sızamam sızsam bile anında niyet belli olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Bunlar tam kız tayfası 4 kişiler ve sürekli beraber takılıyorlar etrafında erkek sinek bile uçmuyor. Aralarına sızamam sızsam bile anında niyet belli olur.

boşver o kızı sana hayatı zindan eder tecrübeyle sabit

• başlık fena sakat lan, beynım yandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

başlık fena sakat lan, beynım yandı
    Sanmam.Bırak kendi dünyasında mutlu yaşasın.Girip kötüleştirme.
  • Ortalama üzeri güzellikte, hiç erkek arkadaşı olmamış ve istemiyorsa kız arkadaşlarına biraz temkinli olmalarını önerebilirsin. Şaka bir yana öyle şeyler kalmadı biraz araştır önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 25 Ekim 2014; 10:13:56 >
  • Doğru bir şekilde yaklaşırsan kızın gönlünü çelebilirsin önemli olan doğru bir şekilde yaklaşman ve doğru kişi olman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vercutel

Bu mesaj silindi.
    kardeşim aynı kızdanmı bahsediyoruz acaba nerde okuyosun :)
  • o simdi alev alevdir

• Tecrubeli olursa daha iyi

• Ya bu durumda kız ya lezbiyendir yada aşırı kezban.
    Boşver o kızı kanka.Hayatın zindan olmasın.

• Kiz ya aseksuel ya lezbiyendir

• quote:

Kızın ağzını arattık ne yapıcam sevgiliyi demiş üstüne sınıftan kimseyle çıkmam demiş.(Aynı sınıftayız) Dediğim gibi kız 23 yaşında hiç sevgilisi olmamış ve bu konuda çok isteksiz. Kızla hiç muhatabım yok sadece kız kankilerini tanıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

Okulun bitmesine kısa bir süre yoksa eğer kesinlikle aynı sınıftan biriyle çıkma. Benim düştüğüm duruma düşme
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.