Şimdi Ara

camdan bakarken bir adam gördüm şu an aglıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • camdan bakarken -tahmini- orta yaşlı, saçları beyazlamış, yolda yürüyen bir adam gördüm. yandaki parkta çocuklar neşeli bir şekilde top oynarken, top kaçtı ve adamın ayağına geldi. adam heyecanlı bir şekilde topu çok güzel attı. eskiden bende çok güzel futbol oynardım. top kaçtığında abiler/ablalar dan isterdik. bazenleri durup bize bakarlardı o zamanlar neden baktıklarını anlayamazdım ama şimdi; kaçan topları geri atan ve onları izleyen kişi benim, hüzünlü ve içim yanana. bir daha asla geri gelmeyecek o günler, hatırladıkça içim yanar. kim bilir o abi topu atarken neleri hatırlamıştır. bir daha gelmeyecek o güzel anlar... şu an kahrımdan, yanağımdan göz yaşı süzülüyor.

• Ee dünya öyle devam etmiyor işte belki bugünlerini bile arayacaksın............... inşallah aramazsın tabi ama hayat
    ........
  • vay be

• Sen hiiiiiiç merak etme... Ömürleri varsa o çocuklar da büyüyüp yaşlanacak ve onlar da senin hissettiğin özlemi tadacaklardır. Ömür sadece yetişkinlerde değil, çocukların hayatlarından da alıp götürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Sen hiiiiiiç merak etme... Ömürleri varsa o çocuklar da büyüyüp yaşlanacak ve onlar da senin hissettiğin özlemi tadacaklardır. Ömür sadece yetişkinlerde değil, çocukların hayatlarından da alıp götürüyor

inşallah ileride mutlu olurlar ve böyle düşünmezler hocam saolun

• lan iki gün önce neden bu kadar duygusalmışım a

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.