Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM EVE GELİYOR BEYLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DERSHANEDEN 1 HAFTA ÖNCE TANIŞTIĞIM BİR KIZI EVE FİLM İZLEMEYE DAVET ETTİM AMA GERÇEKTEN KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNEREK ÇAĞIRMADIM ODA KABUL ETTİ. FİLM İZLİCEZDE SİZCE BU KIZ BAŞKA NİYETLE Mİ GELİYOR ARKADAŞLAR YADA BEN O NİYETLE ÇAĞIRDIĞIMIMI SANIYOR OLABİLİR.

• Hayır. İyi niyetle geliyor kesinlikle. Öyle kızlar hemen sevgilisi olmadığı birisinin evine gitmez yiyişmek için. Hele liseliyseniz hiç bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Hayır. İyi niyetle geliyor kesinlikle. Öyle kızlar hemen sevgilisi olmadığı birisinin evine gitmez yiyişmek için. Hele liseliyseniz hiç bekleme.

arkadaş şaka yapmış heralde

kız yollu ortak
  • hayır dostum mezunum.
  • Sakın kızın üstüne atlama Kız atlarsa ancak öyle parçala !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuz_insan

hayır dostum mezunum.

Kız mezun mu ?
  • Yarın Akşam Bizede Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Hafta önce tanıştın ve şimdi eve geliyor enteresan...Ve sadece film izlemek başka bişey yok yani bizde yedik tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dærk

quote:

hayır dostum mezunum.

Kız mezun mu ?

evet panpa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Hayır. İyi niyetle geliyor kesinlikle. Öyle kızlar hemen sevgilisi olmadığı birisinin evine gitmez yiyişmek için. Hele liseliyseniz hiç bekleme.

• 2 ay sonra beyler kız hamileymiş diye konu açmamak için önlemini almayı unutma
  • beyler eve çağırma olayıda öle abazanlıktan değil sizin gibi ben kızı film önermiştim oda pc bozuk dedi bende o zman müsaitsen bize gel dedim izleriz dedim olay böle gelişti beyler napam la +18 yasammı ki belki ilk ve son şansımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

2 ay sonra beyler kız hamileymiş diye konu açmamak için önlemini almayı unutma
  • quote:

beyler eve çağırma olayıda öle abazanlıktan değil sizin gibi ben kızı film önermiştim oda pc bozuk dedi bende o zman müsaitsen bize gel dedim izleriz dedim olay böle gelişti beyler napam la +18 yasammı ki belki ilk ve son şansımdır.

Bizde sinevizyon var hocam.Sen kızı al bize gel.Beraber izleriz (Kötü niyet yok )

• Ben onu çok denedim abi 10. dkdan sonra herşey kopuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Ben onu çok denedim abi 10. dkdan sonra herşey kopuyo

kardeşim bende kıza acıyorum valla ilk defa bir kız eve geliyor ve olursa ilk defa olur kızın halini siz düşünün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dærk

quote:

hayır dostum mezunum.

Kız mezun mu ?

evet panpa..

ilkokuldan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levot -- 20 Şubat 2011; 21:50:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Ben onu çok denedim abi 10. dkdan sonra herşey kopuyo

kardeşim bende kıza acıyorum valla ilk defa bir kız eve geliyor ve olursa ilk defa olur kızın halini siz düşünün.

Adam liseden mezun ve daha fişeklememiş.
  • Çağırma amacın neyse onu yap, işaretlediğin ilk şık doğru çıkar hep unutma.
  • Parcala onu sampiyon :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.