Mesai bitiminde arkadaşla beraber çıkıyordu. Tam iş yerinin dış güvenlik kapısının önünde tekerlekli iskemlede yaşlı teyze ağzına sigarasını almış ve bize hitaben: "Çakmağınız var mı?" diye sordu. Durdum ve sırt çantamı çıkardım. Daha sonra küçük gözde puro içmek için Şok Market' ten yeni satın aldığım sönmeyen çakmağımı çıkarıp teyzenin sigarasını yaktım. "Kusura bakmayın sizi de yolunuzdan aldım ama..." "Rica ederim..." deyip bir iki adım ileride benim bekleyen arkadaşa yine katıldım ve yürümeye başladık. O an aklıma; "Biz de şans olsa teyze yerine güzel bir hanfendi ateşimizi isterdi" diye bir düşünce geldi... |
Bir An Aklıma Geldi
-
-
Yediğin ban'a yaptığın itiraz qabul edilmiş olmalı ki, 24 saat dolmadan açmışlar hemen..
Neyse, her gözel karı, senin hayal ettiğin şeyleri yapacak olan karı olmayabilir. Misal, gözel bi karı senden cigarası için çaqmak istese ve bu şekilde bi ilişkinin temelleri atılsaydı, bu karı senin geride kalan paranı da iliğine kadar yiyip seni cascarlak ortada bırakabilirdi. Veya eski sevgilisi seni bulup başına bela olur, iş yerine kadar seni takip edip tehditler savurabilirdi. Gözel karının belaları dertleriyle beraber yeni sewgilisini bulur ve bu yeni sewgilisinin de derdi belası olur.. "Yaşlı karıyla karşılaşmakla aslında paçayı kurtardım ben" diye bi düşüncenin bi an aklına gelmemesi, hep aklının fikrinin uçkurunda olduğunu açık göstergesidir...
-
Bu dekareme neden Cem Alim'e musallat olmuş bilen var mı?
-
Hadi canım hadi çok beklersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda insan mı kaldı zaten kime musallat olsun ben de sana musallat olacam Ring'deki gibi: SEVEN DAYS!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dekareme muhtemelen Cem Alim gibi yaşamak istiyordu ama ailesi tutucu olduğundan ve beyni bu şekilde formatlandığından yapamıyor. Adamın peşinde koşması gizli hayranlıktan yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ŞOK marketten aldığın çakmaktan memnunmusunuz ?
dekareme'yle yeni barış anlaşması imzaladığımdan yorum yapmayacağım
haha bu arada unutmadan: SIX DAYS!!
6 gün sonra bişey olursa senden bilirim
FIVE DAYS!
-
-
Eskiden LC Waikiki yerine YKM adında giysi satan mağaza vardı
"Yeni karamürsel" olan açılımının "(Y)ediğiniz (K)azıktan (M)emnun musunuz" veya "yerli/yüksek kazıklama merkezi" olduğu da rivayet edilen mağazadır aynı zamanda.
kuyu ile alakası?
Siz yaştan dolayı bilirsiniz diye düşündüm eskiden fazla AVM yoktu biri buydu
-
aynen hatırlıyorum YKM yi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X