Şimdi Ara

Hoşlandığım kız abi dedi fikir ve yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle lütfen ciddi şekilde yardım ve fikir verirseniz sevinirim. Bir kız var düğünde 1 2 sene önce gördüm ve bizim uzaktan akrabamiz kızdan hoslanmistim. 1 2 gün önce instagram da annesini buldum takip edip paylaşımlardan kızını buldum.

Takip isteği attım kabul edip oda bana takip isteği yolladı. Kıza mesaj attim.

K kız B benim.

B: nasılsın K
    K: sağol iyiyim abi sen
    B: İyiyim canım bende askerlik falan devam bugün de annenle konuştuk seni de önerilenler de gördüm ekledim halini hatrını sormak istedim
    K: Annem söyledi iyi yapmışsın sanada iyi askerlikler abi
    B: okul nasıl gidiyor

Yazdım suanlik durum bu aramiz da 4 yaş fark var uzaktan akrabayiz bu durum ne olur nasıl bir yol izleyin nasıl ilişki kurmaya gidebilirim. Askerdeyim şuan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 21 Kasım 2018; 23:9:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hoşlandığınız Kıza "Abi" Dediğinde Ne Yapmalısınız:

Hoşlandığınız bir kızın size "abi" demesi, karmaşık duygulara yol açabilir. Ancak bu durumun üstesinden gelmek ve hala onunla bir ilişkiye sahip olmak mümkündür. İşte hoşlandığınız kıza abi diyen kızla ilgili bilmeniz gerekenler:

• Olası Nedenleri Anlayın: Bir kızın size "abi" demesinin birkaç nedeni olabilir. Sizinle arkadaş gibi hissediyor olabilir, yaşınızdan dolayı çekiniyor olabilir veya başka birine karşı hisleri olabilir. Nedenini anlamak, ona doğru yaklaşmanıza yardımcı olacaktır.

• Saygılı Olun: Kızın size "abi" demesine saygı duymanız önemlidir. Onunla alay etmeyin veya ona baskı yapmayın. Bunun yerine, sınırlarına saygı gösterin ve onunla arkadaşça davranmaya devam edin.

• Açık ve Dürüst Olun: Kıza hislerinizi açıklamak istiyorsanız, bunu doğrudan ve dürüst bir şekilde yapın. "Abi" hitabından rahatsız olduğunuzu ve onunla daha fazlasını istediğinizi söyleyin.

• Güven Verin: Kızın size neden "abi" dediğini bilmiyorsanız, ona güveni geliştirin. Ortak ilgi alanlarınızı keşfedin, ona destek olun ve arkadaşlığınızı güçlendirin.

• Sabırlı Olun: Bir kızın size olan duygularını değiştirmesi zaman alabilir. Sabırlı olun ve onunla arkadaş olmaya devam edin. Eğer sizden hoşlanıyorsa, zamanla "abi" hitabından vazgeçebilir.

Sonuç:

Hoşlandığınız bir kızın size "abi" demesi üzücü olabilir, ancak bu durumun üstesinden gelmenin yolları vardır. Onun neden size böyle hitap ettiğini anlayın, saygılı olun, duygularınızı açıkça ifade edin, güveni geliştirin ve sabırlı olun. Unutmayın, karşılıklı duygular söz konusu olduğunda her şey mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yü ce Allahım yeter artık nolur şöyle şeyler yaratma yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Yü ce Allahım yeter artık nolur şöyle şeyler yaratma yaa
    Yardım lazım dedim gereksiz mesaj değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Yardım lazım dedim gereksiz mesaj değil.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama burdaki gereksiz mesajlar senin yukarda yazdığın "B:" den sonra yazıyor
  • Utandım
  • Sende ona büyük baba de.
  • Umarım gereksiz ve boş konuştuğunun farkindasindir. Neyse cevap daha vermiyorum sana.
  • Onu ensest ilişkiye özendir.
  • Ona fısılda
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • olayı annene havale et.

A : annen

B : sen

Ğ: baban

k: erkek kardeşin

direkt kafadan gir olaya.

B: anne K diye bi kız var.napıyo o ne okuyo.

biz akrabayız dimi onla. uzak mı akrabalık.

A: evet uzaktan akraba niye sordun

B: fena değil ondan sordum

Ğ: deyyusa bak utanmadan kız araştırıyo. askerliği halletti iş buldu da kız kaldı. bre deyyuss önce kendini bi kurtar

k: abi benim arşiv var ssd de. 1 TB al izle onu. kapıyı da kitle.
  • Kız kaç yaşında?
  • abi deme lazım olur de
  • İyi askerlikler mıahahahhahahahahhaahah
  • 77Ahmet77 kullanıcısına yanıt
    19 bende 23 yaşındayım
  • Yürüme akrabana, bu konuda hiç güzel hatıralarım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

Yü ce Allahım yeter artık nolur şöyle şeyler yaratma yaa
  • Utandım ya ne bencil insanlarsınız kız abi abi vurgulamıç ya sevdiği aklında biri varsa rahat bıraksana kızı ayrıca yaş farkı 19 -23 hoşlanan bi kız asla abi demez hoşlanmıyo belliki bırak sal sal sal
  • Hocam 4 yaş öyle aşırı çok bir fark değil ama büyük ihtimal kız seni akraba amaçlı gördüğü için abi demiştir. Yani pek takılma ama çok da heveslenme derim.
  • Pedo + ensest
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.