Şimdi Ara

Size Küfür Edene Ne yaparsınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
13.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kendinden 15 cm uzun ve yapılı bi insanı nasıl yere yıkarsın tecrübeli cevaplar bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scirocco7 -- 16 Mart 2012; 0:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

kendinden 15 cm uzun ve yapılı bi insanı nasıl yıkarsın tecrübeli cevaplar bekliyorum

Su ile yıkarım.
  • cok zorlarsa şansını bıcağı takarım
  • Ne tür küfür ettiğine bağlı ailemi karıştırırsa kurtuluşu yok çok pis döverim hele ki ölmüş babama ettiyse yoğun bakımlık ederim. Ama sıradan küfürlere bişi demem.
  • Sende et, gerekirse döv. Küfürün şiddetine göre
  • kalabalık bir ortamda ediyorsa herkes bakarken , küfürden dolayı değil ama beni topluluk içinde küçük düşürüp hakaret ettiği için girişirim
    topluluk içinde değilsek gelip küfür ettiyse küfürü pek önemsemem ama muhtemelen bende sinirli olacağım için muhtemelen yine girişirim

zaten çok ağır aile onurunu zedeleyecek kadar küfür etmek çocuklukta kalmadımı
  • kabadayılar sarmış konuyu
  • ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: octavianus

ana avrat küfrederse dalarım.Ama yanında 3-4 tane adam varsa o zaman da dalmam küfrü yiyip geçerim.

daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle

bunu ne zaman deseler cok guluyorum ya
  • Ana baci sevgilii isin icine gorerse olay farkli boyutlara gider, dayak yiyecegimi bilsemde allah ne verdiyse girerim, degil en yakin arkadasim, babami tanimam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: scirocco7

kendinden 15 cm uzun ve yapılı bi insanı nasıl yıkarsın tecrübeli cevaplar bekliyorum

Su ile yıkarım.

• küfürün seviyesine bağlı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.