ya eve biri gelirse? ayrıca sen önlemini al atlar üstüne sonra hamile kaldı diye konu açmaayrıca nasıl dedi.Çok hevesli mi dedi yani o anki durumu nasıldı?Ayrıca 1 haftada tanıştığının evine giden...bilmiyorum yani :S
Yalnizmi izliceksiniz filmi.
quote:
Orijinalden alıntı: mutsuz_insan
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Ben onu çok denedim abi 10. dkdan sonra herşey kopuyo
kardeşim bende kıza acıyorum valla ilk defa bir kız eve geliyor ve olursa ilk defa olur kızın halini siz düşünün.
Lan ne olacak amerikan pastası 1, 3 kez arka arkaya
Tabi ki onun da aklından öyle şeyler geçiyor. Sen inanabiliyor musun 18 yaşını geçmiş bir kızın eve atma tarzı hikayeleri hiç duymadığına?
up up
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Hayır. İyi niyetle geliyor kesinlikle. Öyle kızlar hemen sevgilisi olmadığı birisinin evine gitmez yiyişmek için. Hele liseliyseniz hiç bekleme.
Hafif denersin olmassa film izlemekle kalırsın
Kızın bundan haberi var mı?
organ mafyası olmasın
Hocam bence sakın askintilik yapma. Burada bide sen demissin kıza. Bana bikere kız demişti'ses sistemini DVD flan ayarlarsinda bı gün romantik film izleriz' demişti . Hiç farklı yone çekmedim ve düşünmedim hatta . Söyle demiştim 'ses sistemi kurulugu degilya, tam olarak bilmiyorum kurmayı bir sürü kablo var genelde ben bilgisayardan izliyorum ' demiştim . Gerçi 1 sene bile geçmedi aradn ama şimdi dusunuyorumda kıza ben desem izleyelim diye ve kızda benim verdigim cevabı bana verse feci yerin dibine girerdim:s üstelik ' bir sürü film var ama romantik filmi nasıl bulcam yaa sen dersinde o zman ona göre bakarız 'demiştim :@
Sen n'olur n'olmaz bimdem le'kondom al at kenara.
İş oraya kayarsa savaş başlığını takarsın!
quote:
Orijinalden alıntı: samed.yıldırım
Hafif denersin olmassa film izlemekle kalırsın
quote:
Orijinalden alıntı: ben arda
Yalnizmi izliceksiniz filmi.
Yok ailecek. Tüm sülale.
quote:
Orijinalden alıntı: mutsuz_insan
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
Ben onu çok denedim abi 10. dkdan sonra herşey kopuyo
kardeşim bende kıza acıyorum valla ilk defa bir kız eve geliyor ve olursa ilk defa olur kızın halini siz düşünün.
ilk ise tavsiye etmem. bildiğin rezil olursun eğer kız senden tecrübeliyse