Şimdi Ara

23 yaşında hiç erkek arkadaşı olmamış kız ayarlanabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flörtü, seks hayatı olmuştur illa kadınlara bu kadar çabuk güvenmeyin
  • ayarlar menüsünden ayarlanılabilir
  • neden sevgilisinin olmadıgını biliyor musun ? Bir de kızın özellikleri nedir , neyi sever bunları düsün bi
  • yengende öyle derdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Doğru bir şekilde yaklaşırsan kızın gönlünü çelebilirsin önemli olan doğru bir şekilde yaklaşman ve doğru kişi olman.

/>

kardeş ben senin avatarını ne zaman görsem gülüyorum
  • Gülün diye koyuyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

Ortalama üzeri güzellikte, hiç erkek arkadaşı olmamış ve istemiyorsa kız arkadaşlarına biraz temkinli olmalarını önerebilirsin. Şaka bir yana öyle şeyler kalmadı biraz araştır önce.

Bizzat en iyi arkadaşına söylemiş o da bana söyledi. Hiç olmamış bende çok şaşırdım ama dediğim gibi kız sadece kendi kız tayfasıyla takılıyor kuzey kore gibi dışa kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

kardeşim aynı kızdanmı bahsediyoruz acaba nerde okuyosun :)

Özelden cevaplayabilirim
  • Denemekten kim ölmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

23 yaşında hiç kız arkadaşı olmayan erkek bulursun ama kız bulamazsın

İşte tespit diye buna derim

• Kız ayarlanamaz ama kıza format at bence daha mantıklı

• Kendine aşık etmedikten sonra ölse senle olmaz o kız. Öyle birini tanıyorum.

Kız yıllarca aşık olmayı beklemis. O yüzden işin içinde aşk yoksa unut sen o işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Kendine aşık etmedikten sonra ölse senle olmaz o kız. Öyle birini tanıyorum.

Kız yıllarca aşık olmayı beklemis. O yüzden işin içinde aşk yoksa unut sen o işi.

Aşık olmadığına eminim. Hatta kız gıcık bile olabilir çünkü benim yakın arkadaşım onun yakın bir arkadaşını aldattı. (Kız haklı olduğu için onun tarafında durdum ama bundan ders çıkarmışlar sanırım)
  • El nusra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

El nusra ?

Şşşşşş
  • O tarz bir kaç bildiğim tanıdığım kız arkadaşım var yaş 23-24 değil ama 19-20 varlar. Gerek duymuyorlar, ihtiyacım yok diyorlar yada olacaksa tam olsun diyorlar. Kolay kolay beğenmezler kimseyi yukarıda ki bir arkadaşımın da dediği gibi kendine aşık etmedikten sonra o kız hayatta ne senle ne de başkasıyla çıkar. Kolay gelsin.
  • Şu an konuştuğum kız aynı durumda, tek fark 19 yaşında ben de ilk başlarda tereddütlü yaklaştım ama sanırım kızın gerçekten sevgilisi olmamış. Yani hem bana öyle dedi zaten hem de tavırlarından da belli. Yukarıda bir arkadaş güzel demiş, arkadaşça yaklaşmayıp direkt yaklaşıyordur erkekler kız da o yüzden sevgili yapmamıştır demiş. İnan bana kaybedilen tek nokta bu, şu an kızla çok iyi gittiğimizi düşünüyorum yani en azından sevgilisi olmamış bir kıza göre. Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek sana da hayırlısı diyelim. Ayarlanamaz diye bir şey yoktur.
  • lezdir
  • o kızda bir yamuk olabilir kardeşim temkinli yaklaş
  • kız güzelse ve o yaşa kadar sevgilisi olmadıysa uzak dur ondan.Bu işte bi iş var.Oltaya gelirsin mazallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.