Şimdi Ara

sabah eve yarasa girdi ama şimdi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sabahdan beri yarasayla birlikde yaşıyorum epey kovaladım bi ara wc çıktım .. mak için:) sonra ava devam etmek için tuvaletten çıktım ama yarasa yok.
    1.Nereye saklanmış olabilir
    2.Isırsa bişi yaparmı
    3.gece yaklaşıyo onla birlikde uyuyamak allah muhafaza boxler yatıyorum kopartır filan

yorumlar için şimdiden teşşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evine Yarasa Girdiyse Ne Yapmalısın?

Evinize bir yarasa girmesi rahatsız edici olabilir, ancak çoğu zaman zararsızdır. İşte eve giren bir yarasayla ilgili bilmen gerekenler:

• Nereye Saklanır: Yarasalar genellikle karanlık ve serin yerlerde saklanırlar. Dolaplar, çatı katları ve duvar boşlukları gibi alanları kontrol et.
    • Kaç Gün Yaşar: Yarasalar, yiyecek ve suya erişimleri olduğu sürece evde birkaç gün yaşayabilirler. Ancak genellikle birkaç saat içinde dışarı çıkmaya çalışırlar.
    • Ne Anlama Gelir: Bir yarasa eve girmesi, genellikle bir açıklık veya çatlak olduğunu gösterir. Evinizin dışını çatlaklar veya delikler açısından kontrol et.
    • Bulamıyorsan: Yarasayı bulamıyorsan, sakin olmaya çalış. Yarasalar genellikle kendi başlarına dışarı çıkarlar. Ancak birkaç gün sonra hala yoksa, bir profesyonele başvurmalısın.

Yarasalar Neden Eve Girer ve Nasıl Önlenir?

Yarasalar, yuva yapmak veya böcek aramak için eve girebilirler. Eve yarasa girmesini önlemek için şu adımları uygulamalısın:

• Açıklıkları Kapat: Tüm çatlakları ve delikleri kapatarak yarasaların girmesini engelle.
    • Böcekleri Kontrol Et: Evin içinde böcekleri kontrol et, çünkü yarasalar böceklerle beslenir.
    • Gece Işıkları Kullanma: Yarasalar geceleri aktiftir, bu nedenle geceleri dışarıda ışık kullanmaktan kaçın.
    • Profesyonel Yardım Al: Sürekli eve yarasa giriyorsa, çatlakları kapatmak veya yarasaları uzaklaştırmak için bir profesyonele başvur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geçen gece bizim evede girdi ay tutulmasında kovaladık biraz çıkmıştır sizin evdenden çıkmıştır büyük ihtimal.Isırırsa kuduz olabilirsiniz ve çarpmasıda acıtır
  • kuduzmu ben daha çok gencim
  • Bizim evede girmişti perdeleri vura vura eskittik nerdeyse kanepelerin altına kadar baktık yoktu. Çıktı zannettik. Rahatladık . Bir de baktık 3 gün sonra ortaya çıkmış babam süpürgeyle vurarak dışarı atmış. Yani çıktı diye rahatlamayın her yerde olabilir.
  • öldürenleri bile var ciddiym
  • Geçmiş olsun 1 hafta eve girme sen.
  • Ben öldürdüm yarasayı hızlı uçuyor zaten yastığı attım üstüne birde balkon camına şak bir oturtu 2 ye ayrılmıştı yarasa
  • beyler bi yardımcı olun ev 3 oda 1 solon nerde olabilir
  • yarasa ne yer onu bi araştır sonra her odaya wc ye banyoya ne yiyorsa koy ve gördüğün yerde öp
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****oslu67

beyler bi yardımcı olun ev 3 oda 1 solon nerde olabilir

aynısı bi akrabamın basına geldı 3 4 kere cıkdı evde perdelerın falan arkasına dıkkat et nerde olabılır derken karanlık yerlerı secer
  • evdeki açık baca deliklerini de kontrol ediniz..
  • perdelerin üst kısımlarına bak. Ayağını iliştirip sallana sallana yatar çünkü onlar.

Hiç öyle yatağın altına fln bakma.
  • vampir bu ne yapacaa belli olmaz (..--ıı yani yarasa)
  • kedidir o kedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.