Şimdi Ara

23 yaş geç bir yaş mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sen bir diyalog, kesit falan paylaştın ya ben de o tarz bir şey paylaşayım dedim   sağol

• khanstern kullanıcısına yanıt
    evim olmasın karım olmasın mı
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

gel sarılalım aynıyız.

• 23 yaşındayım, türkiye standartlarına göre iyi bir gelirim var diyebilirim. Fakat 18 yaşındaki mutluluğumun yarısı yok, yaş geç değil de, mutluluk için biraz geç bir yaş gibi. Yada ben çok depresifim, bilmiyorum.
    Eskiden beş parasız sevgilimle sinemada kola cips yaparken aldığım keyfi, lüks bir restorantta daha güzel daha sevdiğim bir kızla alamıyorum.
    Oynadığım bilgisayar oyunları keza aynı şekilde.
    Afedersin masturbasyon bile sıkıcı.
    Yeni teknolojik cihazlar alıyorum kendime, hiç birine heycanlanmıyorum.
    Hedefim güzel bir araba almak, fakat sonra?
    Hayat bana mı çok anlamsız gelmeye başladı, yoksa ben mi depresyondayım arkadaşlar?
    Çevremde beni rahatsız eden, mutsuz eden bir olay yok. Babam her gün içer sadece, buda bana dokunmaz, ailemle aram iyidir, keza kız arkadaşımla da öyle.
    Nedir bunun çözümü?
    Maddiyat hiç umrumda değil son bir kaç aydır, maneviyatın çözümü lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 9 Kasım 2022; 1:39:47 >

• Ne düzeni
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt

sana rahat batmıs

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    hayatın gidişatı olarak
  • lowss kullanıcısına yanıt
    Sen de iyice öldürdün bizi hocam. Evlenmek için nasıl geç olabilir? 4 yıllık üniversite okumuş biri zaten en erken 22 yaşında mezun oluyor. Okulda birini bulup peşine nikah mı yapsın iş bulmadan?

Aslında olayın yaş ile ilgili değil şartlarla ilgili olduğunu anlamak gerek. Bu şartların sağlanması herkes için aynı zamanlara denk gelmiyor elbet ancak genelde çoğu insan 30 yaşına kadar gerekli şartları sağlamış ve evlenmiş oluyor. Tabi bahsedilen yaş lisans mezunu olduğu varsayılan bir erkek için geçerli. Kişi eğer lise mezuniyeti peşine hemen iş sahibi olduysa daha 18 yaşında hayata atılmış oluyor. Kendi geçimini sağlayabilen ve sosyal açıdan kendini geliştirmiş bir insan ortalama bir tip ise ve seçici olmazsa çok sürmeden evlenebilir bence. Bu kişi de 19-20 yaşında gayet tabi evlenmiş olabilir. Bu örneğe göre 30 yaşında evlenen kişi çok geç kalmış gibi gözüküyor ya neyse.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Etik değil hocam ama aynen dediğiniz gibi alan razı veren razı ise erkek açısından güzel olmalı. Çok sürerse kabak tadı verebilir ama
  • Eminem Bağımlısı Genç kullanıcısına yanıt
    Sen doymuşsun hocam. Muhtemelen hayatın da rutine binmiş. Geleceğinden endişe etmiyor, hayatta kalmak için savaş vermiyorsan zevk almaman normal. Sana kamp yapmanı öneririm.
  • Değil

• 28 yaşındayım sıfır oğlu sıfırım şuan. Geçse geç ne yapalım. Güzel iş, güzel bir aile, güzel bir 40 yıl eee sonrası ölüm. Yaşamaya pek gerek olduğunu düşünmüyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.