Şimdi Ara

20 yaş üstü hiç sevgilisi olmamış olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • etrafınızda sevgilisiyle gezen tipleri kıskanmadan nasıl yaşıyorsunuz. sevgilisizliği düşünmeden okulda nasıl başarılı olabiliyorsunuz. sabahları nasıl uyanıyorsunuz anlatın. 23 yaşındayım 5.sınıftan beri ilk kez uzun süre sevgilisiz kaldım. 3 yıldır mal gibi yaşıyorum evden çıkmıyorum sürekli yorgunum çift görmeye de dayanamıyorum.

• Benim lise sonda olmuştu faceden bulmuştum 2 seneden az sürdü ama çok güzel bir anım oldu. Ondan sonra da olmadı çünkü arayışı bıraktım. Çok boş gelmeye başladı. Ancak evlenmek istediğimde bir kaç tane ayarlarım kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @turbolinea varken bize laf düşmez
  • Kıskanıyorum.Fakat başarısızlığa alıştım artık.Kimsenin bana bakmayacağını biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yaşındayım, 1 sene sonra bu kategoriye girerim sanırım.
    Eskiden baya takardım, oldukça derin sevdiğim (o zamanlar) platonik aşklarım bile vardı.

Şimdi mi ? Açıkcası umrumda değil, hatta sevgili yapmak bile istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın, sevgili bulamayıp uzanamadığım ciğere mundar demiyorum ki istesem birkaç kızla sevgili olma şansım da vardı.
    Hepsinin güçlüyü seçen, sürekli kendini haklı gören varlıklar olduğunu farkettim.
    Artık cinsel duygular dışında bir şey hissetmiyorum.

En fazla fbuddy olurum.
    Çok da ihtiyacım yok sol elim işlevini yerine getiriyor, baktım 31'den sıkıldım fbuddy bulamadım eskorta giderim.
  • Kıskanmıyorum kimseyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27 yaşımdayım. hayatımda 1 kişiyi sevdim. o da 8 yıllık sevgi. karşılığı var mı bilmiyorum. Haziranda göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnm de 2017 beri yok. kimseye yurumuyorum yuruyene de soguk davranıyom

yas 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 7 Mart 2019; 9:19:53 >
  • Yaş 24 bırak sevgili olmayı bu yaşıma kadar bir kızla konuşmuşluğum bile yoktur Nasıl dayanıyosun kısmına gelince şöyle dayanıyorum sokakta gördüğüm çiftlere ve kızlara kesinlikle bakmıyorum isterse karşımdaki adriana lima olsun gene bakmıyorum kızların olduğu dizileri filimleri izlemiyorum yani anlayacağın dünyada öyle bir cinsiyet yokmuş gibi davranıyorum sonuç olarak böyle böyle 24 yaşına geldik bundan sonrada böyle devam eder

• 20 yaşındayım ve hiç olmadı. Kız arkadaşlarım çok oldu ki hala var. Çok da umrumda değil açıkçası. Ben daha kendime bakamıyorum, bir başkasını nasıl önemseyeyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

27 yaşımdayım. hayatımda 1 kişiyi sevdim. o da 8 yıllık sevgi. karşılığı var mı bilmiyorum. Haziranda göreceğiz.
    Kral aynı durumdayız ama benim yaş 21 benimkide 8 yıllık yaşananlardan sonra kısa zamanda tekrar cikacam karşısına

• Taketer v2 T kullanıcısına yanıt
    Benim durum biraz daha farklı. Bu süreç boyunca konuşuyoruz. 2017de sözlendi. Sonra söz bozuldu. Şimdi konuşuyoruz yazın belli olur her şey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işten, trafikten, hobilerinizden nasıl zaman buluyorsunuz da üstüne bir de sevigli istiyor yada buluyorsunuz?

Yani memur gibi çalışsan bile istanbulda, 8-5 çalışıp, o saatte işten çıkıp eve gitmen 8'i bulacak. o saatte yorgun gelip yemek yiyip, duş alıp, dinlendiğinde zaten saat 10-11 olacak. E yarın için erken kalkman lazım. Hemen yatıyorsun.

Bu süre içinde nasıl sevgiliye ayıracak zaman bulabiliyorsunuz?

Haftasonu gelincede insan kendine, hobilerine ve dinlenmeye zaman ayırır diye düşünüyorum.

ilginç geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Benim durum biraz daha farklı. Bu süreç boyunca konuşuyoruz. 2017de sözlendi. Sonra söz bozuldu. Şimdi konuşuyoruz yazın belli olur her şey.
    hayırlısı olur insallah
  • 26 yaşındayım, bugüne kadar sevgilinin s'sinin noktası bile olmadı. Ulan şu ülkede tüm erkekler evlense, bir ben evde kalacağım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

işten, trafikten, hobilerinizden nasıl zaman buluyorsunuz da üstüne bir de sevigli istiyor yada buluyorsunuz?

Yani memur gibi çalışsan bile istanbulda, 8-5 çalışıp, o saatte işten çıkıp eve gitmen 8'i bulacak. o saatte yorgun gelip yemek yiyip, duş alıp, dinlendiğinde zaten saat 10-11 olacak. E yarın için erken kalkman lazım. Hemen yatıyorsun.

Bu süre içinde nasıl sevgiliye ayıracak zaman bulabiliyorsunuz?

Haftasonu gelincede insan kendine, hobilerine ve dinlenmeye zaman ayırır diye düşünüyorum.

ilginç geliyor bana
    +1

• Ben varım. Açıkçası kıskanma durumu veya başka türlü bir durum yok. Aksine gördüğümde mutlu oluyorum. Insanlar gezsin dolaşsın kimle rahat hissediyorlarsa. Yeterince hayat vuruyor herkese çünkü genelde. Benim böyle bir şey yaşamama sebebim ise dıştan soğuk birisi profili çizmiş olmam. Ister istemez insanlar uzaklaşabiliyor. Mesela alışkanlık olmuş artık hep kaşlarım çatık gezerim. Ancak karakter olarak tam tersi. Ek olarak günlük insanların yaptığı konuşmaları içi boş buluyorum. Ben bir şey yaşayacaksam bile manyak, yerinde durmayan birisini isterim açıkçası. Uyumlu olacağım birisi olmazsa sahte sahte davranamam kimseye. Bu yüzden rahatsız etmiyor birlikteligimin olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

Ben varım. Açıkçası kıskanma durumu veya başka türlü bir durum yok. Aksine gördüğümde mutlu oluyorum. Insanlar gezsin dolaşsın kimle rahat hissediyorlarsa. Yeterince hayat vuruyor herkese çünkü genelde. Benim böyle bir şey yaşamama sebebim ise dıştan soğuk birisi profili çizmiş olmam. Ister istemez insanlar uzaklaşabiliyor. Mesela alışkanlık olmuş artık hep kaşlarım çatık gezerim. Ancak karakter olarak tam tersi. Ek olarak günlük insanların yaptığı konuşmaları içi boş buluyorum. Ben bir şey yaşayacaksam bile manyak, yerinde durmayan birisini isterim açıkçası. Uyumlu olacağım birisi olmazsa sahte sahte davranamam kimseye. Bu yüzden rahatsız etmiyor birlikteligimin olmaması.
    Tiple alakali birsey disaridan soguk gözükmenin sebebi bendede öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.