Şimdi Ara

Sevgiliniz size sürekli hakaret ediyorsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle ottan boktan sebeplerle artık size hakaretler etmeye başladıysa, bağırıyorsa, ailenize, soyunuza sopunuza ağır küfürler ediyorsa bu ne anlama gelir? Artık ayrılmak için bahane falan mı arıyordur? Siz böyle bir şeyle karşılaşsaydınız ne yapardınız? Ben bakıyorum hala en ufak bir pişmanlık emaresi yok, tamamen iletişimi kesmeyi düşünüyorum. Siz napardınız merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8B73BE9A -- 16 Aralık 2019; 21:12:18 >

• Sorunun cevabını ve yapman gereken şeyi kendin sorarken cevaplamışsın zaten kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgiliniz size sürekli hakaret ediyorsa
  • Böyleleriyle hiç uğraşmam tamamen iletişimi keserdim. Siz siz olun kesinlikle aileniz hakkında kimseye laf ettirmeyin.
  • Kardeş kendi ailene laf edeni kuma gömmen lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 16 Aralık 2019; 21:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali GÜLER

Böyleleriyle hiç uğraşmam tamamen iletişimi keserdim. Siz siz olun kesinlikle aileniz hakkında kimseye laf ettirmeyin.
    kesinlikle öyle hocam, sürekli aileme dil uzatıyor, hiçbir şey de yokken ha. Neyse ben iletişimi keseceğim. Teşekkürler.
  • Rica ederim, yerinizde olup bana tekrardan dön geri dese bile kesinlikle geri dönmezdim. Çünkü dönersem kendimi enayi hissederim. Bugün aileniz hakkında dil uzatan, evlendiğinizde ananızı babanızı kesinlikle istemez, hatta sizi ailenizden yalan yanlış şeylerle soğutur. Sadece sevgililikte değil arkadaşlık ilişkilerinde bile aileniz hakkında kesinlikle kimseye laf ettirmeyin. Unutmayın, aileniz kesinlikle sizin kötülüğünüzü asla düşünmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E8B73BE9A

kesinlikle öyle hocam, sürekli aileme dil uzatıyor, hiçbir şey de yokken ha. Neyse ben iletişimi keseceğim. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Kesin hiçbir şey yokkendir aynen
  • böyle bir olayı az kalsın yaşıyacaktım üniversitenin ilk senesi bir kız bana yazılmıştı baya güzeldi ama kızın ağır yiyici olduğunu tahmin edip pas vermemiştim sonra kız başka biriyle çıkmaya başladı çocuğa ana avrat sövdüğünü duydum ve çocuk hiç bir şey yapmıyordu bana yapsa ne yaparım bilmiyorum şiddet uygulasak çözüm değil ki bir kadına vurabileceğimi pek düşünmüyorum. Kötü durum ya.
  • Bence niyeti ciddi hocam hayırlısıyla düğün ne zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok düşünme onsuz yapamam filan triplerine girme bir sürü kadın var etrafımızda seni eziyor resmen direkt olarak soğuk davran cevap verme ne oldu filan derse beni çok sıktı bu ilişki bitirdim o yüzden sana söylemeyi unutmuşum herhalde kendine iyi bak diyeceksin. Sonra hemen başka birini bul ki acı macı hissetmeden yenilemiş ol kendini
  • Sevgilin olsa da sövse be reis.
  • Arkana bakmadan kac birak kendi haline sakinlesince o sana gelir kacan kovalanir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali GÜLER

Rica ederim, yerinizde olup bana tekrardan dön geri dese bile kesinlikle geri dönmezdim. Çünkü dönersem kendimi enayi hissederim. Bugün aileniz hakkında dil uzatan, evlendiğinizde ananızı babanızı kesinlikle istemez, hatta sizi ailenizden yalan yanlış şeylerle soğutur. Sadece sevgililikte değil arkadaşlık ilişkilerinde bile aileniz hakkında kesinlikle kimseye laf ettirmeyin. Unutmayın, aileniz kesinlikle sizin kötülüğünüzü asla düşünmez.
    edep sonradan kazanılmıyor hocam, öyle haklısınız ki.

teşekkür ederim, iyi akşamlar.
  • ünlü filozofun da dediği gibi ilk kural saygı kardeşim

aşık olacağın kişi çok ama ailen 1 tane bas tekmeyi gitsin
  • Bak şahsen ben beni çok sinir ederse öyle ederim hani cok buyuk bisey yapmalisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Economistmore

Bak şahsen ben beni çok sinir ederse öyle ederim hani cok buyuk bisey yapmalisin
    Herkes sizin gibi olsa keşke. Cok buyuk bir sey yoktu ortada, "ne alaka" yazdığım için anneme dil uzattı, xxx çocuğu dedi vs. Neyse sildim zaten onu şundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8B73BE9A -- 17 Aralık 2019; 14:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Kardeş kendi ailene laf edeni kuma gömmen lazim.
    net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.