Şimdi Ara

Benden Hoşlanan Bi Kız Kanka Dermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
28.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kızla konuşuyoruz arkadaşlar, kız arada şarkı söylüyor () felan.Ama arada knk felan diyor.Hoşlanan bi kız kanka der mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Hoşlanıyor Ama Kanka Diyor" Konusu Hakkında Bilgiler

Bazı durumlarda, bir kız bir erkekten hoşlanmasına rağmen ona "kanka" veya "kanki" diyebilir. Bu durumun arkasında çeşitli nedenler bulunabilir:

• Arkadaşlık Bölgesi Korkusu: Kız, erkeğin kendisini sadece bir arkadaş olarak görmesinden korkabilir ve bu nedenle duygularını açığa vurmaktan çekinebilir.
    • Gizlilik İsteği: Kız, duygularını hemen belli etmek istemeyebilir ve zaman kazanmak için "kanka" sıfatını kullanabilir.
    • Reddedilme Korkusu: Kız, erkeğin duygularına karşılık vermeyeceğinden korkabilir ve bu nedenle duygularını saklamak için "kanka" kelimesini kullanabilir.
    • Flört Tarzı: Bazı kızlar, flört ederken "kanka" veya "kanki" gibi ifadeleri kullanmayı tercih edebilirler. Bu durumda, kız erkeğe karşı romantik hisler beslese de duygularını doğrudan ifade etmekten kaçınabilir.
    • Sosyal Normlar: Bazı kültürlerde veya sosyal gruplarda, kızların erkeklerden hoşlandıklarını açıkça ifade etmeleri uygunsuz olarak görülebilir. Bu nedenle, kızlar duygularını gizlemek için "kanka" veya "kanki" diyebilirler.

Bir kızın "kanka" demesi onun hoşlanmadığı anlamına gelmez. Bununla birlikte, duygularını açığa vurmaktan çekindiği veya zaman kazanmaya çalıştığı bir işaret olabilir. Bu durumda, erkeğin kızın davranışlarını ve sözlerini dikkatle gözlemlemesi ve duygularını doğrudan sormak yerine ipuçlarını takip etmesi önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asla demez kankası olarak görüyodur.Eğer teklif falan edersende "Seni üzmek istemem ama....."diye başlar ve büyük ihtimallede "Beni seni arkadaş olarak görüyorum." diye biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tove Lo

Asla demez kankası olarak görüyodur.Eğer teklif falan edersende "Seni üzmek istemem ama....."diye başlar ve büyük ihtimallede "Beni seni arkadaş olarak görüyorum." diye biter.
    der. ne demişler ''kanka aya,aşk sevdasına'' demişler... ilk baş zaten hep kankayla başlar,sonra sonra aşka dönüşür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 12 Ekim 2014; 20:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIXE

Bir kızla konuşuyoruz arkadaşlar, kız arada şarkı söylüyor () felan.Ama arada knk felan diyor.Hoşlanan bi kız kanka der mi ?

Bence diyebilir.Bir sakınca olarak görme ama büyük ihtimalle yakın arkadaşı olarak görüyordur.Aynı hatayı ben yaptım arkadaşıma çıkma teklif ettim ama biz arkadaş olmaz falan fişman dedi.O yüzden seni sevmiyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

der. ne demişler ''kanka aya,aşk sevdasına'' demişler... ilk baş zaten hep kankayla başlar,sonra sonra aşka dönüşür...

Alıntıları Göster
    kanka gelicek yerden kaz esirgenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

kanka gelicek yerden kaz esirgenmez.

Alıntıları Göster
    kanka ayağı ... ayağı derler bizim burda
  • Demez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Demez
    kızdan kıza göre değişir ama büyük çoğunluğu demez.
  • kanka diyen kız gelip seni seviyorum demişti olabiliyor böyle şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

kanka diyen kız gelip seni seviyorum demişti olabiliyor böyle şeyler

aynısından bana oldu
  • Kızlar farklıdır dostum,bana yakınlaşmak için kanka diyen bir kız vardı her gelişinde he he deyip gönderirdim kızı,bi kere he kankası noldu dedim kız sevinçten havalara uçmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

onu heryerde derler koçum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namıssız Adam

quote:

onu heryerde derler koçum

Alıntıları Göster
    kanka ayağı ... ayağı . kankalığın sonu sevgililiktir . sevgili olmaya cesaret edemeyen tipler arkadaştan öte olduğunu göstermek için kanka derler. kızlı erkekli olanı tabi tanıdığım büyün kankalar sevgili oldu. doğru yoldasın

• eline bağlada kaçmasın
  • quote:

eline bağlada kaçmasın
    sen sevdiğin kıza kanka diyebilir misin ? öyle düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

sen sevdiğin kıza kanka diyebilir misin ? öyle düşün.

Alıntıları Göster
    Sevdiğim kız bana kanka dedi panpa dedi abi dedi birader dedi...

• der
  • Der belki kanka olduktan sonra hoşlanmaya başladı ne desin mahmut mu desin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MagicSky

Asla demez kankası olarak görüyodur.Eğer teklif falan edersende "Seni üzmek istemem ama....."diye başlar ve büyük ihtimallede "Beni seni arkadaş olarak görüyorum." diye biter.

ben seni arkadaş olarak görüyorum demez, daha da kötü söyler ileride acıtacak şekilde.

örneğin, hafif yumuşak kırılgan bir ses tonuyla " ya çok iyi arkadaşız" der sonra iplemez arkadaşlık gitti diye koyar

5 gün önce yaşadım , cidden acayip üzüldüm pişmanım şimdi kızla ark olmaya çalışıyorum yüz veriyor ama hala buzlu yani bir hafta falan çok kötü olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: MagicSky

ben seni arkadaş olarak görüyorum demez, daha da kötü söyler ileride acıtacak şekilde.

örneğin, hafif yumuşak kırılgan bir ses tonuyla " ya çok iyi arkadaşız" der sonra iplemez arkadaşlık gitti diye koyar

5 gün önce yaşadım , cidden acayip üzüldüm pişmanım şimdi kızla ark olmaya çalışıyorum yüz veriyor ama hala buzlu yani bir hafta falan çok kötü olabilirsin.

Alıntıları Göster
    der der hoşlandığı belli gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.