Şimdi Ara

23 yaş geç bir yaş mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam anlamıyla abartısız 0 olan biri için 23 yaş geç midir yeni bir hayat için? toparlanmak 30u bulur herkes millet 20lerinde düzen kurmuşken

• Eger derdin evlenip cocuk yapmak aile babasi olmaksa gec olabilir

Ama gercekten hayati iliklerine kadar yasamak icin gec degil aksine tam zamani onlu yaslardaki gibi degilsin hayattan ne istedigini biliyorsun

Insanlarin ne dusundugune gore yasayacaksan sictin kardesim hem de buyuk sictin
  • Değil bence
  • kim 20 yaşında düzen kuruyor yav :d

• yaş 25 0'ım.

Uğraşıyoruz... Çıkış yolu arıyorum.

- Önceden kredi çekip bir şeyler alabiliyordun, şimdi o da yalan oldu. Birikim yaparak kazanım elde edemiyorum.

Çareyi hisseler, kripto piyasasında arayacağım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 4 Kasım 2022; 1:10:20 >
  • bak 25 i görenler bile akıllanmamış hala kriptodan teyyare yaşıyor
  • lowss kullanıcısına yanıt
    geç kalmışlık hissi, zaman algısı ile alakalı sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaş 23 hiç olmadı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 yaşındayım 21 yaşında kız arkadaşım var.
    Bazıları sübyancı dese de alan razı veren razı…
  • Henry Rollins kullanıcısına yanıt
    20lerinde kuruyor en azından çoğu insan 22-23-24 olsun, benim düzen kurmam +30dan aşağı olur mu bilmiyorum
  • Kral kim kurmuş düzen 22 yaşında 24 yaşında Allah aşkına. Sayılıdır ya. Millet o yaşta üni den beş parasız mezun oluyor biede is bulamıyor. 0 dan kastın para ise bir yere girer çalışırsın. Sonra orda sana değişik fırsatlar çıkarı hayat ve sen başka yollara sparsin. 30 u düşlerken 25 inde halletmiş olursun. Kısmet her şey. Bence gereksiz tribe girmişsin. Ülkenin şu döneminde ve iğrenç ekonomisinde birikimi geçtim millet mont alamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 5 Kasım 2022; 7:22:11 >
  • 23 yaşındayım 30da evlensem 7 senem var. İnşaat mühendisiyim, 2 sene içinde mimarda olursam benim iş tamam zaten. Sonra full birikim yatırım. Geç kalmışlık neye göre kime göre 30 yaşına kadar bence insan hiçbir şey için geç kalmamış demektir 30dan sonra geç kalabilirsin. 24 yaşında sıfırdan mimarlık okuyan adamlar biliyorum ben. 28inde mezun olsa bu adam ölmüş bitmiş demektir o zaman. O yüzden çok takmaya gerek yok. Zaman göreli. 20 yaşında her şeyi olan adamın 5 sene sonra her şeyi olacağının garantisi yok. Belki işleri kötü gidecek , boşanacak 25 yaşında sıfırdan bir daha başlaması gerekecek. Bu yüzden sonuçtan ziyade gidişata odaklanmak lazım.
  • Çok geç bir yaş artık senin için her şey bitti
  • yaş 30 ve sıfırım

• quote:

Orijinalden alıntı: LastStand

yaş 30 ve sıfırım

Kendine inanırsan her şeyi başarabilirsin

• 23 yaş geç falan değil, hatta "geç mi?" diye sormak bile ayıp.

Kendi etrafınıza göre değerlendiriyorsunuz sanırım.
  • takip ettiğim bir amerikalı dediki

"ben 10 sene önce ailemin evinde çocugum ve eşimle birlikte yaşıyordum."
    şuan adamın devasa bir evi var, araba motor vinç her ne ararsan var adamda.
    "10 sene önce ben 43 yaşındaydım" diyor adam.

43-23= 20 sene
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    23 yaş geç bir yaş mı
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    alakayı anlamadım ama iyi dedin kral asdasdasd
  • Ruhun senden ayrılmadıkça her yaşta düzen kurabilirsin, geç olması için ölmüş olman lazım.

Kendini yaşla sınırlama ve herkesin girmeye çalıştığı kalıba da girmene gerek yok.

Evin olmasın karın olmasın ne olacak, karavanda kafa dengi arkadaşınla kal ne olmuş bu da bir düzendir.

Her zaman her şeyin hayırlısını istemek gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.