Şimdi Ara

25 yaş çok mu büyük beyler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

ya bazıları demiş işte yok berber dukkanı açarsın vs vs.

o iş arka gerektirir cevre gerektirir maddiyat ister.

birde her yere berber dukkanı acsan ne yazar 10000 de 1 tutma olasılıgı. omur boyu elınde meslegın olması kadar güzel bişrey varmı

bizim tanıdık bi abi var. makıne muhlukten mezun oldun 1994 senesınde ( unıv ısmını vermek ıstemıyorum ) kendını geliştirdi. suan demircelık fabrikasında. kalıp tasarlayıcısı çizimci aldıgı maaş 16 bin lira 10 senelık birikim var ama. emekli olsa alacagı maas 6 bın lıra adamın yaşı gecmesıne ragmen halen calısıyor.

Usta o berber lafını ortaya atan mahlukat zaten alay etmek ıcın burada.Belli ki yarası var sınırını burda cıkartmak ıstıyor.O burada yokmuş gibi davranalım, sıkılır gider.

insanlar öylediler dostum kendilerinin yapamadıklrı veya yapamayacagı şeylere baskasınında yapmamasının veya yapamayacagını düşünürler böyle olmasını isterler.

sınavlar kazanmak içindir. hiç bir zaman yaşı olmaz okumanın devlet sana diyormu +25 den sonra gelme ? hayır e ee o zaman bakmasana sen mıllete. biliyorum mahallesi baskısı aile baskası su bu vs dedikoducu karılar hiç birini takma inan her aksam eve gırerken bınanın kapısında butun dedıkoducu adamlar karılar toplanmıs. cak cak her aksam bırını çekiştiriyorlar.

bunlar boş insanlar . takmayacaksın o kadar

• zoro11 benim yaşta 20 sıkıntı olmaz okumanın yaşı olmaz okurken eğitimini iyi al kalmadan bitir sıkıntı yok makine bölümünde bunu bile yaşamazsın bile

fizisyen arkadaşımız bi yorum yapmış tersliyorsun adamın fikri seni rahatlatmak için mesaj atmak zorunad değil kimse adam kendi fikririni söylemiş ve dalga felan geçmiyor rahatlamak için konu açmayın yüzlerce insan var senin durumunda foruma konu açan 4 yıl 5 yıl sıkıntısı olmaz üniversite hayatında okurken işe girip deneyim kazanırsan çok üst düzey insan olabilirsin
    yapı kredi genel müdür bilgisayar mühendisiydi 20-30 milyar arası maaşı vardı ve konuştuğumda bana ilk üniversitemi bende bırakmıştım dedi 22 yaşında başlamıştı 2. üniversitesine bunun ornekleri var olay sende bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

zoro11 benim yaşta 20 sıkıntı olmaz okumanın yaşı olmaz okurken eğitimini iyi al kalmadan bitir sıkıntı yok makine bölümünde bunu bile yaşamazsın bile

fizisyen arkadaşımız bi yorum yapmış tersliyorsun adamın fikri seni rahatlatmak için mesaj atmak zorunad değil kimse adam kendi fikririni söylemiş ve dalga felan geçmiyor rahatlamak için konu açmayın yüzlerce insan var senin durumunda foruma konu açan 4 yıl 5 yıl sıkıntısı olmaz üniversite hayatında okurken işe girip deneyim kazanırsan çok üst düzey insan olabilirsin
    yapı kredi genel müdür bilgisayar mühendisiydi 20-30 milyar arası maaşı vardı ve konuştuğumda bana ilk üniversitemi bende bırakmıştım dedi 22 yaşında başlamıştı 2. üniversitesine bunun ornekleri var olay sende bitiyor

Ya usta bak hıkayeyı begendım boyle yapıcı seylerden bahsetmek lazım.Öyle alay eder gibi girince konuya sinir yaptım bende.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

ya bazıları demiş işte yok berber dukkanı açarsın vs vs.

o iş arka gerektirir cevre gerektirir maddiyat ister.

birde her yere berber dukkanı acsan ne yazar 10000 de 1 tutma olasılıgı. omur boyu elınde meslegın olması kadar güzel bişrey varmı

bizim tanıdık bi abi var. makıne muhlukten mezun oldun 1994 senesınde ( unıv ısmını vermek ıstemıyorum ) kendını geliştirdi. suan demircelık fabrikasında. kalıp tasarlayıcısı çizimci aldıgı maaş 16 bin lira 10 senelık birikim var ama. emekli olsa alacagı maas 6 bın lıra adamın yaşı gecmesıne ragmen halen calısıyor.

Usta o berber lafını ortaya atan mahlukat zaten alay etmek ıcın burada.Belli ki yarası var sınırını burda cıkartmak ıstıyor.O burada yokmuş gibi davranalım, sıkılır gider.

insanlar öylediler dostum kendilerinin yapamadıklrı veya yapamayacagı şeylere baskasınında yapmamasının veya yapamayacagını düşünürler böyle olmasını isterler.

sınavlar kazanmak içindir. hiç bir zaman yaşı olmaz okumanın devlet sana diyormu +25 den sonra gelme ? hayır e ee o zaman bakmasana sen mıllete. biliyorum mahallesi baskısı aile baskası su bu vs dedikoducu karılar hiç birini takma inan her aksam eve gırerken bınanın kapısında butun dedıkoducu adamlar karılar toplanmıs. cak cak her aksam bırını çekiştiriyorlar.

bunlar boş insanlar . takmayacaksın o kadar

O dedikoducu karılardan cok cektım dostum.2010 da KHO ıntıbak kampından gerı dondugumde olusan baskıyı bır bılsennnnnn.

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

zoro11 benim yaşta 20 sıkıntı olmaz okumanın yaşı olmaz okurken eğitimini iyi al kalmadan bitir sıkıntı yok makine bölümünde bunu bile yaşamazsın bile

açık bir şekilde dalga geçtim dostum. bu tarz bir başlık açan herkeslede çok rahat dalga geçebilirim.
    yineliyorum, siz bu tarz başlık açan birine "duymak istedigi cevabı" yani " evet yaparsın,evet olur" demediginiz sürece
    yazdıklarınız burda kalır. (mesela sen, müdür dedin,20m-30m dedin hemen yelkenler suya indi. ben makina okucam bilgisayar ne alaka demedi.!)
    o yüzden sizde ciddi bir cevap vermeyin.

şimdi forumdaki 100bin üye çıksa deseki, hayır 25 ten sonra bu işi yapmak çok zor dese, bölüme kayıt bile yaptırmadan
    tekrar sınava hazırlanabilirmisin diye sormak lazım bu tarz başlıklara!
    tabi bunu ben yukarda sordum ama cevap yerine yaşımı sorguluyor, atar yapıyor,kaale almayın diyor.
    yani cevap veremiyor.
    başka bir detay, tercih yaparken ben 25 te sonra bu meslekte zorlanırmıyım diye araştırma yapılmışmı?
    demi yani. buda cevap ister. gerçi, bunu yapan biri neden böle bir başlık açarki :))

o yüzden, gülerim,alaya alırım! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 2 Eylül 2012; 18:40:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.