Şimdi Ara

Size Küfür Edene Ne yaparsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
13.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size Küfür Edene Ne yaparsınız nasıl karşılık verirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyapsamacaba -- 15 Mart 2012; 20:32:46 >

• Bugun 9-0 yaşındaki çocuk bana el hareketi yaptı bende geçtim problem?
  • Kim olduguna bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryen

Kim olduguna bagli
    Mahkemeye veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0A8030F3F

Bu mesaj silindi.
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0A8030F3F

Bu mesaj silindi.
    Küfür eden kişiyle aramdaki ilişkiye bağlı.

Arkadaşım falansa iplemiyorum ama aramız gerginse veya daha önceden herhangi bir konuşmamız/görüşmemiz vs geçmemişse iş değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    kötü söz sahibinindir deyip geçerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darp edene ne olur
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Küfür eden kişiyle aramdaki ilişkiye bağlı.

Arkadaşım falansa iplemiyorum ama aramız gerginse veya daha önceden herhangi bir konuşmamız/görüşmemiz vs geçmemişse iş değişir.

Alıntıları Göster
    mümkünse dediğini üstünde uygularım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesea0

quote:

Kim olduguna bagli

Mesela okulda veya arkadaşlarınla oturuyorsun onların içinden birisi veya dışardan birisi küfür etti ?

Samimi degilsem
    Aferim derim.. Takmam. umursamamazlik küçümseme tavrında tabikide.

kendimi kanıtlamak istiyorsam ve kavga çıkartmak istiyorsam.. boş boş bakar ?
    Aynı tavırla ne çektin sen derim..
    Yamacıma gel de daha iyi anlarım seni

Dalarim orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

kötü söz sahibinindir deyip geçerim

Alıntıları Göster
    ana avrat küfrederse dalarım.Ama yanında 3-4 tane adam varsa o zaman da dalmam küfrü yiyip geçerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluesea0

quote:

Kim olduguna bagli

Mesela okulda veya arkadaşlarınla oturuyorsun onların içinden birisi veya dışardan birisi küfür etti ?

Samimi degilsem
    Aferim derim.. Takmam. umursamamazlik küçümseme tavrında tabikide.

kendimi kanıtlamak istiyorsam ve kavga çıkartmak istiyorsam.. boş boş bakar ?
    Aynı tavırla ne çektin sen derim..
    Yamacıma gel de daha iyi anlarım seni

Dalarim orda

Alıntıları Göster
    Apkubi montong bande jirugui.

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Apkubi montong bande jirugui.

Alıntıları Göster
    Küfür eden kişiyi dinler bana saldırmadığı sürece saldırmadan dinlerim sakince feng şui felsefesi ile onu sakinliğimle deli ederim.

Ayrıca kötü söz sahibinindir felsefesine inanıyorum ben.
  • Gozlerinden operim
  • Boynunu kırar çöpe atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Boynunu kırar çöpe atarım.
    o laflar boy boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Gozlerinden operim
    aynı şekilde bende küfür ederim baktım devam ediyo allah ne verdiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Küfür eden kişiyi dinler bana saldırmadığı sürece saldırmadan dinlerim sakince feng şui felsefesi ile onu sakinliğimle deli ederim.

Ayrıca kötü söz sahibinindir felsefesine inanıyorum ben.

Alıntıları Göster
    nasıl küfür ettiğinede bağlı ses tonu önemli aşağılama varmı samimiyet ne derecedir.

toplum içindemi yoksa birebir mi.

bunların hepsini bilmemiz gerekiyor küfür etmek genel anlamda seviyesiz birşeydir çok samimi olduğunuz arkadaşınızla günlük kullanımda söylenebilecek belli bir seviyedeki küfürler edilebilir ancak ileri gidilmemeli.

en önemliside kimsenin size küfür etme ihtimalinin olmamasını sağlamanızdır.

kimse hiçbirşey yapmadan küfür yemez insanlarla ilişkinize bağlıdır o yüzden küfür yediğiniz zaman en büyük suçu kendinizde aramalısınız.

vereceğiniz tepkide yukarıda anlattığım gibi sizin karakterinize bağlıdır kendinizi küçük düşürtmeyin gerekirse dövüş kabiliyetinize güveniyorsanız kısa sürede sustarabilecek diskalifiye edebilecek güçteyseniz dövebilirsiniz.

şerefinize onurunuza namusunuza dokunduruluyorsa ne kadar insan olurlarsa olsunlar dayak yememek için içinize atıp geçmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

nasıl küfür ettiğinede bağlı ses tonu önemli aşağılama varmı samimiyet ne derecedir.

toplum içindemi yoksa birebir mi.

bunların hepsini bilmemiz gerekiyor küfür etmek genel anlamda seviyesiz birşeydir çok samimi olduğunuz arkadaşınızla günlük kullanımda söylenebilecek belli bir seviyedeki küfürler edilebilir ancak ileri gidilmemeli.

en önemliside kimsenin size küfür etme ihtimalinin olmamasını sağlamanızdır.

kimse hiçbirşey yapmadan küfür yemez insanlarla ilişkinize bağlıdır o yüzden küfür yediğiniz zaman en büyük suçu kendinizde aramalısınız.

vereceğiniz tepkide yukarıda anlattığım gibi sizin karakterinize bağlıdır kendinizi küçük düşürtmeyin gerekirse dövüş kabiliyetinize güveniyorsanız kısa sürede sustarabilecek diskalifiye edebilecek güçteyseniz dövebilirsiniz.

şerefinize onurunuza namusunuza dokunduruluyorsa ne kadar insan olurlarsa olsunlar dayak yememek için içinize atıp geçmeyin.

Alıntıları Göster
    Hertürlü dağıtırım suratını ama söylediği lafa ve o zamanki sinirime bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

Hertürlü dağıtırım suratını ama söylediği lafa ve o zamanki sinirime bağlı.

Alıntıları Göster
    çok değişken var kim olduğu ne dediği ne kadar kalıplı olduğu NŞA da yani sınıf arkadaşı vb. 3. şahıs kişiler ağır küfür ve benim kalıpta biri girerim direk kaçarı yok ama yaş 18 i geçince karakolluk falan olma olaylarındanda çekinmiyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

çok değişken var kim olduğu ne dediği ne kadar kalıplı olduğu NŞA da yani sınıf arkadaşı vb. 3. şahıs kişiler ağır küfür ve benim kalıpta biri girerim direk kaçarı yok ama yaş 18 i geçince karakolluk falan olma olaylarındanda çekinmiyor değilim

Alıntıları Göster
    Ona bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu söylerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.