Şimdi Ara

25 yaş çok mu büyük beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu sene Yıldız Makina'yı kazandım.Şimdi hazırlık okursam 5 yıl olacak okul benim şu anda yaşım20 yani 25 yasında mezun olucam benım ıcın cok buyuk bır eksık mı olacak ben daha yuksek yapmayı dusunuyordum.Hazırlıgı munkun mertebe atlamaya calsıacam ama yıne de kalırsam cok canım sıkılacak gıbı ve buyuk ıhtımallede kalıcam ingilizce çok kötü çünkü.Evet arkadalar muhendıslık okuyan ve mezun olmus arkadsasların tecrubelerını aktarmasını beklıyorum.

• 30 40 yasinda onlisans okuyan adamlar var , okumak ya da universite okumak icin hic bir zaman gec degildir. Bence cok gencsin , ruh halin kotuyse o yas cok erken bile olabilir.

Ben 23 yasindayim askerligimi yaptim ve suan onlisansi kazandim bu ay icerisinde basliyacagim onlisans , lisans , yuksek lisans diye giderim artik . :)

bence yasinda bir sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşında bir şey yok. Bu benim 2. üniversite deneyimim olacak. 23 yaşındayım ve öğretmenlik kazandım.
  • 2 sene geç kalmışsın sadece. Hazırlığı da atlama bence yaşında bir şey yok, hakkıyla ingilizce öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

2 sene geç kalmışsın sadece. Hazırlığı da atlama bence yaşında bir şey yok, hakkıyla ingilizce öğren.

Yıldız'ın hazırlıgı cok kotu dıyorlar gercı sınavı gordum gecebılrı mıyım bılemıyorum ama yanı kafa cok karısık ya.
  • bnimde yaş 20 yıldız gmim kazandım bu sene bende biraz düşündüm bu konuyu ama yapacak bişiyok okuycaz 5 sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

bnimde yaş 20 yıldız gmim kazandım bu sene bende biraz düşündüm bu konuyu ama yapacak bişiyok okuycaz 5 sene

Hoşgeldin dert ortağım:S:p:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşla ne alakası var hocam tebrik ederim.. Hayatınızda başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Yaşla ne alakası var hocam tebrik ederim.. Hayatınızda başarılar..

Hocam öyle diyorsun da şimdi biz meznu olacaz atılacaz piyasaya bir ezilme dönemi yaşıcaz o dönem gecikiyor böyle olunca bir de tabi işverenin gözünde nasıl bir izlenim bırakıyor 25 yas onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Hocam öyle diyorsun da şimdi biz meznu olacaz atılacaz piyasaya bir ezilme dönemi yaşıcaz o dönem gecikiyor böyle olunca bir de tabi işverenin gözünde nasıl bir izlenim bırakıyor 25 yas onu merak ediyorum.

24 yaşındayım 3. sınıfa geçtim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

quote:

Cok var mi boyle kardes?:)Bir de cok sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

quote:

Cok var mi boyle kardes?:)Bir de cok sorun olur mu?

evet çok var. 26 yaşlara kadar var. hiçbir sorun sıkıntı olmaz. üniversitede kızlar kendinden büyük erkeklere yanaşıyorlar + tarafıda var =)

17 yaşında coluk cocukta oluyor tabi aynı sınıfta aynı dersi aldıgınız oluyor. Ama benım bu sene ev arkadaşım 18 yaşında, eskisi 27 yaşındaydı değiştirdim. daha kafa dengi oluyorlar =)

üni bitince iş konusunda da daha avantajlı olursun, yaşın büyük diye dezavantaj olacagını hiç sanmıyorum. en sonnn düşüneceğin şey bu olsun

• senin için cok büyük bir eksiklik olacak.
    1 yıl askerlik yapcan=26
    1 yıl iş arıcan=27
    yani en iyi olasılıkla 27 yaşında işe başlıcan.
    sana o yaşta kimse iş vermez. sen 27 yaşındaki birine iş verirken neye bakarsın?
    1-deneyim
    2-dil
    hangisi var sende, az bucuk dil.
    yani sen bile almazsın kendini işe.

hadiki bi alanda master gerekti, ahanda oldun 29.

o yüzden bırak okulu, git bir berberin yanına,
    abi beni al, de. başla çıraklıktan. zaten adam bulamıyorlar.
    4 yıla kendi dükkanını çok rahat açarsın.
    yani 25 te, işyeri sahibi olursun.
    okurkenki aylık harcamanıda 60 la çarparsak iyi para çıkar.
    onada araba alırsın.
    okuma boşuna yani.
    hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 2 Eylül 2012; 1:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

senin için cok büyük bir eksiklik olacak.
    1 yıl askerlik yapcan=26
    1 yıl iş arıcan=27
    sana o yaşta kimse iş vermez. sen 27 yaşındaki birine iş verirken neye bakarsın?
    1-deneyim
    2-dil

onada araba alırsın.
    okuma boşuna yani.
    hayırlı olsun!

Bir zahmet sag usttekı kutu ıcındekı x ısaretıne tıklayıverde uza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achiles1 -- 2 Eylül 2012; 1:39:21 >

• quote:

quote:

1 yıl askerlik yapcan=26
    1 yıl iş arıcan=27
    1-deneyim
    2-dil

onada araba alırsın.
    okuma boşuna yani.
    hayırlı olsun!

işte sorunun bu. çok güzel örnek oldun.
    burda hergün açılan saçma sapan YAŞ başlıklarından biride buydu. gir bak foruma bunun gibi 10larca başlık var.
    herkes aynı şeyi soruyor, YORUM İSTİYOR,
    fakat ne hikmetse,herkes DUYMAK İSTEDİGİ YORUMU bekliyor. ötekilerine kulak asmıyor.
    bak seninde işine gelmedi, cevabımı kabul etmedin.
    zaten sorunun 2 cevabı var. ya bırakırsın ya devam edersin
    şimdi ben bırak dedim, ötekiler devam dedi, ama sen bırakamazsın.
    o kadar ugraşıp kazanmıssın,
    kaydını sildirebilecekmisin? yapabilirmisin bunu?

yapamıcana dair iddaya girerim.kendinde biliyorsun bunu.
    yani kazandın,mecburen gidip okucaksın. ee daha ne o zaman. neyi soruyorsun.

ayrıca nasıl br zihniyetle bilmedigin bir meslekle ilgili, neredeyse tamamı ögrenci olan bir gruptan
    meslek için uygunlugunu yorumlamalrını istiyorsun oda ayrı bir tartışma konusu.!

madem ilk tavsiyeme uymayacaksın, 2. sine uy. 2. şuan yaz okulu vardır orda, git insanlara bi bak kaç yaşındalar.

• quote:

Evet beyler bu sene Yıldız Makina'yı kazandım.Şimdi hazırlık okursam 5 yıl olacak okul benim şu anda yaşım20 yani 25 yasında mezun olucam benım ıcın cok buyuk bır eksık mı olacak ben daha yuksek yapmayı dusunuyordum.Hazırlıgı munkun mertebe atlamaya calsıacam ama yıne de kalırsam cok canım sıkılacak gıbı ve buyuk ıhtımallede kalıcam ingilizce çok kötü çünkü.Evet arkadalar muhendıslık okuyan ve mezun olmus arkadsasların tecrubelerını aktarmasını beklıyorum.

bende 20 yaşındayım yeni başlayacagım bu sene çok var bizim gibilerden moral bozma :) Dedemin güzel bir lafı vardı.Ne acele ediyorsun evladım bekleyeninizmi var ? Benim yok valla :)
  • ya bazıları demiş işte yok berber dukkanı açarsın vs vs.

o iş arka gerektirir cevre gerektirir maddiyat ister.

birde her yere berber dukkanı acsan ne yazar 10000 de 1 tutma olasılıgı. omur boyu elınde meslegın olması kadar güzel bişrey varmı

bizim tanıdık bi abi var. makıne muhlukten mezun oldun 1994 senesınde ( unıv ısmını vermek ıstemıyorum ) kendını geliştirdi. suan demircelık fabrikasında. kalıp tasarlayıcısı çizimci aldıgı maaş 16 bin lira 10 senelık birikim var ama. emekli olsa alacagı maas 6 bın lıra adamın yaşı gecmesıne ragmen halen calısıyor.
  • quote:

quote:

quote:

1 yıl askerlik yapcan=26
    1 yıl iş arıcan=27
    1-deneyim
    2-dil

onada araba alırsın.
    okuma boşuna yani.
    hayırlı olsun!

işte sorunun bu. çok güzel örnek oldun.
    burda hergün açılan saçma sapan YAŞ başlıklarından biride buydu. gir bak foruma bunun gibi 10larca başlık var.
    herkes aynı şeyi soruyor, YORUM İSTİYOR,
    fakat ne hikmetse,herkes DUYMAK İSTEDİGİ YORUMU bekliyor. ötekilerine kulak asmıyor.
    bak seninde işine gelmedi, cevabımı kabul etmedin.
    zaten sorunun 2 cevabı var. ya bırakırsın ya devam edersin
    şimdi ben bırak dedim, ötekiler devam dedi, ama sen bırakamazsın.
    o kadar ugraşıp kazanmıssın,
    kaydını sildirebilecekmisin? yapabilirmisin bunu?

yapamıcana dair iddaya girerim.kendinde biliyorsun bunu.
    yani kazandın,mecburen gidip okucaksın. ee daha ne o zaman. neyi soruyorsun.

ayrıca nasıl br zihniyetle bilmedigin bir meslekle ilgili, neredeyse tamamı ögrenci olan bir gruptan
    meslek için uygunlugunu yorumlamalrını istiyorsun oda ayrı bir tartışma konusu.!

madem ilk tavsiyeme uymayacaksın, 2. sine uy. 2. şuan yaz okulu vardır orda, git insanlara bi bak kaç yaşındalar.

Ya birader yaşın kaç senin?Sıkıntın mı var?Alay edeceksen eger atma mesaj senın verecgın tavsıye sende kalsın.Ben ciddi yorumlar bekliyorum ayrıca bu mesajımda meslege uyum saglayabılır mıyım dıye bır soru sormadım.Yaşın dezavantajını cok yasar mıyım,bunu asmanın yolları var mıdır gıbısınden sorularla tavsıye beklıyorum buralarda forumda yası senden benden cok daha yuksek olan ınsanlarda vardır dıye dusunuyorum.Ama yine de tekrar edeyim alay edeceksen yorum atma, sana yorum at dıye yalvarmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

ya bazıları demiş işte yok berber dukkanı açarsın vs vs.

o iş arka gerektirir cevre gerektirir maddiyat ister.

birde her yere berber dukkanı acsan ne yazar 10000 de 1 tutma olasılıgı. omur boyu elınde meslegın olması kadar güzel bişrey varmı

bizim tanıdık bi abi var. makıne muhlukten mezun oldun 1994 senesınde ( unıv ısmını vermek ıstemıyorum ) kendını geliştirdi. suan demircelık fabrikasında. kalıp tasarlayıcısı çizimci aldıgı maaş 16 bin lira 10 senelık birikim var ama. emekli olsa alacagı maas 6 bın lıra adamın yaşı gecmesıne ragmen halen calısıyor.

Usta o berber lafını ortaya atan mahlukat zaten alay etmek ıcın burada.Belli ki yarası var sınırını burda cıkartmak ıstıyor.O burada yokmuş gibi davranalım, sıkılır gider.
  • bende 25de mezun olacam yapacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PomPom -- 2 Eylül 2012; 16:08:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.